כנסו דחוףףףףףףף

יהההההההה איזה חמודה היא הייתהה

אני לא יודעת למה אבל אני כמעט בוכה עכשיו!! אבל ממש כמעט בוכה!! זה לא היה מרגש או משהו בכלל לאאא לא יודעת למהה!!

זיוו2

New member
ראיתםם??../images/Emo20.gif../images/Emo99.gif

בקושי הראו את אגםםם אבל הראו אותהה איזה מהמממת

אני ראיתי הכללל!!

יווו אני לא מאמינה אני כמעט לא ראיתי את זההה אני כזה הייתי במטבח שתיתי פתאום אני שומעת את דני קושמרו "מיד אחרי הפירסומות הטלנובלה הסלולרית הראשונהה" ואני עוד שניה מתעלפתת חחחחחחחח תישאלו את נועה איך רעדתי מהתרגשות שכתבתי את זהה

זיוו2

New member
אני הייתי במחשב..../images/Emo20.gif

חשבתי שזה עוד הרבה זמן פתאום אחותי דפקה לי צרחהה זיוו אגם עליתי בטיללל במדרגות והלכתי לראות

טוב אני מספרת למי שלא ראהה

אבל אני יבכה שאני יספר את זה.. לא כי זה היה מרגש... מסיבותתת לא משנה טוב בראו אותה כמה פעמים בהתחלה הראו אותה בחדר איפור שאפרו אותה ושאיפרו את לינוי רייך, ואחר כך הראו אותה עם הפאה השחורה(אחת מהן) מתנשקת על גיא אריאלי ואחר כך הראו אותה אומרת למישהו(לא יודעת למי אבל אני מנחשת שלגיא אריאלי) בקיצור היא אמרה לו "רועי..." ואני לא זוכרת את ההמשך חחחח ובסוף הראו כזה איפשהו שיש ים או נחל לאידעת אבל באמצע שום מקום כזה מקום קטן בלי אנשים או משהו.. והראו שם אותה עם בגד ים תכלת ומולה גיא אריאלי(ואז היא הייתה בלי פאה) אהה והראו אותה גם שהיא התארגנהה לסצנה הזאת ושמו לה פרח כזה בראשש.... בקיצור אמרו "3,2,1, אקשןןןן!!" ואז היא באה ונישקה את גיא אריאלי

למעלה