כנסו דחוףףף !!!!!!

כנסו דחוףףף !!!!!!

איפה אפשר להשיג את השירים האלה של דודי... ?? Dudi Sharon Vs O-Shree - Domen Dudi Sharon Ft Sarit - Be My Men 2007 Dudi Sharon - Canbe 2007 Dudi Sharon Feat. Jouel - My Soldier Dudi Sharon - The Gitars 2 Christina Aguilera - Hurt (Dudi Sharon Remix) Dudi Sharon Feat. Nir - Music (Club Mix).mp3 מואה תודה

ELIRAN ZOAR

New member
למור.. כנסי

Dudi Sharon Feat. Jouel - My Soldier : זה לא של ג'ואל... אבל אני יכול לשלוח לך אותו Christina Aguilera - Hurt (Dudi Sharon Remix) את זה גם יש לי Dudi Sharon Feat. Nir - Music (Club Mix).mp3 וגם את זה יש לי.... קחי תתחברי : 246567675 חחחח ומה זאת התמונה הזאת עם ליאור...... שחכתי שאנחנו פורום שמציג פורנו....! שבת שלום ומסטולההההההההה

ציונעע

New member
לירן תעופי ותנומי, בה לה לעלות../images/Emo70.gif

היא וחבר שלה! מה הבעיה? גם על הציור של אלירן יצאת לא בסדר. מעניין איך איית מגיבה אם הייתי מגיב משו לא במקום על התמונה שלך ושל חבר שלך
פאטוץ' מתוקע.

ELIRAN ZOAR

New member
לירן ה100סוממת.... מה לקחת תגידי??

גם על תמונות של אחרים את מגיבה כמו איזה באדחה מפגרתת מותק אם את לא יודעת מה נסגר איתך .... אז את יכולה למצוא לך פסיכולוג בגוגל טל הכתבה על ג'ולה בשוקסססססססס מטורפתתתת איי כמה שאני אוהבבב! ציון.... חחח זכרת את התמונה שציירתי

ווואיייי גדוווללל לירן ה100 סוממת חחחחחחחחחחח

אל תיפגעי לי אבל את צריכה להתבטא קצת אחרת ולכבד! למרות שתמונה בעירום זה גם לא הכי מכובד!

jakovstyle120

New member
לא כל כך מכובד לפורום, אבל צודקים 100% ;)

כתבה הורסת, חברה>>>>>>> אתם לא באמת יודעים מה מחכה לכם,.. ההרכב משתבח מיום ליום ומרגע לרגע יותר ויותר מכ-ל הבחינות, שאת השאר תבינו בהמשך. התגעגתי המון, מצפות הפתעות שלא היו !! אוהב , יעקב .

טנקס יעקבבב

אנלא מבינה למה לעלות תמונות כאלה? אומנם גם ג'ואל זמרת שאני אוהבת הופיעה בעצמה עם חזה בחוץ למטרת שואווו ולא סתם לעלות לפורוםם זה מגעילל וממש לא מכובד ,מה אתם סתם יוצאים עליי זו דעתי מה נהיה כאן דיקטטורהה פחח

מסוממת אמא שלך ימכוערררררררררררר "ציונעע

הורים שלך דפקו לך שם של מבוגר יכאפההה

ציונעע

New member
נכון, זה אני (= תתמודי, ../images/Emo13.gif

יאוחצ'ה מפגרת בת כמה את תזכירי לי? משתמשת לי בסלגן של מושפעים " יכאפה", כאפהה תגידי למי שהביא אותך, קוקס פגומה! תעופי מאיפה שיצאת דחוף, תתחילי להרגיע במילים! אם אני פותח תפה שלי אני לא סוגר חמודה שלי ! את מלרלרת לך פה יותר מדי ,! מה ההבדל בן מור לג'ואל? ג'ואל עולה להופיע, היא מביאה את מה שהיא ! היא לא עושה את זה בשביל ה-"שואו"... ומור? ככה בא לי! לילה ממורמר ביותר
צ-י-ו-ן ושיצאו לך העיניים

למעלה