כנסו בבקשה..

כנסו בבקשה..

אחרי גל הטרור שעובר עלינו בזמן האחרון, חשבתי לעצמי לשאול אתכם כמה שאלות. האם אתם חושבים שיש סיכוי לשלום? האם האתם בעד שלום? האם יש דבר כזה ערבי טוב? יצא לי לראות כמה וכמה סרטונים על הפיגועים הקשים ביותר שעברנו, ופשוט ירדו לי דמעות מהעיינים. תכתבו את דעתכם בנושא..

הבלונדה

New member
ערבי טוב=ערבי מת

אין סיכוי לשלום.. וכן אני בעד שלום.. לא שזה עוזר לי במשהו...

Sound20

New member
יופי זרקי סיסמאות לאוויר

במקום כל זה תסבירי בדיוק למה את חושבת ככה! לפי דעתי הכל יגמר במדינה לעם הפלסטיני אם נרצה ואם לא ועקרונית אפשר להבין אותם (אני לא מדבר בשום אופן על ארגוני הטרור) אבל לרצוח ילדים נשים זקנים גברים בלי אבחנה זה דבר בלתי נסלח ולא אנושי ולכן אני מאמין כי הסכסוך הזה לא יגמר ואם הוא יגמר זה רק במדינה להם!! קשה אבל לדעתי נכון

תגיד לי אתה דפוק?!

מדינה לחיות אדם האלה?! על מגיעה להם מדינה?! על הטרור? ההסתה? השנאה? רק תגיד לי על מה!

אל תיפלו!!!

תראו... כל הסיסמאות האלה ממש לא עוזרות לנו!!! זה כמו שעכשיו אני אגיד לכם "אין לחם אין עבודה" אנחנו צריכים להבין שעם ההנהגה שקיימת היום בצד השני אי אפשר להגיע להסכם כלשהו, הם חבורת שקרנים... לא משנה איזה סיסמאות תגידו וגם אם זה יהיה "רק שרון יביא שלום", זה לא עוזר לנו כמו שזה לא עוזר לאסקימואים!!! אין אדם בארץ שלא מוכן לשלום פשוט יש אנשים שימכרו את אמא שלהם בשבילו ויש אנשים שלא יתנו כלום. לכל צד השיקולים שלו... הרי אנחנו גרים באיזור שהוא רק מסופח זמנית לישראל והיות שישראל לא סיפחה אותו אליה כדי שלא יגיעו עוד כמה עשרות אלפיי אזרחים ערבים חדשים אנחנו תחת משמרתו של אלוף פיקוד מרכז! אם לא היינו מאמינים בכך ששלום צריך להיות שווה לשני הצדדים ושארץ ישראל השלמה צריכה להישאר כך לא היינו עוברים לפה! אני חושב שתשובת תושבי אריאל לשאלה היא דיי ברורה - בעיקר לאחר מה שאירע בקניה. על כולנו להיות חזקים, להראות להם שהם לא יכולים לשבור אותנו והכי חשוב- לא לרדת לרמה שלהם!!!! יש לנו מדינה - סמכו על ההנהגה הימנית שהיא כבר תטפל במזיקים!!! אני רוצה לאחל החלמה מהירה לפצועים, אני מביע את תנחומי למשפחות ההרוגים, וכמו שנאמר מי יתן והאל ינקום דמם!!! חזק ואמץ עם ישראל!!!

Warrax

New member
אין מה לעשות..

יש רק שני פתרונות (לטווח הארוך) I. לגרש אותם מהארץ (יעיל רק לזמן מה) II. לעזוב את הארץ (יעיל לטווח הארוך) - השאלה אם הפתרון הזה יעיל או פשוט האם הם ירדפו אחרי היהודים גם מחוץ למדינה? תחשבו על זה...

LaSombra

New member
תראה...

אני אישית חושב, כמו הרבה מאוד מדינאים וחוקרי יחסים בינלאומיים, שעד שהצד השני יהפוך לדמוקרטיה לא יהיה שלום. כבר נחקר ונאמר לא אחת, שלכל אורך ההיסטוריה, לעולם לא נלחמו שתי דמוקרטיות אחת בשניה. זאת הסיבה למסע הצלב של האמריקאים להפוך את כל העולם ואחותו לדמוקרטיות, זאת הסיבה שניסו להפוך את גרמניה לדמוקרטיה לאחר מלחמת העולם השניה וזאת הסיבה שארה"ב הפילה את הטאליבן... במידה והצד השני יהפוך לדמוקרטיה, ולדמוקרטיה אמיתי ולא לאיזו רפובליקת בננות או לדמוקרטית סטאלין, אני לא חושב שהסכסוך ייגמר... אסור גם לשכוח שהם נלחמים לא רק בשם זכויות אדם טבעיות כמו זכות להגדרה עצמית וזכות למדינה, אלא גם בשם הדת... אצלנו זאת מלחמת קיום פיזית, אבל אצלהם זאת מלחמת קיום רוחנית... הקוראן קורא להם, לפחות לאלו שרוצים שהוא יקרא להם, לכבוש את העולם ולהשמיד את המעצמות הקפיטליסטיות הגדולות ואת היהדות והנצרות... אני לא אומר שערבי טוב זה ערבי מת... בכלל לא, אני גם לא אומר שמוסלמי טוב זה ערבי מת... אני אישית הכרתי ועודני מכיר כמות לא מבוטלת של ערבים ומוסלמים... והם אחלה של אנשים... אבל אני חושב שבלי דמוקרטיה ה לא יעזור מה נעשה... צריך להטמיע אותם בתוכנו, צריך לתת לכולם להיות אזרחים ישראלים מלאים, אם כל הזכויות וכל החובות... חובה לראות בדגל בדגל ובהמנון כהמנון ובסמלים כסמלים.... אלו שלא רוצים, אלו שיסרבו אידיאולוגית לכך, הם אלו שדוגלים בהשמדת מדינת ישראל ובמחיקת כל הישראלים/יהודים מעל האדמה... ואותם צריך לגרש מפה לקיבינימט.... אם כל אלו שהיו שמחים להיות אזרחי ישראל אין לי שום בעיה... להפך, הם יכולים לייצב את ישראל כלכלית, עוד אזרחים משלמי מיסים, עוד אזרחים לכוח העבודה, עוד אזרחים למספר תושבים במדינה ולתקצובים בהאו"ם... והכי חשוב, שלום באיזור אומר שקט תעשייתי וכלכלי, תעשיה מפותחת, יבוא ויצוא נרחב יותר.... ובעצם הכל... אבל אם אתם רוצים, תמיד אפשר להקים מיליציה חברתית וללכת לטבוח בכולם.... :) אני צוחק כמובן...

דריקס

New member
לכולם.......

תראו אני מאמין בשלום רק אם באמת אנחנו נרצה ונראה שאנחנו רוצים כי זה לא מה שקורה!!!!! אני חושב שקודם נפתור את בעיות השלום בתוך העם ואחר כך עם שאר העולם.... עם ההנהגה הימנית לא נגיע לשום מקום!!!!! וזאת עובדה!!! צריך להלחם במוח ולא בכוח עם כל הצער של ההרוגים והפצועים..... אני מביע את תנחומי למשפחות ההרוגים של כל פיגועי הטרור ולמשפחות הפצועים......

דריקס - מה אמרת בזה???

אני קראתי את ההודעה שלך ונזכרתי באדם אדיוט שאמר את זה לפני כמה שנים - שמו בישראל: שמעון פרס. אדון פרס אמר שאין מה לעשות בקשר להרוגים ולפצועים - הם קורבנות השלום!!! סליחה על הביטוי אבל זה היה הדבר הכי מזדיין להגיד!!! איך הוא ואתה מעיזים בכלל להגיד את זה... אדם הולך לו לקניות ובמקום לחזור עם שקיות הוא חוזר בשקיות!!! זה שבזמן האחרון אין פיגועים זה לא בגלל שהמחבלים והפלשטינאים הפכו להיות נחמדים ופתאום הם רוצים שלום - זה בגלל שצה"ל והשב"כ (יתברך שמם) עובדים 24 שעות בלי הפסקה על מנת שאתה תוכל לצאת לקנות ולחזור עם שקיות!!! אם הדרך היא החכמה, תנסה להבין מה נכון, האם להלחם בטרור או להיכנע לו? עוד לא ראיתי שום עובדה שההנהגה הימנית לא מובילה לשום מקום... אני מעדיף שאמא שלהם תבכה על הבן שלה שנהרג בדרך ךפיגוע מאשר ש - 10 משפחות ישראליות יהרגו!!! אם חס וחלילה ערבי יפגע במשפחתך אני רוצה לראות עד כמה תרצה שלום, אני מניח שתרצה ללכת באותו רגע לכפר הקרוב ולטבוח בערבים... יש בארץ כבר אדיוט אחד יותר מידי, פרס, אל תהיה כמוהו, אתה זה שמדבר על שימוש בשכל שניתן לנו - תשתמש בו!!!

דריקס

New member
לאלכסנדר.....

אם עוד לא הבנת הערבים רוצים מדינה ואם כל אחד יכנס בשני אז זה בחיים לא ילך.....הם ימשיכו עם הפיגועים.... אני לא יודע כמה זמן אתה כבר גר פה אבל אנחנו היהודים עשינו בדיוק אותו דבר כדי להשיג מדינה. ורק שתדע שאני לא כמו רוב הליכודניקים שרואים ערבי ורוצים להוריד אותם אחד אחד אם יפגעו במשפחה שלי אני אדע שהגיע הזמן לעזוב את המדינה המסריחה הזאת!!!!

פחדן.

זה מה שאתה! אלפי שנים רודפים אותנו, רק לפני 60 שנה טבחו בנו כאילו כלום!!! הגיע הזמן שתהיה לנו מדינה משלנו, ורק משלנו! הגיע הזמן שנפסיק להיות תלויים בעמים אחרים! ואתה רוצה לעזוב?! מה אתה חושב?! שנשיג מדינה באמצעות מילים יפות? שנבוא לאיזה או"מניק אנטישמי ונגיד לו: "שמע, בא לנו מדינה עם כל התוספות"? והוא יתן לנו?! על מדינה נלחמים, חביבי! אם אתה מתכוון לוותר אז לך מפה כבר מעכשיו! אם זו הדרך שלך, הייתי מציע לך לחסוך לנו אנשים כמוך בצבא, לארוז את המזוודות ולטוס
מפה!

נגד מוחלט..

למה שהם יהיו חלק מאיתנו? הם יהודים? הם ישראלים? הם בני אדם? לא, לא ולא !! הם שם, אנחנו פה. חייבים להעיף אותם לעזאזל, צריכים להכחיד אותם.

למעלה