כנסו בבקשה

Roy93

New member
כנסו בבקשה

תראו אני עכשו בחו"ל אז אני מפסיד הרבה פרקים אז מישהו מוכן כל יום לרשום לי מה היה בפרק קצת יותר מפורט ממה שרשום באתר? או שפשוט תפתחו שירשור על מה שהיה בפרק וכל אחד ירשום את הקטע האהוב עליו עם פירוט וכד'.............. בכותרת תירשמו הפרק היומי או משהו כזה כדי שאני יזהה ויכנס. אם למישהו יש זיכרון טוב אז אני לא ראיתי מפרק 31 (כולל) אז אם מישהו יכול לפרט לי גם על הפרקים האלה אז תודה. מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד פרקים? אם מישהו יכול לעזור לי באחד מהדברים תודה!!!

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo39.gifנ"ש=../images/Emo26.gifעיזרו לנו../images/Emo36.gif

שלום לכל חברי הפורום,אנחנו חברי פורום ווסטלייף בתפוז ובנטקינגס מבקשים ממך,גולש פורום יקר, לעזור לנו להביא את הלהקה האהובה עלינו"ווסטלייף" לארץ. גם אם אינך מעריץ את "ווסטלייף", עשה זאת למען אלו שכן מעריצים אותם . החתימה בעצומה מאוד פשוטה,ולא דורשת יותר מ-1 דקה של תשומת ליבך הייתה עצומה קודמת שכאן רובכם עזרתם לנו וחתמתם בה,אך למרבה הצער היא נמחקה, אז בבקשה עיזרו לנו שוב,כדי שהחלום שלנו יתגשם, הרי Dreams Come Ture אם אינכם מכירים את להקת "ווסטלייף" אתם מוזמנים להיכנס לאתר העברי שלהם
ווסטלאב, וללמוד עליהם קצת.תודה רבה,חברי פורום ווסטלייף. כניסה לעצומה ..

RINAT OFIR

New member
היי רועי93

באתר של ראש גדול יש קטעי וידיאו זה אומנם לא כל הפרק אבל אתה יכול לראות שם. מקווה שעזרתי.

למעלה