כנסו בבקשה ועזרו אם תוכלו

maorkad

New member
כנסו בבקשה ועזרו אם תוכלו../images/Emo151.gif

מישהו פה יכול בבקשה להמליץ על ספר או סרטונים באינטרנט שמלמדים איך בונים בובת ספוג יש כמה וכמה אתרים שביקרתי בהם רובם מו"חל שהעניקו לי המון אפשר לומר את הבסיס אני די מתעסק על החומרים האלה יום יום כך שזה לא מפריע לי אבל ידע זה כוח ואני שואף לדעת עוד ואמת את הכל אז .....אם למישהו כאן יש אלי סבלנות חחח בבקשה שילחו קישור טוב שיהייה יום טוב לכולם :) ותודה

איזה שלב בבניית הבובה היית רוצה לדעת???

שלב הגריעה שלב הציפוי שלב הצביעה איזה סוג של בובה? בובת מנגנון? בובת מוט? בובה להפעלה בהצגה.....יושבת..... בובת ענק? בגדול יש המון סוגים של בובות שונות לכל בובה דרך לימוד שונה. ...........בילבלתי אותך......
בקיצור הראה לי תמונה של בובה לדוגמא. חג שבועות שמח

maorkad

New member
../images/Emo171.gifחג שבועות מקסים דבי

אני רוצה לבנות כרגע בובה של אריק מאריק ובנץ ואחר כך להתחיל לעשות משהו משלי (זה מין סגירת חשבון עם עצמי (משהו מהילדות חחח) בכל אופן זו בובת ספוג רגילה אני מניח לפי מחקר ארוךךךךךךך שעשיתי אריק מודבק ולא נראה לי עשוי מגריעה וכבר בניתי את הראש. עכשיו אני רוצה בבקשה אם תוכלי להראות לי את שלב הציפוי והחיבור עם הפה עיניים כבר עשיתי בלילה מכדורי פינגפונג יצא יפה ממה שחשבתי כי אני כזה נעול בראש תודה דובשניה

maorkad

New member
האאא ודבי דבי

אם אפשר שבלונות של ראש עגול סטנדרתתי של בובות ספוג אני יודע שזה ספוג גזור בצורה מסוימת ואז מקפלים אני כבר חושב ומצייר כמה אפשרויות וזה כיף לי לראות שאני מתקרב לזה אבל אם יש לך אשמח להתעסק בדברים אחרים :) אלפי תודה מראש

למעלה