כנסו בבקשה....

boom18

New member
כנסו בבקשה....../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif

אני מבקשת אם אפשר שרשור חיבוקים לסאבי היקרה שלנו!!! אוהבת אותך הכי בעולם!!
(כמובן חיבוקים גם לכולם
)

boom18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

subtitles

New member
אני לא מבינה... ../images/Emo142.gif

אני לא מבינה למה אף אחד לא עוזר לי! למה לאף אחד לא אכפת??? למה נותנים לי להישאר במצב הזה כל כך הרבה זמן?! למה אני צריכה כל לילה לשכב במיטה ולבכות ולנסות לחשוב אם יש לי בכלל טעם להישאר בחיים?! אבא שלי אמר כל יום שהוא רוצה למות! ובסוף הוא מת!!! אז למה לי זה לא קורה?!!?!?!??!!? כי לי אף פעם לא מקשיבים!!! אני שונאת את זה!!!!!!!! שהעולם הזה יתפצוץ כבר!!! אני רוצה למותתתתתתתתתתתת אני רוצה למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני יעצור את הכאב. בסופו של דבר אני אקח את ההחלטה לידיים שלי כי לאף אחד פשוט לא אכפת ממני ואף אחד לא חושב עלי אז למה שאני אחשוב עליכם.

boom18

New member
זה לא נכון!!!!111../images/Emo24.gif

לי אכפת!!!! לאנשים אכפת!!!!

motek89

New member
סאב יקרה...

אסור לך לחשוב על מוות... אנשים אוהבים אותך, אני אוהבת אותך ואכפת לי ממך וחס ושלום שלא תעזי לחשוב על מוות! יש פעמים שקשה לנו בחיים... צריכים לדעת איך להתמודד איתם ולא לברוח... לברוח זה לא הפיתרון!!! אל תחשבי על זה... תחשבי רק על דברים חיוביים... דברים טובים.. ברוך ה' יש הרבה דברים טובים בעולם, לא רק רעים!!! בזמן שאת סובלת תפתחי את החלון, ותתבונני החוצה.. איזה עולם יפה, הא? תשמעי את הציפורים.. איך הן חיות ביחד.. איך הן עוזרות אחת לשניה להשיג אוכל.. לעוף.. לצייץ.. תסתכלי על השמיים... כל כך יפים ביום של שמש.. העולם יפה... רק צריך להתבונן בו! בינתיים, אני שולחת לך המוני המונים של חיבוקים!!!
אל תדאגי... בסדוף הכל יהיה טוב..

בוזיקית

New member
סאב, אני לא מכירה את הסיפור שלך...

אך כואב לי לקרוא את המילים הקשות. מה קרה לאביך? האם הוא נטל את חייו? מצמרר אותי לחשוב. כולנו פה כדי להקשיב לך, וודאי את מודעת גם לאפשרות של הפורומים של סה"ר ושל התאבדויות וכד'. נכון, את תקחי את ההחלטה בידיים, אך אני מקווה שתקחי את ההחלטה הנכונה ותבחרי בחיים. שום דבר בעולם לא משתווה לחיים. מותק כתבה לך לראות את הציפורים והפרחים וכד' ואני יודעת מנסיון, שכשאת במצב שהנך, אינך מסוגלת לראות ממטר, וודאי מעצבן אותך לשמוע את זה (אותי זה הרגיז כשאמרו לי את זה), אך אני מקווה שיגיע היום שבו תוכלי להרפות, להחליט שאת רוצה להמשיך ולחיות, ותוכלי סוף סוף להיפתח גם לדברים שמותק אמרה (והכוונה שלה היתה טובה, אני בטוחה). לסיכום - הנה - לכולנו אכפת - ומצטרפת לשליחת

תגובה לחמודה

מה המצב אני יוסף חי חוקר קבלה ועכשיו את בעיית החרדות אני חושב שאוכל לעזור לך צרי איתי קשר ב 0545609554 או ב www.yosef77.kef.li

למעלה