כנסו בבקשה - זהירות מגילה...

כנסו בבקשה - זהירות מגילה...../images/Emo53.gif

אני מבולבלת, אני מבוהלת, אני היסטרית. מה קורה לי? אני מעולם לא התנהגתי ככה. אני מאבדת את העשתונות. כל היום התעסקתי בסיפור של טל. צילצלתי בבוקר לרופא שבדק אותנו אתמול. עשו לי טובה שנתנו לי לדבר איתו באמצע בדיקות של ילדים אחרים. חמש פעמים צילצלתי ולא ויתרתי עד שבסוף דיברתי איתו והוא עשה לי טובה והסביר לי שלטל ייקח שבועיים לפחות עד שיילך כרגיל על הגבס. הוא אמר שהוא יכול לחזור לגן עם עזרה. אחרי זה צלצלתי לעירייה וביקשתי שיתנו לי את הסייעת שהייתה צמודה אליו לעוד שבועיים. הם חזרו אליי אחר כך והודיעו לי שזה מאושר. אבל לא נרגעתי. לא ידעתי אם הוא יכול ללכת על הליכון או לא. אם זה לא יעכב את ההליכה שלו משום שהוא "מסבן" כשהוא הולך עם ההליכון. הוא מדלג ומשאיר את הרגל המגובסת באוויר קצת. הוא גם התלונן שכואב לו לדרוך ולא ידעתי אם זו תלונה פסיכולוגית או אמיתית. החלטתי לצלצל לזה שניתח אותו. הוא היה הכי נחמד מכל הרופאים שם. גם אליו צלצלתי חמש פעמים עד שנתנו לי אותו. הוא היה נחמד ואמר שהוא עסוק וידבר איתי אחר כך. הוא נתן לי את הפלאפון הפרטי שלו. דיברתי איתו בשלוש וחצי. הוא הסביר שפסיכולוגית אסור לוותר על השלב של ההליכון וצריך לתת לו ללכת עם ההליכון כמו שהוא רוצה וכמו שנוח לו במשך כמה ימים. הוא אמר שהרגל לאט לאט תתיישר בברך תוך כמה ימים ושהוא יילך כרגיל בעוד 10 ימים עד שבועיים. זהו. אז למה אני מבוהלת? פתאום הרגשתי שכל התהליך הזה כל כך ארוך. השיקום כל כך מתיש אותי. מלא לוגיסטיקה ועניינים וסידורים. אני צריכה לדאוג להחזיר אותו מהגן עם מכונית והמכונית אצל בעלי אז אני אפעיל את אבא שלי. אני לא מוכנה יותר לכיסא גלגלים. זהו. זה נגמר. זה אסור פסיכולוגית להשאיר את הכיסא הזה כי זו רגרסייה בשבילו. הוא צריך רק ללכת. אבל מהגן חזרה זה שלוש דקות הליכה רגילה ואיתו זה ייקח שעה וזה גם באמת ארוך ומתסכל מתי עבורו בימים האלה. חוץ מזה שאני כל כך פוחדת שמשהו לא יילך בסדר. פוחדת שהוא לא יהיה כמו כולם. רואה רק שחורות פתאום. כל היום העיניים שלי דומעות ואדומות. מי שמדבר איתי בטלפון חושב שקרה לי משהו. מה עושים עם הלחץ הזה והבהלה הזו וחוסר האונים הזה?

מתוקה

את אמא כל כך טובה. אולי פרחי באך? לי זה עזר ואין לזה תופעות לואי. יש לי כמה תמציות בבית ואוכל להכין לך "קוקטיל" לשבת, מה את אומרת? כמובן שקודם נדבר ואגיד לך בדיוק מה נראה לי ממה שיש לי שאני יכולה לשים. יעזור טוב, לא יעזור- לא יזיק. את עדיין מהשוק מההפתעות, שטל יתרגל להליכון יהיה לך הרבה יותר קל פיזית ונפשית. אני ממש מחכה להיפגש בשבת אוהבת
עידית

קבלי ../images/Emo24.gif גדול

תנשמי עמוק, לכי ותעשי משהו שלא קשור בטל או בבית. לכי עם חברה לחצי יום של שופינג, מסעדה טובה, שיחת בנות. משהו שיוציא אותך מהמלכוד המחשבתי. ואז תתחילי לראות את חצי הכוס המלאה (מה פתאום חצי? לפחות שלושת רבעי). את חייבת למלא מצברים... ומקווה שיום שבת נצליח לעודד אותך עוד קצת

שחר יקרה קבלי../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מאחלת החלמה מהירה בטוחה שתצאי מהר מהבלבול מחבקת ושולחת לך המון אור אהבה ממני ליידיסנו

אכן אני מפורום אחר ומכירה את שחר

משם פשוט היא שמה לינק לכאן אז ברכתי אותה אני גרושה אמא 3 גדולים וסבתא ל5 נכדים שאחד מהם יש לו בעיה אבל לא שיכת לפורום הזה אוהבת בעלי חיים מאחלת לכולם לילה קסום מלא כוכבי אהבה שמחה ואור ממני ליידיסנו

תודה לכולם, היום טל בגן!

עם ההליכון. מקווה שהוא ישרוד את היום בסדר. תודה על התגובות. אני משתדלת לחשוב חיובי הבוקר. היום שלי התחיל טוב. זה קצת לא קשור לכאן, אבל הייתי בפגישה אצל הדיאטנית שלי וירדתי 1.600 קילו בשבועיים. יש לי עוד 6.400 קילו לרדת למשקל שאני רוצה להגיע אליו. זה חשוב לי מאוד. בכל מקרה, זה שימח אותי. יש לי ים עבודה ופגישה עם המאיירת של ספר הילדים שלי שכתבתי ואני עומדת להוציא לאור. בעשר וחצי הפגישה ואני אעדכן אתכם אחרי זה מה היה. הזמנו לטל נעל מיוחדת לגבס. הוא יקבל אותה היום אחר הצהריים. בינתיים הוא הלך עם גרב של גדי על הגבס - לגן, כדי שלא ידרוך על הגבס. זהו. מקווה ליום טוב יותר, תודה על תשומת הלב של כולכן, יעל

איזה כיף לקרוא את העדכון ../images/Emo13.gif

מרגישים שאת מתאוששת
ואת צריכה דיאטות? לפי התמונה זה לא נראה...

תודה, אש"ת

בתמונה רואים את הפנים... בגוף יש כמה עודפים. לא המון אבל בכל זאת. זה חשוב לי נורא. בכל מקרה, תודה על המחמאה.. הייתה פגישה מרתקת עם המאיירת. אני כל כך מתרגשת. מקווה שהספר יצא לאור לקראת שבוע הספר העברי, ביוני.

שחר מאחלת לך../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

בכל חמודתי שיתגשמו כל משאלותיך ושבני ביתך ירגשו טוב לחיזוק שולחת יום קסום מלא אור אהבה שמחה ציוצים של חיבוקים חיוכים ממני ליידיסנו

היי יעלי.

נו טלטול חזר מהגן, איך הגיב הגן כלומר הילדים שבו?הוא שיחק?, את רואה, גיסתך צדקה צריך ללכת לגן...
מקווה שהכל ישתפר לטובה יום נעים אורית

הגננת הסבירה לכל הילדים במפגש הבוקר

שטל הולך עם הליכון ועוד כמה ימים יילך לבד ברגע שהרגל פחות תכאב לו. היו ילדים ששאלו למה הוא לא הולך רגיל כמו פעם והיא הסבירה שהוא עבר ניתוח וכואבת לו הרגל עדיין ובקרוב היא לא תכאב והכול יחזור לקדמותו. הם אמרו לי בגן שהוא הלך מעט מאוד ובעיקר נעזר בהליכון וקיפץ על רגל אחת כי טען שכף הרגל כואבת בדריכה. בעוד שעתיים גדי יעבור לקחת את הנעל המיוחדת לגבס ואולי זה ירפד לו יותר את הרגל אז יהיה לו קל יותר לדרוך. מעבר לזה, בבוקר אני אלך ליד שרה ואראה אם יותר קל לו ללכת עם קביים מאשר עם ההליכון. ובכלל, ההליכון נראה לי נמוך מדי בשבילו והוא כפוף מדי בגב כשהוא הולך אז אם בכלל הליכון, צריך הליכון יותר גבוה עבורו. זה היה היום שהיה. נראה מה יביא איתו המחר.

למעלה