כנסווו

morsp

New member
כנסווו

יש סיכויי הספייס גירלס יבואו להופיע פה? אנא חברים וחברות, חתמו על העצומה להבאת הזמרת נלי פורטדו להופעה בארצנו. פרסמו עצומה זו בכל מקום אפשרי כך שיהיה לנו מספר רב של חתימות ונוכל לשלוח את העצומה!!!! http://www.atzuma.co.il/petition/mors/1/ הקישור הזה הוא העצומה באנגלית, נשמח אם תחתמו גם עליו- http://eventful.com/demand/D0-001-000830364-7 אל תשכחו להפיץ זאת ברבים, ולחתום על 2 העצומות!! ד"א יש גם עצומה להביא את הספייס גירלס חפשו ספייס גירלס באתר www.atzuma.co.il

actimel

New member
בארוררר שאחתום לנלי

רק שלא יראו בי בוגדת פתאום

morsp

New member
תודה ../images/Emo13.gif

תיראי אני חושבת שאת לא חייבת לאהוב רק אומן אחד ואני חושבת שאין מישהו שאוהב רק אומן אחד... *אודה לך מאוד עם תוכלי לעזור לי ולהפיץ את זה למי שאת יכולה
לכל חברי הפורום: היא לא בוגדת

סַבְתָא

New member
חלילה! =)

נלי פורטדו סבבה, אהבתי אותה בגלגול הראשון שלה, גם עכשיו, בהתחלה, אבל עכשיו כל החיבור לטימברלייק... עשה לי קצת בחילה... =)

תודה, הצטרפתי, למרות שאחרי קריאת הראיון,

אני כבר חושבת על זה שכך אני רק מפריעה לה לעשות ילד סופסןף... ד"א, מי ניסח את הדרישה באתר, את? ממש אהתי אותה.

Drowned World

New member
עם כל הכבוד למלאני

ויש הרבה כבוד והערכה על העבודה שלה אני לא חושב שהיא תצליח להביא מספיק קהל בעצמה להופעה לפחות לא כמו מה שהיה בפעם האחרונה שהיא הופיעה פה במסגרת האלבום הראשון כי אז זה היה טרי והספייס עוד איכשהו היה בייחד אבל אני חושב שהיום היא מקסימום יכולה למלא את צוותא ... הספייס לכוד הם לא אותו כוח שהם בייחד

סַבְתָא

New member
מי צריך שתמלא את הסינרמה../images/Emo35.gif

מצידי שתהיה הופעה אינטימית אצלי בחצר
אם מלאני תבוא, זו אולי לא תהיה הופעה כמו שהבלאק אייד פיז נתנו פה, אבל זו בהחלט יכולה להיות הופעה כמו שרגינה ספקטור נתנה, ואם להיות כנה- אני מעדיפה את זה על כל ההמוניות הזו. מה רע בהופעה קטנה?? =)) וחוץ מזה, זה הרי לא יקרה היום, ולא מחר, וגם אם היא תבוא כשהילד שלה יהיה בן שנה וחצי- אני אהיה שם =) =) =)

britmel

New member
../images/Emo45.gif תודה

בהחלט עדיף הופעה אינטימית
איזה ילד
:-O

סַבְתָא

New member
היא בהריון, לא שמעת../images/Emo35.gif

(סתם לא) בכתבה היא אמרה שהשעון הביולוגי מתקתק והיא מאוד רוצה להביא ילד, והיא תצטרך לעשות הפסקה מההופעות בשביל זה, כי זה לא אורח חיים שמתאים לגידול ילד... אז 'זריחה נרנית' (סורי שאני עדיין לא בקיאה בשמות!) אמרה שהיא חתמה, אבל אם היא תבוא לארץ זה לא יסתדר עם ההריון וזה... אז אני מוכנה להתחשב ולחכות שהילד יגדל קצת ויהיה יומיים עם אבא שלו באנגליה בזמן שמלאני תבוא לביקורון בארץ הקודש =)

britmel

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

עוד לא הספקתי לקרוא את הכתבה ..:) אמן שתבוא לבקר..:)

actimel

New member
וכמו שאמרתי לכולם...

שלי תהיה בת אקרא לה מלאני... טיפשי? ילדותי? מי שרוצה מוזמן לומר מה שבא לו. החלטתי את זה לפניי כמה שנים ואם עדיין לא התחרטתי אז כנראה שגם לא אתחרט. הכל בעצם תלוי אם זה יהיה בן או בת חחח

britmel

New member
../images/Emo13.gif

שם יפה
ולבן אפשר לקרוא פשוט מל ( כמו מל גיבסון..) אני רציתי לקרוא לבת שלי ויולט או בריטני והייתה לי בובה של תינוקת שקראתי לה ויולט בריטני חחח אי אפשר לקרוא לילדה בשם כזה אמריקאי בישראל .. (מלאני זה עוד בסדר). ואני יודעת גם שמי שאני אתחתן איתו לא ירשה לי לקרוא לבת שלנו בריטני.. חחח
סתם בא לי לחפור חחח

סַבְתָא

New member
מל זה פחות יפה, לדעתי...

אבל מלאני זה שם מדהים =) (איזו שיחת בנות פתחנו פה
חחח)

למעלה