כנסו דחוף

logicSlayer

New member
כנסו דחוף

תראו עד כמה העולם שלנו דפוק, אני קורא לכולם להצביע למפלגת הירוקים השנה.

MS6

New member
פראי אדם..

אני מציע לך לא לעלות תמונות כאלה לפורומים בכלל.. אבל מה הקשר מפלגת הירוקים? למה לבזבז קול?

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif לצערי מי שייכנס לאתר...

יוכל לראות לא פחות תמונות קשות. רק לפני שבועיים דווח לאתי אלטמן על חמור שבמשך שבועות הלך ביישוב אתשאול כאשר כל רגליו האחוריות אכולות ונרקבות. לחמור שלום- חולץ ע"י צביקה תמוז- מחלץ תנו לחיות לחיות. אני עדיין שוקלת לאן הקול שלי יילך- אם המצב היה ריאלי שהירוקים יעלו לכנסת, לא הייתי חושבת פעמיים. אבל הקול שלי כעת חשוב בשביל שביבי לא יעלה שנית...... עדיין שוקלת, וכפעילת זכויות בעלי החיים- תאמין לי שאני שוקלת בכובד ראש.

MS6

New member
שביבי לא יעלה??

אחרי ההישגים האדירים שלו כשר אוצר? אני אומר לך, אני ממש לא אהבתי את העובדה שביבי תמך בהתנתקות.. אבל הרשימה של הליכוד יחד עם פועלו של ביבי כשר אוצר (שפשוט מאוד הציל את ישראל מקריסה מוחלטת.. ושיפר את מצבנו הכלכלי בצורה חסרת תקדים) הופכים את הליכוד למפלגה הטובה ביותר לדעתי. הרבה יותר טובה מהקומוניסט עמיר פרץ או מאהוד אולמרט.. שני אנשים חסרי כל ניסיון, במיוחד האחרון אהוד אולמרט.. אופורטונסיט ממדרגה ראשונה שהספיק להחליף במהלך חייו 5 מפלגות!!

Dark faith

New member
אה כן? בתור שר אוצר היה מעולה

אבל כראש ממשלה? נעשה את הטעות פעמיים?

want2know

New member
הסכם חברון,מישהו?הסכמי וואיי אולי?

"על אף הצהרותיו כי לא יעשה וויתורים לטרור, חתם נתניהו בינואר 1997 על הסכם חברון, במסגרתו הועברה העיר לשליטת הרשות." "נתניהו התגאה בכך ששמר על "עקרון הדדיות" מול הפלשתינים וניהל את המשא ומתן מולם באיטיות ותוך כדי התמקחויות רבות. הוא היה גם זה שטבע את הסיסמה "יתנו - יקבלו. לא יתנו - לא יקבלו". למרות זאת, הוא הסכים ב-1998 בוועידת וואי פלנטיישן לסגת מ-13 אחוזים נוספים משטח הגדה המערבית."

MS6

New member
תראה.. לא הסכמתי איתו על הנסיגות..

כאיש ארץ ישראל השלמה כעסתי עליו ואני עדיין כועס על הצעדים הללו. אבל אני לא חושש שהוא יבצע נסיגות שכאלה בעתיד.. ומדוע? מתוך 19 המקומות הראשונים ברשימת הליכוד 11 הם מורדים.. ואם מסתכלים יותר קדימה עד המקום ה25 ממוקמים גם ראש ההנהגה העולמית של בית"ר (דני דנון) חבר בפרופסורים למען חוסן לאומי (גבי אביטל) וגם איתן סולמי, אשר התנגד נחרצות לתוכניתו של אריק שרון. לשרון היו 30% נאמני ארץ ישראל בליכוד, לביבי יש יותר מחצי... בתחומים האחרים בתקופתו של ביבי כמעט ולא היו פיגועים, המשק הישראלי שיגשג וישראל הפכה לאימפריה בתחום ההיי טק.

want2know

New member
"לא הביבי של החודשים אחרונים"

"לא הביבי של החודשים אחרונים"(הפתעה גדולה?לא!ביבי הוא אותו ביבי של תמיד,לשון חלקה שמייצאת שקרים בלי הפסקה...וגם את הפגיעה בשכבות החלשות ביותר של החברה,קיצבאות הזיקנה,קיצבות האמהות החד הוריות וכו'-ה"תנופה" בכלכלה "ממש" מורגשת על ידם...) אפשרי עם זאת,שהוא הרע במיעוטו,אם כי לפי ההתבטאויות האחרונות שלו:"אני ממשיכו דרכו של שרון וכו'..."(בטח תגיד שהוא מתכוון לכך שהוא ממשיך דרכו של שרון הקודם ולא מה שקיבלנו כשניהייה ראש ממשלה...דבריו האחרים כמודגם הנ"ל לא מאששים ממש טענה שכזו)

want2know

New member
"לא הביבי של החודשים האחרונים"

הקישור למטה היה צריך להיות בהודעה הקודמת תחת המילים בכותרת של ההודעה הזו(זה לא עבד)-אז הינה הקישור למטה

MS6

New member
אולי חייב לפזול למרכז בשביל לנצח...

אבל גם אם הוא ירצה, רשימת הליכוד של 2006 היא לא הרשימה של 2002... אין לו שום סיכוי להעביר הצעה סטייל תוכנית ההתנתקות ברשימה כזאת.

spake

New member
פיתאום.....

פתאום ת'אוהב אותו?! (הערה למשה) לא יודע מה איתכם אבל אותי ביבי מגעיל! כל מה שהוא עשה עם ההתנתקות פשוט דוחה! זה קודם כל.... בעיניין הכלכלה הוא היה שר אוצר סביר ומעלה לא מזהיר....ומה שהציל אותו היו שני דברים- התאוששות הכלכלות בעולם, וההתנתקות מה לעשות שמאז ההתנתקות הכלכלה עלתה על גל (ואל תגידו לי שזה במקרה קרה באותה תקופה). ביבי כראש ממשלה היה רע לא בגלל שהוא החזיר שטחים אלא בגלל שהוא לא המשיך את מה שקודמיו בנו אלא רק הרס, והרס כל דבר כולל את הכלכלה! (אני כבר מרגיש שמשה הולך להגיב)

MS6

New member
אתה רוצה שאני אגיב?

אני כועס על הרבה דברים שביבי עשה.. אבל צריך להסתכל ככה, מי אתה רוצה שיהיה ראש ממשלה? עמיר פרץ- בדיחה מהלכת ואני לא חושב שאני צריך לפרט למה. אהוד אולמרט- אדם מושחת ממדרגה ראשונה, החליף 6 מפלגות במהלך חייו שעומד במפלגה שמציעה.. כלום. דוגלת ב? כלום. לא ימין. לא שמאל. לא קפיטליסטים לא סוציאליסטים. מה היא הולכת לקדם? כלום. היא במרכז. ביבי הוא לא הבחירה המושלמת אבל הוא עדיף על השתיים בכל יום. אגב.. אני לומד כלכלה ולנו אומרים המרצים שביבי הציל את ישראל מאסון (לא בגלל ההתנתקות בגלל הצעדים הכלכליים שהוא ביצע, ההתנתקות עזרה לכלכלה לטווח הקצר בלבד). אגב עוד נתון מעניין, בתקופה שלו היו סה"כ 50 הרוגים בפיגועים.

spake

New member
חחח...

טוב תשמע לא אמרתי שפרץ יותר טוב מביבי... פרץ הוא אחת הסיבות למה כניראה אנ'לא ישים בקלפי עבודה (הוא באמת בדיחה) בכל מקרה אולמרט לא מושחט חסר דרך זה כבר סיפור אחר... שזו אגב הבעיה של קדימה שמה שהיא מציעה זה שמירת הסטטוסקוו (מעניין אם איתיתי את זה נכון...) אבל הליכוד מבחינתי הם מפלגה גמורה מבפנים חסר להם מנהיג ואל תגיד לי שביבי יהיה מנהיג טוב כי הוא לא! מעניין תגידו שמעתם פעם בסיסמת בחירות של מפלגה משהו שקשור למצא האמיתי שלהם ולא השמצות על מפלגות חדשות.....? (מרץ לא נחשבת מפלגה)

MS6

New member
אולמרט מושחת...

אני לא רואה בחבירה למרכז כשחיתות, אלא הקירבה שלו לכל מיני אנשי הון... בכלל, האדם הזה הוא חסר ניסיון ואת התפקידים שהוא ביצע- הוא ביצע בצורה רעה. הוא היה ראש עירייה גרוע, כשהוא סיים את התפקיד הייתה הגירה שלילית של 90 אלף אנשים מירושלים וגירעון עצום.. הוא נבחר בקושי רב במרכז הליכוד במקום 33 וגם זה בזכות הפייגלינים להם הוא הבטיח שייצג אותם ועקב כך זכה לקולות שלהם. הוא החליף מפלגות כמו גרביים.. חירות, המרכז החופשי, שוב ליכוד, לע"ם (ליברלים עצמאיים), שוב ליכוד והיום קדימה. אדם כזה מראה שאין לו איזשהי דרך שהוא מוכן ללכת לפיה.. הוא פשוט עושה מה שהוא רואה לנכון לטווח הקצר. בכלל, עצם המועמדות שלו היא בגלל שקרה לשרון מה שקרה, אני לא בטוח שבכלל הוא היה רץ בבחירות פנימיות בקדימה אם הייתה לא הזדמנות. אתה מדבר על מנהיג? זה נראה לך מנהיג טוב? באמת שמפחידה אותי המחשבה איך המדינה תראה אם הוא יבחר לראשות הממשלה. בקשר לביבי.. לפני שנתיים הייתי מסכים איתך. אבל לדעתי הוא הוכיח מנהיגות בכך שהוא בחר לבצע צעד כ"כ לא פופוליסטי וכ"כ קשה בכך כשהוא יצא בתוכנית הכלכלית שלו, אני חושב שצריך לתת לו הזדמנות שניה, במיוחד כשבוחנים את האלטרנטיבות.

spake

New member
קראת מה רשמתי...

או הכנת תגובה מראש... לא אמרתי שאולמרט הוא המנהיג הנכון ואם זה השתמע מדבריי ממש לא התכוונתי לכך!... לדעתי באף אחת מהמפלגות הגדולות (לפחות שבעת המפלגות הגדולות מאז אכזבת שינוי!) כיום אין מנהיג שאני יכול לסמוך עליו (ותאמינו או לא אפילו ליברמן אני מאמין שישנה את דרכו אם יהיה ראש ממשלה) ככה שבאמת חסרה מפלגה אמיתית כאן....... אולי יש לי רעיון מטורף חדש (משו שעוד לא ניסו!) מפלגת הישרים ובראש המפלגה יהיו כמובן יוסי שריד ובני בגין! ---->היחידים במבחינתי שווה לחבור בהם..... (וחוץ מזה אין מפלגה שתיהיה יותר אמצע מזה!

MS6

New member
ברור שקראתי מה שכתבת...

אבל התמקדתי באולמרט.. אגב יוסי שריד ובני בגין יהיו במפלגה אחת ברגע שהרב עובדיה וטומי לפיד ישבו במפלגה אחת- אין יותר הפכים מהם.

את בטח מתכוונת לאשתאול

ודרך אגב החמור קיבל ממני אישית טיפול עד כמה שיכולתי לעזור לו וחוץ מזה יש באשתאול הרבה מקרים דומים של פגיעה בבעלי חיים . אני נתקלתי בשני נערים שהחליטו שנחש צפע ארצישראלי היא חיית מחמד מרשימה הם כמובן הופטעו לגלות שגובה הכנס שאני אישית נתתי להם הוא כמה אלפי שקלים בשל גילם הצעיר נאלצתי לוותר להם על הכנס אבל לפחות החזרתי את הנחש לטבע

למעלה