כנסו אני רוצה לספר לכם משהו על הסוד.

shondahan

New member
כנסו אני רוצה לספר לכם משהו על הסוד.

שלום, לפני שנה בחופש הגדול הקודם באירוע של קוקה קולה מיוזיק.. (למי שזוכר, ולמי שלא זה היה הופעות עם מלא מלא מלא מלא אנשים). בקיצור איך שנכנסתי למקום הענקי הזה אמרתי לעצמי משהו אחד בראש: אני הולך למצוא היום פלאפון, כל פלאפון! הייתי עם החברים כל הזמן, כאילו לא חיפשתי כמו מפגר הייתי עם כולם וזה והיה ממש כיף, אבל תמיד הייתה לי עיין אחת שנשארה על הריצפה.. חח (נשמע לא כלכך נעים) ופשוט לא ירד לי מהראש הקטע הזה שאני הולך למצוא משהו על הריצפה! אני פשוט הייתי בטוח בזה כלכך ולא וויתרתי על המחשבה הזאת... וממש אחרי שנגמרו כל ההופעות, התחיל לרדת גשם כמו לא יודע מה. איזה 2000 אנשים רצים אל אותו מקום שיש בו סככה שלא ירטבו.. ליד הסככה יש מין שטח של דשא גדול גדול וכשנגמר הגשם כולם יצאו אליו. עכשיו, אני עומד לי על הדשא, (ועדיין לא שכחתי את זה שאני הולך למצוא היום פלאפון) ופתאום אני רואה שמבצבץ לו איזה פאנל של פלאפון ומסביבו עומדים מלא אנשים ואף אחד לא שם לזה לב. אני הולך לי צעד אחרי צעד אליו ובחפיף כזה פשוט מרים אותו. והופה! יש לי פלאפון חדש. אני יזכר בסוג שלו, אחד טוב כזה. לקחנו מונית הביתה מתל אביב לקריות ובדרך התחלתי לחשוב על זה.. שאיך זה שכלכך רציתי מצאתי לי אחד, מין אהה.. קסם או משהו. טוב.. המשכתי לי בחיים.. חח. וזהו, לפני שבוע ראיתי ביוטיוב את הפרק הראשון מהסרט הסוד ואני קולט שהוא אשכרה מדבר על מה שקרה לי, שאם חושבים על זה מספיק ורוצים זה מתגשם. ואני הייתי בשוק שזה - הסוד.. וראיתי את כל הפרקים וזה רק הוכיח לי שזה באמת נכון ושזה לא היה סתם בפוקס שחשבתי על זה ושבדיוק מצאתי.. ד"א: החזרתי לילדה את הפלאפון שלה התקשרתי אליה ותיאמנו. אבא שלי נסע בדיוק לירושליים ויש לה שם דודים שגרו שם אז הוא השאיר אצלהם את הפלאפון שלה. ושימו לב, כל זה קרה לפני שנה ואני ראיתי את הסרט לפני שבוע. אז יוצא שאני יודע את הסוד לפני כולם. חח :] בקיצור אתם יכולים להבין שאני מאמין בזה. וגם אם זה לא נכון, אני בטוח שכולם יסכימו איתי שטוב לחשוב תמיד אבל תמיד חיובי ולא להיפך. שבת שלום לכולם.

ע ו פ ר ה

New member
סיפור נפלא

גם כשאני צפיתי בסרט נזכרתי בדברים שקרו לי, שבהם נהגתי בדיוק כמו בסרט. לפני 27 שנים למדתי נהיגה. המורה שלי אמר לי שיש שלושה ימים של טסטים ואותי הוא מגיש באחרון. בביטחון גדול אמרתי לו: לא! אותי אתה מגיש ביום הראשון ואני עוברת את הטסט. זה היה מן משהו שפשוט היה ברור לי שככה יהיה. אני עד היום זוכרת את העוצמה שהיתה בחשיבה ושעמדה מאחורי האמירה שלי. ניגשתי ביום הראשון ועברתי. כשרוצים להשיג משהו, אפשר להיזכר במקרים מהעבר בהם השגנו דברים ופשוט להעביר את החוויה מהעבר להווה, וכך ליצור מציאות חדשה. באהבה עופרה

ליאת 888

New member
גם לי זה קרה ../images/Emo6.gif

גם לפני הטסט ידעתי שאם אני ראשונה והטסטר אומר לי לצאת מהמתחם ימינה אני עוברת - וכך היה!!! כמובן שישנם עוד סיפורים דומים רבים, אני מאלה שבלי דעת תרגלו את הנושא לפני מבחנים, לפני ראיונות עבודה, זה עובד אצלי גם הפוך - כאשר אני ממש לא רוצה משהו, שקרובים יבואו לבקר, שבעלי יגיע מאוחר, והכי כייף - זה אף פעם לא בגללי ישירות (זה מה שהם חושבים...)

זה קרה לך כי בעצם הדבר הזה טמון

בכולנו בלי שנדע אפילו. אנחנו רק לא יודעים להשתמש בזה ולהגדיר את זה וזה בדיוק מה שהסרט הזה עשה.

למעלה