כנסו בפנים

כנסו בפנים../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

ח
ג פ
ו
ר
י
ם ש
מ
ח ל
כ
ו
ל
ם !
!
!
מת עלכם
אתם
כל השנה

רסקול

New member
../images/Emo154.gif ../images/Emo197.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo218.gif

SINFULLY SEXY

New member
ולכאן,אבל לאט ובעדינות......./images/Emo25.gif

חג פורים שמח ! ! !
ומלא רגעי שיא מרגשים, תחפושות ואביזרים מענגים, לכולנו ! ! !

miyamoto

New member
חג פורים שמח!

ובטוח! כמובן, זה חשוב. אני מאחל לכולם שוכרה נעימה וטובה, ובכלל את ההנאה שבעצם ההתחפשות!

ואני לא......כי לא....../images/Emo31.gif../images/Emo18.gif

נתנתי למורה לחשבון המקריח והחרמן שהיה לי בי"ב..... [לך היה מורה או היתה מורה ???]
חג שמח

סבבה שיש לך מצברוח לצחוקים!!!!

חשבתי אוסנת שאת מזה מודאגת.....ה
לשמוע אותו משתעל-נשבר אבל לא מפריעה לצחוקים

רסקול

New member
היה לי מורה מרוקאי נמוך ומעצבן

שהבין בסקס כמו שאת מבינה בחשבון.

TAINTED SAINT

New member
פורים שמח ../images/Emo59.gif../images/Emo154.gif../images/Emo59.gif../images/Emo154.gif

יהיה קצת אידיוטי לאחל עכשיו חג שמח לכולם..... בזכותי שתי בנות העבירו את הלילה בבכי.....ואני ממש לא מתגאה בעצמי הבוקר.ואינני מתכוון ל"סקסית..",מישהי אחרת שממש לא הגיע לה[לא,לא זוגתי],ואל תשאלו-כי על כך לעולם לא תקבלו תשובה,בניגוד לאחרים,אני מכבד את פרטיותם של בני אנוש אחרים.... "תאונה" יקירתי,אם תכנסי לפורום יום אחד,אז דעי לך שאני אסיר תודה לך מעתה ועד סוף כל הימים,על שהיית בחברתי מחמש הבוקר ועד עתה,ארבע שעות לא קלות,אבל לא נטשת או נתקת גם כשהשתיקות התארכו,והבנת גם בלי מילים..... ארבע שעות מחייך.....אינני מאמין שיש דרך לשלם על חברויות אמת ומחוות כנות,אך לכל הפחות אשתדל לפצות במעט מחר בערב.......ואין צורך לומר שאני אסיר תודה....את יודעת....."לו יכולתי להעניק לך נצח של ....", שאי ברכה,החיים נמשכים.... אני מתנצל,אך "תאונה" אינה נמנית על חברי קהילות תפוז כמונו,ואין לה תא למסרים פרטיים במערכת. TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
שלי היה רוסי-ומעצבן לא פחות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והזיע המון,גם בחורף,ופיתח פאראנויות לאחר שנעלתי אותו פעם בכיתה.......
בסוף הלימודים.......
וכנראה שסבל קמעה מפחד משהייה במקומות סגורים....

למעלה