כנסוו..

prity girl

New member
ילדונת

עצתי לך ממה שראיתי שקרה עם חברה קרובה שלי ואני לא אפתח את זה לדיון פה בפורום ואני לא אסביר בדיוק מה היה שם... תשלחי לו מכתבים תעשי מה שבא לך אבל אל תנסי להתקשר אליו ולהטריד אותו כי דמיני לך כל המעריצים שלו יתקשרו אליו הוא ישתגע...

שלום גם לך

הפורום הזה לא נועד למטרות האלה. בטח שלא לקבל פרטים חסויים ואישיים. עם כל הכבוד להערצה... אם את רוצה, יש לך כאן מקום להישאר, וכמו כולם לפרגן ליוסי, אם את רוצה טלפון, אני אדבר עם יוסי שיסדר לך עבודה ב-144... אולי ככה תוכלי להשיג את הטלון שלו.... וברצינות...אני מקווה שלא נפגעת, והבנת את המסר... ברוכה הבאה בכל מקרה :).

חנצוק23

New member
כנסייייי אלהאור10

תודה..רציתי לא רק טלפוןם אני רוצה משהו שיעזור לי לשלוח לו מכתבים וכאלו...:p

prity girl

New member
אם את רוצה

אני יכולה לספר לך במסר מה חצי מהחברה שלי עשו ואז תביני למה לא להתקשר... מישהי יקרה לי פעם אמרה לי הוא נשמה טובה- ילד טוב והכי מושלם בעולם עד שחוצים גבולות אדומים... תזכרי את זה לגבי כל המפורסמים...

prity girl

New member
הדבר היחיד שאני אגיד פה

זה שיוסי נשמה טובה והוא לא עשה כלום כי הוא לא רוצה לדפוק לאף אחד את החיים ואת השאר תקבלי במסר...

prity girl

New member
נשמע חשוב...

אבל זה לא ממש... פשוט תתפלאו אבל גם לזמרים יש פרטיות...

חנצוק23

New member
כנסייי

קודם כל אני לא ילדונת..אני ביקשתי פרטים עליו לא רק טלפון שזה אומר גםכתובת אני לא ישלח מכתבים לכתובת שאני לא יודעת..מה קרה לחברה שלך אם אפשר לדעת...

טוב אז ככה כנסי לפה

יש לך את האופציה לשלוח ליוסי אימייל דרך האתר הרשמי, באתר יש פונקציה של שליחת אימייל ואת יכולה שם להוסיף את הטלפון שלך, ובמידה ויוסי ימצא לנכון, הוא ירים אלייך טלפון.... אם העניין בקשר למשהו מקצועי, את מוזמנת לפנות לחברת הייחצנות "אמיר תקשורת" של היחצן אלון אמיר שיוסי נמצא תחתיו... בהצלחה!

למעלה