כנסו! דחוף ביותר!

danieli92

New member
כנסו! דחוף ביותר!../images/Emo32.gif

אף פעם לא כתבתי פה אומנם אבל זה באמת חשוב אז בבקשה תקראו עד הסוף!!! בממשלה החליטו להרוס את עמותת "תנו לחיות לחיות" ולהרדים את כל הכלבים והחתולים (למי שלא יודע ה"שינה" הזאת משמע מוות!) וזאת רק בשביל לבנות פרוייקט נדל"ן נוסף!!! תוכיחו שעוד יש אנשים עם לב בבקשה תיכנסו לאתר שלמטה ותעזרו לנו להציל את הכלבים! כל קול מציל את החיים שלהם! http://dog_avi.pri.co.il/ כנסו ועזרו לנו להציל אותם!

EllaDaRkAnGeL

New member
אני תורמת כל חודש 50 ש"ח :)

מהמשכורת העלובה שלי כבייביסיטר :) ואצלינו אוספים כל הזמן ותורמים הפרסומת שהייתת גרמה לנו קצת לחשובבב :(עצוב

EllaDaRkAnGeL

New member
האנשים בפורום הזה כ"כ לא אכפתים=/בע

להגיב לאשכולות ספולרים וכל מיני כאלו אתם יכולים אבל להגיב במשו שעוזר להציל חיים ממש קשה לכם.. מה להגיד?..אחלה אנשים...

Tinty

New member
סחתיין על הבגרות.

תוך 3 שעות את מצפה לתגובה? קשה להגיד עלי שאני לא תורם. אם זה מעניין אותך: 1. פעם בשבוע, במשך שנה וחצי (כולל חגים, חופשים וכו'), אני נפגש עם עולה חדש, במסגרת תוכנית שרצה בשנה שעברה בבית הספר שלי, ואני הייתי ה"Pilot" שלה. בעוד החונכים האחרים נפגשו עם הילדים במשך חודש, מקסימום חודשיים, והפסיקו להגיע למפגשים איתם. התוכנית בבצפר נכשלה, אבל הילד ממש אוהב אותי ומתייחס אלי כאח גדול. לכן, יותר משנה לאחר שנפסקה התוכנית ולמרות שאני לא אמור להמשיך להפגש איתו, עד עכשיו אני נפגש איתו, לפחות שעתיים בשבוע. 2. עבדתי כבייביסיטר במשך מספר חודשים במהלך השנה, וחלק מהכסף, שלא נזדקקתי לו, אף תרמתי ל"אגודה למלחמה בסרטן". 3. אלו לא הפעולות היחידות שאני מבצע למען אוכלוסיות חלשות יחסית, אבל אין לי כוח לכתוב את השאר, כך שאשאיר אותן לפוסטים אחרים. חוצמזה, נושא הפורום הוא דיסקוס על הסדרה "The OC", ולא תרומה לשמירה על חיי בעלי החיים. אנשים שירצו לתרום למטרות כאלו יכולים למצוא מספיק פורומים למטרות הללו בתפוז (ותאמיני לי, שיש כאן יותר מדי פורומים). אני מעריך גם את התרומה של פותחת השרשור להגברת המודעות בנושא, אך השתלחויות בסגנון הפוסט אליו אני מגיב ממש לא מקובלות. אחרי הכל, הסטת את הנושא משמירת חיי בעלי החיים להתקפה כוללת על כל אנשי הפורום, וכך השרשור לא ישיג את מטרתו (הקדושה). אגב, קשה לי להאמין שבפורום "הראל סקעת" לא תדברי על הראל סקעת, משום שבעלי חיים מועדים למוות נכון לעכשיו, נכון?

Nitzan122

New member
באמת?!?!

מה הם מטורפים?! רק תגידו מה אמורים לכתוב באימייל הזה?

למעלה