כנסו אני צריך את דעתכם דחוף!!!

E M S

New member
כנסו אני צריך את דעתכם דחוף!!!

ביום ראשון האחרון בעודי מתכוננן לעבודה (מאבטח בסופרלנד) בסביבות השעה 06:30 בבוקר מגיע פינוי האשפה עכשיו אנחנו בתים פרטיים אז יש מישהו שקודם מוציא את הפחים ורק אחרי זה באים לאסוף בקיצור אותו אחד שבא להוציא את הפחים לפני האיסוף היה מצוייד במוט ברזל! באורך של מטר חיכיתי לראות מה הוא ייעשה עם המוט הנ"ל בעת שהתקרב לאחד הבתים בהם יש כלב והכלב התחיל לנבוח פוש מאוד בעזרת המוט הוא נתן לכלב בובמה בראש באותו רגע ירדתי למטה וצעקתי עליו ביקשתי את פרטיו והוא סירב להגנתו הוא טען כי סגר את הדלת בכדי שהכלב לא יברח! יש לציין כי הכלבים ברחוב ואני בטוח שבכל מקום מאוד לא אוהבים את אנשיפ פינוי האשפה ונובחים עליהם במטרה לשמור על הבתים שבהם הם נמצאים הכלבה שלי לדוגמא גם נובחת מאוד והם מפחדים אבל זה עדיין לא מצדיק את השימוש במוט ברזל כנגד כלב שנובח... ניכנסתי הבייתה וישר היתקשרתי למוקד העירוני שם אמרו שיפנו את זה למחלקת תברואה מה דעתכם בעיניין? האם לדעתכם אני צריך להגיש תביעה כנגד אותו אדם?

SupeRonit

New member
בוודאי.ללא ספק

חוצפן.אני פשוט זועמת..אני חושבת רק על הכלב המסכן ומי יודע כמה יש כמוהו בכל יום..אתה חייב להתלונן ולהגן בכך על עשרות כלבים ש"זוכים" לבומבה
אין בכלל שאלה,אבל למרות שבכל זאת אתה אדם פרטי נגד אחד מהמערכת,אני מציעה לך לתעד אירוע חוזר (וידאו או דיגטלית) או לקרוא לחבר/ה כעד/ה..לאחר שיהיו לך הוכחות חותכות תיגש..אבל מצד שני אם תוך כמה ימים המקרה לא יחזור שנית תגיש בכל מקרה (עם או בלי הוכחות)-במצב כזה מצפה לך אולי מאבק יותר קשה (מילה שלו נגד שלך) אבל חייבים למהר לפני שהמקרה ייתישן.. מקווה שעזרתי-רונית

E M S

New member
אמממ

מכתב יצא כבר לראש העיר, לאגף התברואה, לתלונות הציבור בעיריית ראשל"צ, מכיוון שאני עובד ואין הרבה זמן כי הם פתוחים רק בבוקר אז בימים הקרובים אני ייתקשר לכל מקום ויגיע עצמאית לאותו משרד וידבר שם כמו כן אני הולך לפנות לאירגונים כמו "תנו לחיות לחיות" או "צער בעלי חיים" בכדי לקבל ת עזרתם... במידת הצורך אני יילך כנגד אותו אדם במשפט אזרחי

dilan angel

New member
קודם כל לתת לו בומבה כזאת בראש

עם המוט ברזל ממש חוצפן! אני מקווה שבאמת יטפלו בזה...

E M S

New member
תגובת העירייה

היום קיבלתי שיחת טלפון בקשר למקרה ונאמר שיטפלו בעניין יש לציין שהיום תפסתי אותו עושה את זה שוב ביום שישי אני ישכיל ואני יצלם אותו ואז אני אלך להגיש תלונה למרות שיש פה כמה שכנים שרק אם היו תופסים אותו היו מפרקים אותו

cold fire1

New member
עוד פעם?"!

הבחורצ'יק הגזים, אני במקומך הייתי נותן לו איזה בומבה בראש עם מוט ברזל

cold fire1

New member
אבל מוטב ברזל לוהט יכול להתעקם

מסביב לבלטה שיש לו בתור ראש...

E M S

New member
קיבלתי שיחות טלפון מהעירייה היום

מכיוון ששלחתי אימיילים לכל גורם אפשרי בעירייה קיבלתי כמה טלפונים היום ואתמול בהקשר לנושא עוד ביקשתי לקבל תגובה עד ה-5 לחודש ולא אני מגיש תביעה אזרחית כנגד העירייה כנראה שאיום זה עזר בהחלט וקיבלתי טלפון היום מראש אזור מערב וביקש דחייה של שבוע הסכמתי לכך תוך כדי נמסר לי שהעובד הורחק מעבודתו עד לקיום בירור במשרדי המנהלים

למעלה