אולמרט מושחת...
אני לא רואה בחבירה למרכז כשחיתות, אלא הקירבה שלו לכל מיני אנשי הון... בכלל, האדם הזה הוא חסר ניסיון ואת התפקידים שהוא ביצע- הוא ביצע בצורה רעה. הוא היה ראש עירייה גרוע, כשהוא סיים את התפקיד הייתה הגירה שלילית של 90 אלף אנשים מירושלים וגירעון עצום.. הוא נבחר בקושי רב במרכז הליכוד במקום 33 וגם זה בזכות הפייגלינים להם הוא הבטיח שייצג אותם ועקב כך זכה לקולות שלהם. הוא החליף מפלגות כמו גרביים.. חירות, המרכז החופשי, שוב ליכוד, לע"ם (ליברלים עצמאיים), שוב ליכוד והיום קדימה. אדם כזה מראה שאין לו איזשהי דרך שהוא מוכן ללכת לפיה.. הוא פשוט עושה מה שהוא רואה לנכון לטווח הקצר. בכלל, עצם המועמדות שלו היא בגלל שקרה לשרון מה שקרה, אני לא בטוח שבכלל הוא היה רץ בבחירות פנימיות בקדימה אם הייתה לא הזדמנות. אתה מדבר על מנהיג? זה נראה לך מנהיג טוב? באמת שמפחידה אותי המחשבה איך המדינה תראה אם הוא יבחר לראשות הממשלה. בקשר לביבי.. לפני שנתיים הייתי מסכים איתך. אבל לדעתי הוא הוכיח מנהיגות בכך שהוא בחר לבצע צעד כ"כ לא פופוליסטי וכ"כ קשה בכך כשהוא יצא בתוכנית הכלכלית שלו, אני חושב שצריך לתת לו הזדמנות שניה, במיוחד כשבוחנים את האלטרנטיבות.