כנסו דחוף! פליזזזזזזזזזז

כנסו דחוף! פליזזזזזזזזזז

היי מה המצב? אני חדשה פה ואין לי מושג מה עושים איך מה כותבים איך נכנסים לבלוג שלי איך נכנסים לבלוגים של אחרים וכל מה שקשור לבלוגים בכלל!! פליז תעזרו ליייי מי שעוזר לי מושלם!! חח
תודה *דנה*

לי אם

New member
קודם כול יוצרת בלוג

דנה שלום לך אז ככה , את קודם כל נכנסת לדף השער של כתיבה ושירה בצד מופיע סרגל עם כל מניי אפשריות . אחר כך את לוחצת על הבולוג הם נותנים לך טופס את ממלא אותו אם את חברה בתפוז אז התהליך קצר ולא ארוך פשוט תתני את שם המשתמש שלך ואת הסיסמה שלך ואת בפנים . אם את כותבת שירים או סיפורים או סתם הגיגים מן הלב ואת מרגישה די בשלה לפרסמם את מוזמנת לפתוח את הבלוג שלך את נותנת שם לבלוג , ועיצוב כמו תמונה יש הוראות מפורטות צבע לבלוג הוא נמצא ליד התמונות את בוחרת לך תמונה וצבע רקע והשאר הכל תלוי בך מהתכנים שאת רוצה להעביר לאנשים דרך בלוג רשת זה דבר קל ונעים אז שיהיה לך הצטרפות נעימה בשביל להכנס לבלוג של אחרים את פשוט לוחצת מהרשמיה הארוכה באיזה בלוג את רוצה לצפות הכל פשוט ומובן . לי אם

ואי..

תודה!!! די עזרת לי למרות שאת השלבים האלה כבר עשיתי לא הבנתי את השלב שבו אני מתחילה לערוך ת'בלוג שלי אני לא ידועת מה לכתוב איפה ואיפה ללחוץ....יש לי כבר שם לבלוג ות'אתר שלו אני לא יודעת מאיפה להמשיך מפה..

לי אם

New member
כתיבת הרשומה

דנה שלום לך פשוט אתמול לא יצא לי ממש להיות ליד המחשב ועכשיו אני יעזור לך לפתור את הבעיה אם עדיין נשארת בבעיה הזאת נפתח לך חלון רשומה . בצד ימין ברשומה זו את כותבת את הגיגיך אם זה שיר או סיפור אחר כך לוחצת על שמירה , שהמבהבת בצבע אדום ואחרי זה פרסום בצד שמאל של הרשומה יופיע לך רשימה של אותה היצירה ברגע שאת לוחצת על הפרסום אז היצירה כבר יצא אל האינטרנט . אחרי שגמרת לערוך את השיר ברשומה את צריכה ללחוץ על הלינקים כדי שהלנקים יעודקנו ואחרי זה הבלוגים שלי כדי שתוכלי לראות את הבלוג שלך במה חדש בבלוגים בברכה לי אם אם את רוצה עוד עזרה כתבי אליי ואני יעזור לך כחול שאוכל

למעלה