כנסוו

כנסוו

טוב אז ככה רציתי לשתף אותכם בזה שנפתח למאיה אתר רשמי. אבי רון פתח אותו ואני כרגע מנהלת אותו יש בו כמה דברים להוסיף אבל הוא אתר ממש חמודדד אז אתם מוזמנים להיכנס יש שםם מלאאאאאאא תמונות וסירטוניםם מקווה שתאהבו:)

nitzangro2

New member
מה?לא!כן!מה פתאום!

וואי יש אצלינו ילדה בשכבה.. קיצר יש לה פיצול אישיות.. פעם אחת.. היא לקחה מחברת של מישי.. והיא רשמה שם על דף אחד "וואי אדוה (השם שלה) את ממש כוסית!" ובדף אחר: "אדוה את קופה" פחחחחחחחחחח איזה פחדד!!

אתר מוושלם!!!

יש בו כל מה שצריך!!!! נורא יפה!!!! הגלריה ענקית!! מי המנהל/ת???? הבנתי שאבי רון בנה/פתח אותו????? והערה אחרונה... מאיה שולטת!!!!!! (אני חולה נפש... ניראה לי שהסתממתי מיותר מדי סופגניות) _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

sapiroooosh

New member
האתר מושלםםםםםםםםםםם

יש י עוד מלא תמונות שאין שם אז אם את רוצה שאני אשלח לך אז אני יכולה :) הלוואי הלוואי הלוואי שמאיה תראה אותו.. חשוב לי שהיא תדע כמה אנחנו (למרות שאת מנהלת ורון בנה) אוהבים אותה האמת ממש מושלם!!!!

תודה רבה אבל התודות הם לא לי .....

התודות הם לליטל ואני ישמח לקבל תמונות ,קישורים לסרטים ,רעיונות ועוד כל מיני דברים שיעברו קודם דרך המנהלת ואז יעברו לאתר גם אני כמוך מאוד רוצה שמאיה תדע על האתר ואני חייב לציין שהאתר הוא לא שלי או של ליטל האתר הוא של כל המעריצים והמעריצות של מאיה כך שאין להגיד אתר שלך או שלך האתר שייך לכולם אני ינסה בכול דרך לדבר איתה ולהציג לה את הדברים והבנתי שאולי תעשו מפגש בחנוכה (הבנתי שאולי גם מאיה תגיע ) אז אני ישמח יותר אם אפילו תגידו לה אתם ולא אני כי אני פה כלום אתם אלו שדוחפים אותה והולכים אחריה זה זה מה שיש לי להגיד שהיה המשך יום טוב ממני אבי רון הכתובת לאתר : http://www.maya-buskila.up.co.il

לליטלו'שש ../images/Emo206.gif

לליטל מנהלת האתר הרשמי של מאיה האתר מושלם אבל חייבים עיצוב חדש אתר יותר מיוחדד! עם פתתיח ואז אהיה תמונות שלה ואז כניסה להאתר הרשמי,ואז אהיה עיצוב מהמם!!לא העיצוב הזה כיי הוא לא מיוחד! צריכים עיצוב משהו _______ חחח אני יכול לעזור לכם בעיצוב האתר ובהוספת תמונות שאין לגלרייה! וצריכים בגלרייה לחלק את זה נגיד קמפיין הבגדי ים,אוו שונות,הופעות,כול מיני כאלה! תעודת זהות צריכים יותר השקעההההההההההההההההההה!!!!!!!!! צריכים תמונות ילדות,קצת (הרבה)על מאיה עוד ועוד ועוד ועוד ועוד השקעה צריכים יותר תפריטים יעני יותר דברים על מאיה!!!! אבל ככה האתר מדהים,תחשבו על זה כיי צריכים אתר כמו של שירי מימון בהשקעה כנסו לאתר שלה ותיראו איזה השקעה!!! לא שאני משווה או משהו כזה צריכים גם ככה אם אנחנו אוהבים כולכך את מאיה! תחשבו על זה!! יום קסום סהר

nitzangro2

New member
סהר,למה אתה לא עונה על השאלה ששאלנו

אותך למטה? זה ממש מרגיז!

תודה רבה על ההצעות

וסהר עוד בקשה אחרונה ביקשנו ממך שתענה לנו בקשר לשאלה שלנו למה אמרת לנו דברים לא נכונים על מאיה אז אם אתה יכול בבקשה אז תענה...

למעלה