כנסוו שניה דחוף!

gayala

New member
כנסוו שניה דחוף!

יש מצב מישו תורם לי דולר בפוקר סטראס?? בבקשה!

NoEgo

New member
סליחה, אבל מה זה דחוף?!

זה כמו שהקבצן עם הכוס בצומת יפתח לך את הדלת של האוטו. לפחות תנסה להיות מנומס. ואי אפשר להעביר דולר, המינימום זה 5 לפחות בפולטילט ואם אני לא טועה גם בסטארס.

gayala

New member
כנס ^^

צודק באמת לא במקום.. פשוט יסמח אם מישו יסכים.. וסליחה על הבוטות.

יוהדיקו

New member
איפה הצדק?! בנאדם רשם "דחוף" וכה תגובות קבל!

ואני אתמול ועדין היום רוצה לקבל חוות דעת על CLICK2PAY וכל זה בחינם בלי לקבל דולר אחד!!! שני שירשורים מ ת ח ת /\ /\ /\

modz0r

New member
תגיד, מה הקטע?

חשבת על זה שאולי לא יודעים מה לענות לך? אתה רוצה שכל אחד בפורום הזה יכנס להודעה שלך ויכתוב שהוא לא יודע, רק בשביל שתרגע? לא יודעים - לא עונים. דיי כבר.

יוהדיקו

New member
דבר בשם עצמך ואם אין לך מה לכתוב אז אל תכתוב!

וכן, יש כאן אנשים שיודעים וכבר ביצעו בעבר הפקדות דרך כרטיס אשראי או לחלופין ארנק ורטואלי ואלהם אני פונה במטרה לקבל מידע. דבר נוסף כל מה שרשמתי היה בהומור ואם זה לא צד מפותח ומבין אצלך אז תתחיל לקחת את הדברים ביותר קלות ואל תחפש התנצחויות בחבר כזה או אחר, פשוט תמשיך לעשות את מה שעשית הכי טוב עד עכשיו... תתעלם!

modz0r

New member
אז אני לא מבין

אתה מתעצבן על זה שלא מגיבים לך, וכשכן סוף סוף מגיבים לך, אתה כועס. אנשים פה לא מסתירים מידע אחד מהשני. אם מישהו היה יודע לענות לשאלה שלך, הוא היה עונה לך.

modz0r

New member
אתה לא מדבר בהגיון

אתה מתעצבן על זה שלא מגיבים לך, וכשכן סוף סוף מגיבים לך, אתה כועס. אנשים פה לא מסתירים מידע אחד מהשני. אם מישהו היה יודע לענות לשאלה שלך, הוא היה עונה לך.

יוהדיקו

New member
אם תקרא טוב תראה שלא התעצבנתי אלא צחקתי על זה

ושוב אני חוזר ורושם שתגובה כמו שפרסמת לא תורמת לשום דבר ועניין בנושא או מחוצה לו! מלבד זאת אם יש לך מה לומר בנושא תגיד ואם משהו מפריע לך אתה יכול גם להעיר בצורה מתורבתת אך בשום פנים ואופן לא מקובלת גישה כמו שנקפת בהערה שלך לדברים שלי! ובזה נסיים שנינו את הנושא ונחזור לפסיי החברים בפורום.

gayala

New member
כנסו ששניה

אממ סליחה לא התכוונתי לחוצפה.. סליחהה

למעלה