כנסו בבקשהה בקשר לפרקים האחרונים

צ י ט ו ס

New member
כנסו בבקשהה בקשר לפרקים האחרונים

לא ראיתי את שני הפרקים האחרונים של או סי למישהו יש מושג איך אני יכולה לראות אותם?? או לפחות לקרוא את התקצרים שהיו כי אני לא מבינה כלום.. גם לא איך מריסה מתה.. אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד אז שיגיד לי בבקשה. תודה מראש.

hadi13

New member
ומריסה מתה בתאונת דרכים

היא הייתה אמורה ליסוע לעבוד עם אבא שלה למשך שנה וביקשה מריאן שיסיע אותה לשדה-תעופה ,וולצק התנגש בהם בכוונה הם התהפכו והיא מתה:(

צ י ט ו ס

New member
תודה ועוד כמה פרטים בבקשה

מה קרה בין סת לסמאר לפי מה שראיתי היא הייתה אמורה להיות בבראון והוא בבית ספר לאומנות \עיצוב במדינה שלה.. ולמה ריאן עזב את משפחת כהן? ולמה קטליין חזרה פתאום? ולפי הפרק האחרון שאני ראיתי אז ריאן כמעט הרג את וולצ'ק אז איך הוא חיי והתנגש בהם? חח טוב חפרתי אבל אני רוצה לדעת כי ראיתי את הפרק היום ולא הבנתי כלום.. גם בקשר לטיילורר =\

ester6

New member
-->

סאמר לומדת בבראון, וסת, אמור להתחיל בבי"ס לעיצוב כמה חודשים יותר מאוחר, אז בינתיים הוא עובד בחנות קומיקס.. אחרי המוות של מריסה ריאן עזב את ניופורט לגמרי, בלי קשר למשפחת כהן הוא פשוט לא ידע איך להתמודד עם זה, אז הוא עזב את הבית.. בסוף העונה הקודמת ריאן באמת כמעט הרג את וולצ'ק, אבל הוא לא מת, ותמורת זה שוולצ'יק לא סיפר למשטרה שזה היה ריאן הוא היה חייב לעזור לו לגנוב מכונית, אבל לא תפסו את ריאן.. בסוף אחרי שמריסה תפסה אותו מתנשק עם מישהי אחרת בטקס סיום היטא לא רצתה לדבר איתוו יותר (בטח ראית את זה) , אבל וולצ'יק דווקא רצה מאוד לדבר איתה אבל היא התעלמה, ואז מריסה החליטה ליסוע לעבוד האונייה עם אבא שלה, וריאן הסיע אותה לשדה תעופה, וולצ'יק ראה אותם ונסע אחריהם, והוא כ"כ רצה לדבר איתה, הוא התחרפן וניסה להתנגש בהם וככה לעצור אותם ואז הוא יוכל לדבר איתה לפני שהיא נוסעת, אבל אז הם התנגשו כ"כ חזק שהמכונית התהפכה ומריסה נהרגה..

ester6

New member
ובקשר לטילור אין לי מושג..

גם אני לא הבנתי מה קרה איתה..

צ י ט ו ס

New member
אהה

אז זה לא שוולצק רצה להרוג אותם בכוונה.. חשבתי ככה בהתחלה.. אוקיי, תודה רבה רבה רבה חח

P A T D F A N

New member
../images/Emo207.gif שאלה :)

יש את הסצנה שג'ולי שואלת את מריסה מה היא מרגישה או משהו כזה .. ואז מריסה צועקת וזורקת את הכיסאות למים .. באיזה עונה זאת ? ואם אתם גם זוכירם באיזה פרק .. תודה !

P A T D F A N

New member
עודאחת .. D:

אממ הפרק שבו וולצ'ק ומריסה שוכבים בעונה השלישית :X

למעלה