כנסו בבקשה...

כנסו בבקשה...

תראו, אני ממש לא אחת שבעד דיאטות כאסח וכל זה, ותמיד ידעתי כמה זה מזיק לגוף והכל. הייתה לי תקופה שבה השמנתי בגלל כדורים שלקחתי, ואז היו לי קצת הפרעות אכילה, שהסתכמו בלא לאכול כלום...וגם בהתקפי זלילה שבאו אחרכך. אבל יש משהו שחשבתי עליו...נגיד יש מישהי שהיא רזה...אבל יש לה איזה 2-4 קילו להוריד...לא מישהי מלאה מאוד או שמנה... והיא עושה דיאטת כאסח נגיד של שבוע שבועיים..אז נכון שזה לא בריא, ונכון שזה הורס..אבל האם תקופה כלכך קצרה זה זמן מספק כדיי להרוס את הגוף? או לגרום לו נזק בלתי הפיך? יש לי חברה שהייתה מלאה מעט...היא הייתה מידה 40, ורצתה לרדת קצת..אז היא עשתה במשך שבועיים דיאטה שכוללת רק ירקות <לא כולל תפוחי אדמה ותירס> והוריד 6 קילו....גם עם ספורט... עכשיו אני יודעת עד כמה זה לא בריא לגוף, אבל האם זה מספיק כדיי לגרום להרס אמיתי? זה לא שהיה לה ק''ג רבים להוריד, אז היא עשתה דיאטה מזיקה לאורך זמן. הייתה לה בטן עגלגלה מעט, בולטת מעט, ועכשיו יש לה בטן שטוחה, היא מידה אחת פחות, וחזרה לאכול מאוזן ובריא. אז האם זה לא אפשרי לעשות דבר כזה? אני מבינה שאם יש מישהו שמן מאוד וצריך להוריד 25 קילו אז זה ממש לא מתאים כי זה יהרוס לו את כל הגוף ואחרכך הוא יכול לעלות הכל חזרה.. אבל אצלה, זה היה רק שבועיים, וגם אם היא תעלה את המשקל או חצי ממנו, זה לא יהיה משהו נוראי במיוחד. או שגם בזמן כזה קצר הנזק יכול להיות חמור?

lost in here

New member
יש לי רק דבר אחד

להגיד לך והוא: גישה כ"כ שלילית מאוד מזיקה לבריאות ולדיאטה. חג שמח

רון ו

New member
להיפך, רק לשמנים מאוד מותר

ממחקר שנערך, דוקא לבעלי עודף שומן ניכר מותר להיות בגרעון קלורי גדול יחסי ולאבד בעיקר שומן. ככל שעודף השומן קטן יש להגדיל את התפריט ולהקטין את הגרעון למי ש"סובלת" מעודף קטן של 2 ק"ג נדרשת סבלנות רבה ותפריט מלא יחסי אחרת הדיאטה תגרום לאיבוד מסת שריר. החשבון מתבסס על גרעון יומי של כ 70* קלוריות לכל ק"ג שומן בגוף כדי לרזות בעיקר בשומן. * 295kJ במאמר מחלקים ב 4.186 לקבלת ערך בקק"ל - קלוריות.

אלי ו.

New member
אפשר לרדת אפילו יותר מהר

קטיעה של הרגל מעל הברך תוריד הרבה יותר בפחות זמן. ועכשיו ברצינות, דיאטה זו לא תחרות ריצה ואין שום סיבה לנסות להוריד מקסימום משקל במינימום זמן. הרעיון הוא להוריד שומן ולסגל הרגלי חיים משופרים עם דגש על החלק השני. בדיאטת מאבדים הרבה מאוד נוזלים (לא רק שומן) כך שקשה להתרשם מירידה של 6 ק"ג אם 4 מהם זה נוזלים שיחזרו. אפשר לרדת 2 ק"ג שומן בצורה בריאה ולא קשה תוך 4-5 שבועות אז למה להשתולל?

למעלה