כנסו דחוףףףףףףף!!!

project100

New member
כנסו דחוףףףףףףף!!!

לצורך הכנת פרוייקט הקשור ל"הפרוייקט של עידן רייכל" אנו זקוקים לעזרתכם. מה צריך לעשות? לא הרבה. אנו זקוקים לכמה שיותר שמות של אנשים אשר מאזינים ל"הפרוייקט של עידן רייכל" ופה אתם נכנסים לתמונה. כל מי שמאזין ואוהב את האלבומים של עידן רייכל... ומעוניין להיות חלק מהפרוייקט שאנו מכינים... כל שעליו לעשות זה לשלוח את שמו ושם משפחתו לאימייל [email protected] כשבנושא ההודעה כתוב: הפרוייקט של עידן רייכל או עידן רייכל ו....זהו. את השאר תשאירו לנו. המועד לסיום הפרוייקט אמור להיות עד ה-24.2, היום בו יופיע הפרוייקט בק.חיים, שם הוא יוגש לעידן רייכל באופן אישי בסוף ההופעה. תודה לכל מי ששולח. כל שם חשוב.

Saffron

New member
נחמד :) ../images/Emo29.gif

מה אתם עושים בפרויקט הזה? כלומר, למה אתם צריכים את השמות?

project100

New member
לשאלתך...

אין לנו כל כוונה לעשות שימוש רע בשמות... על הפרוייקט עצמו נעדכן אתכם בהמשך. ברמת העיקרון אנו זקוקים לשמות על מנת שעידן יראה כמה אנשים אכן מאזינים לו... בבקשה מכם... תעזרו לנו, אין לנו הרבה זמן ואנחנו מבטיחים לצלם את הארוע או לפחות תמונה... אנא, תקפיצו את ההודעה ובבקשה תגיבו לזה. רשמו את שמותיכם ושלחו... כפי שצויין בהודעה, בסופו של דבר ה"פרוייקט" הזה יגיע ישירות לידיו של עידן, אז בבקשה...

אבל את לא חושבת...

שאנשים לא רצים למסור פרטים אישיים על עצמם באינטרנט? אני לא, לפחות.

project100

New member
לשאלתך...

זה רק שם ושם משפחה. אנו מבטיחים לתעד את הארוע. נ.ב: אנשים כבר מגיבים להודעה זאת ושולחים... אנא מכם שלחו גם אתם... המועד קרב ואין עוד הרבה זמן. תודה לכל מי ששולח.

willo1

New member
מה.. אבל..

למה זה בדיוק? כאילו. אני לא חושבת שאפשר לצפות מאנשים לתת את השמות שלהם לפרויקט עלום.. ולא שנאי מזלזלת! חלילה וחס. זה נשמע לי משהו ממש טוב.. אבל לא אמורים לתת קצת פרטים לפני? זה פשוט נראה קצת תמוה..
בכל אופן, בהצלחה לכם

project100

New member
לשאלתך

אין כ"כ הרבה פרטים שניתן לתת כיוון שזה באמת מדובר פה אך ורק בנוגע לשמות. כפי שצויין בהודעה הראשונה, אנחנו זקוקים לכמה שיותר שמות ובסוף ההופעה אנחנו מכינים מין "אגרת" ...לא יודעת בדיוק איך לקרוא לזה כי זה לא מסתכם רק בדבר הזה, משהו שיראה לעידן רייכל כמה אנשים אכן מאזינים לו. באותה מידה יכולנו לכתוב סתם שמות כגון: ציפי, חנה, גדי וכו... אבל זה לא ממש "אמיתי", לכן, אנו מעוניינים בשמות של אנשים שאכן מאזינים או/ו אוהבים את עידן רייכל. זה לא חובה. סך הכל ביקשנו את עזרתכם. אין באפשרותנו לפרט יותר, בטח ובטח שאנחנו לא הגענו למחצית מה"פרוייקט", כך שאת הפרוט המלא נוכל לתת רק בימים האחרונים, שקרובים למועד הסיום. אם נפרט כרגע את כל הפרטים, זאת לא תהיה "הפתעה" לעידן רייכל ומישהו שקרוב לעידן ויראה את כל ה"תכנון" שלנו, הוא בטוח יספר וזה באמת יוריד את כל ההפתעה וההתרגשות. לכן, מי שבאמת מעוניין לעזור לנו, ותתפלאו כמה מיילים נשלחים ברגע זה לכתובת שציינו, נודה לו מאוד. תודה לאילו מכם שעוזרים לנו ואכן שולחים לנו שמות. תודה על שיתוף הפעולה.

willo1

New member
אה טוב../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif על ההסבר../images/Emo9.gif

project100

New member
אנחנו רק מקווים

שתוכלו לעזור. באמת לא יהיה כל שימוש רע בשמות. מה גם, שנתעד את הארוע. תודה על שיתוף הפעולה לכל מי ששלח, ששולח ושישלח.

הפרוייק לעידן

אני חדשה בפורום... אני אהיה בהופעה שלו בקריית חיים ב24 ורציתי לשאול מה זה הפרוייקט הזה שאתם עושים

למעלה