כנסו בבקשה!

Ambra

New member
כנסו בבקשה!

למישהו יש אתר שמתרגם מאנגלית לעברית? חיפשתי ואני לא מוצאת אהה ואני צריכה של טקסטים לא של מילים. תודה למי שיעזור לי ענבר נ.ב למי שיש תוכנה שמתרגמת טקסטים שיכתוב פה בבקשה ואז אני אצרף את מה שאני צריכה לתרגם. תודה מראש.

Ambra

New member
פליזז תענו זה חשוב זה שיעורי בית למ

חר(המשך של המשפט...) הקפצהההההההההההההההההההה

Ambra

New member
הקפצה

HELP AIUTA ME(באיטלקית) אז'ורה מי(ספרדית.. אני לא יודעת איך רושמים...

Ambra

New member
אתם ממש רעים!

מילא היתי רואה שהפורום לא זז אז הייתי מניחה שאתם לא פה אבל הפורום כן זז זה הפורום הכי גרוע שיש!

Eldad S

New member
יש פורום שיעורי בית בתפוז,

לימודים ושיעורי בית (שמספרו 321), ויש גם פורום אנגלית (שמספרו 740). לא ידוע לי (ובעצם - לא ידוע לאף אחד מאתנו, ולכן גם לא הייתה תשובה) על אתר המתרגם מאנגלית לעברית. לדעתי, לא קיים עדיין בנמצא אתר כזה. Ambra, כאשר את מפרסמת הודעה בפורום, רצוי להתנהג בנימוס, וכך גם תזכי לתשובות. ועוד: רצוי שתביני שאם אנשים עונים על שאלות בפורום, זה לא בהכרח אומר שהם יודעים את התשובה לשאלתך, ולכן הם אינם מתייחסים. מכאן ועד לקביעה הגורפת שזהו הפורום הכי גרוע שיש - יש עוד מרחק רב! אלדד

צרם לי מאד!

ל"אמברה", גם אני אורח כאן כי אינני עוסק בתרגום ועריכה. אבל צרמה לי מאד התנהגותך. כנראה שאינך מבינה מה זה פורום מקצועי. וחוץ מזה נימוס, סובלנות וסבלנות הן תכונות שיעזרו לך מאד בעתיד (אני כמעט בטוח שאת צעירה מאד, לפי הגישה). אז הלוואי שמכתבי זה יעזור לך קצת בשינוי הגישה והיחס לאנשים! ונאמר אמן!

למעלה