כנסווו

morsp

New member
כנסווו

אנא חברים וחברות, חתמו על העצומה להבאת הזמרת נלי פורטדו להופעה בארצנו. פרסמו עצומה זו בכל מקום אפשרי כך שיהיה לנו מספר רב של חתימות ונוכל לשלוח את העצומה!!!! http://www.atzuma.co.il/petition/mors/1/ הקישור הזה הוא העצומה באנגלית, נשמח אם תחתמו גם עליו- http://eventful.com/demand/D0-001-000830364-7 אל תשכחו להפיץ זאת ברבים, ולחתום על 2 העצומות!!

../images/Emo207.gifאבריל-לארץ!../images/Emo54.gif

מסתובבות שמועות בעיתונים,אתרים וכל מיני מקורות בלתי אמינים שאבריל מתכוונת להגיע בארץ - זו טעות!. לא מתקיים שום מאמץ להביא את הזמרת המדהימה הזו לארץ,והשמועות רק הולכות וגוברות - חייבים לעשות עם זה משהו... אנחנו בטוחים שאתם אוהבים את השירים שלה,זו שייצרה את הלהיטים הכ''כ אהובים עליכם,Skater Boy,Complicated,Girlfriend,When Youre Gone ועוד...אי אפשר להישאר אדישים! הזמרת הזו חייבת להגיע לארץ ולתת לנו הופעה שלא נשכח.כולנו רוצים אותה בארץ,אבל אף אחד מהמפיקים לא מתכוון להביא אותה כי ''לא ישתלם להם'',ואנחנו צריכים להוכיח להם שכן!. נוסדה עצומה חדשה להבאת אבריל לאבין לארץ,בחסות פורום אבריל לאבין 599 בתפוז.כל חתימה שלכם שווה עוד דחיפה קטנה להבאת אבריל לארץ!אנא,בבקשה,חתמו על העצומה,זה לוקח פחות משניה וזה תורם המון להבאת הזמרת המדהימה הזו לארץ... לעצומה,לפרטים ועוד...: http://bringavril.cpz.co.il/

BRAVEEE

אחרי חרישה מטורפת מכל כיוון על הדיסק הוא בהחלט הדיסק הכי יפה שלה.. כ=ל השירים אבל כולם טובים... חוץ מ-2 שירים כולם מד==ה=י=מ=י=ם שזה נדיר שזה קורה בדיסק. אפילו בJLO ממש התלהבתי מפחות שירים הרוב מושלמים. מהלא מוכרים התאהבתי ב GOTTA B THERE WWYG & INL השירים היחידים באלבום שהם סבירים אבל לא וואו הם THE WAY IT IS +BE MINE. השאר- הורסיםםם מדהימים ממכרים מושלמים. אבל להגיד שיש שירים זוועה באלבום ממש אין אפילו לא קרוב לזה וזה הדיסק הכי יפה שלה.....

QueIronia

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

אני בינתיים התמכרתי ל- Brave (השיר) והתחלתי בחרישה על Forever ו- MITS (לא יודע אם להגדיר את זה שהתרגלתי אליו, או שפשוט סתם עכשיו הוא נשמע לי יותר טוב...). תכל'ס, בדיסק יש רק שני שירים רעים, לדעתי - Be Mine ו- Never Gonna Give Up. כל השאר לא רעים, כשיש גם כמה יציאות ממש טובות...

תשמע לא סתם התמכרת.. !@

BRAVE באמת אני חושב השיר הכי טוב בקריירה שלה MITS פשוט מדהים... שיר הורס והוא גם הצלצול החדש שלי.. FOREVER ממש טוב ואני מכור גם ל STAY TOGETHER. זה פשוט בול הסגנון שאני אוהב ואני חושב בול הסגנון של ג'ניפר.. והתמונות אהההההה....במיוחד התמונה הפנימית כשפותחים את הדיסק ממש משמאל לדיסק. אלוהית!

NoWords

New member
איזה הגזמותתתתתת.

הדיסק הכי יפה שלה? שמעת דיסקים של ג'ניפר תגיד?
זה הדיסק הכי גרוע שיצא לה. הוא משעמם, יש בו גג 4 שירים יפים, כל השאר ממוחזרים ושמענו אותם מיליון פעם מזמרות אחרות. לא אהבתי, לא התחברתי, היה כ"כ ברור שרק הסינגלים יהיו מצויינים וכל שאר האלבום נפילה.

הוא הדיסק הכי יפה שלה נקודה

וזה שלא התחברת לשאר השירים אומר שיש לך בעיות חיבור חח כאילו מה?? BRAVE MITS HIDDI DIW GBT ST FOREVER אלה מושלמיםםםםםם מה צריך יותר עוד באלבום? חוץ. מזה שהשאר גם מדהימים חוץ מה-2 שרשמתי. אז הוא בלי ספק בכלל האלבום הכי טוב שלה.. ולא שיש עוד מתחרים חוץ מJLO.. ואולי TIMT.. כי REBIRTH ןCAUM לא ממש בקטגוריה של אלבום יותר כמו פאשלות או זוועות חח...

Lopezit

New member
למה אתה אף פעם לא מקבל דעות של אחרים?

אתה צריך להבין שלא לכולם יש דעות כמו שלך חלק אוהבים את Brave וחלק לא חלק אוהבים את CAUM וחלק לא (רק אתה) וזהו

Lopezit

New member
../images/Emo207.gif מחר אני עוזבת אתכם

וטסה לספרד!!
נתראה יום שישי ארז לא לעשות שטויות!

QueIronia

New member
תהני בספרד!

ממחר אני מקים את "צבא ארז" (=שטויות?) חן - את אדומה, ולכן את יכולה להיות יד ימיני. תושבי פ"ת מקבלים מעמד מיוחד בצבא. כל השאר - אתם תהיו חיילים פשוטים.

QueIronia

New member
ד"א - אם את כבר קונה בספרד,

אני במקומך הייתי מנסה להשיג את ה- Deluxe Edition.. ואני מזכיר לך לקנות את הסינגל. יש בספרד רשת מוזיקה שנקראת Fnac (אני חושב שהיא קיימת גם בצרפת, ד"א), ואני משוכנע שתוכלי למצוא שם בקלות את הדיסק... תקני גם עוד עותק של CAUM (הפילוספיה מאחורי זה: בטיול לא מסתכלים על מה שקונים ברמה פרטנית, ולכן אפשר לדחוף הוצאות קטנות שביום-יום יכולות להיות תקועות, וככה לא להרגיש אותן...).

NoWords

New member
כן, פנאק יש גם בצרפת ../images/Emo99.gif

(הייתי שם בפריז) החנות הכי ענקית שראיתי למוזיקה וסרטים

NoWords

New member
התבלבלתי קלות.

הייתי בפאנק של ספרד בעצם
אבל גם בפריז הייתי בחנות דיסקים גדולה אני חושבת אבל לא בטוחה אם זה היה פנאק או לא :O

Lopezit

New member
יהה אז הולך להיות לי שמח

נראה לי הם ישתגעו ממני גם בדיוטי פרי אני הולכת לבלות שם כמה שעות וגם שם אני אחפש דיסקים?

Lopezit

New member
הדבר הראשון שאני הולכת לחפש שם זה

Ipod Touch אח"כ נדבר על ברייב
ולמה נראה לך שאני אקנה עוד עותק של CAUM?

QueIronia

New member
לא נראה לי יש טעם לקנות iPod

באירופה. התמחור שלהם יותר יקר שם, אם אני לא טועה. תבדקי מחיר בארץ בזאפ קודם כל, כדי שתדעי כמה זה

Lopezit

New member
חח תאמין לי שאני יודעת כמה זה עולה

כמעט בכל מדינה בעולם חח סתם לא.. פשוט עשיתי בדיקה מעמיקה
[ חוץ מזה שזה לא הגיע לארץ..

למעלה