כנסו דקה>>

tommyh

New member
כנסו דקה>>

דבר ראשון אני חדש,בן 14,חבר בלהקת פאנק רוק מהקריות, חולה גרין דיי ובלינק 182,גם מטאליקה וביטלב אבל זה לא חשוב. יש לי בקשה.. מי שראה את היומן של בלינק וגרין דיי באם.טי.וי וזוכר הכל,או שיש לו את זה על המחשב בבקשה שיעבור לדקה ה13 בקובץ. יש שם שיר שהולך (מנסה לכתוב ת'מילים כמו שהוא שר): why you like to be __ that i give my life (??) for you, why you feed a sunshine like a ____ you and me,untill night is free, take __,just till you, dies!! אנשים בבקשה לעזור אני נואש!!! תשאירו הודעה. תודה,תום. (אייסיקיו: 163788445)

PitZzahat

New member
זה מוקלט אצלי איפה שהוא...

אני אחפש ואשמע... אבל זה לא יהיה היום. זה דחוף דחוף?

יש לי את זה

על איזה שיר אתה מדבר אני יראה רק אני לא טובה עם מילים... אתה יכול להוריד את זה בעצמך באמיול מה הקטע?

tommyh

New member
יותר מהר יותר טוב>>

אני פשוט אמור לנגן את זה עוד שבועיים ואני אמור ללמוד ת'שיר.

אמור לנגן? למה מה זה, הופעת בי"ס?

חפש. אם לא תמצא, לא תנגן. לא קרה כלום. אלא אם כן מישהו אמר שאתה ח-י-י-ב לנגן את השיר הזה(?)...

tommyh

New member
לא,כנס.

הופעה בערב פתוח שאני וחבר מקימים.. אני באמת חייב!!! אם מישהו מכיר ת'שיר לפי המילים ויתן לי ת'שם שלו.. אני אהיה אסיר תודה!! נא בבקשה למהר.

BlueBeIl

New member
אתה בטוח בזה?

הליריקס שהוא נתן לא מזכירים לי את SHE בכלל....

clam

New member
הממ....הליריקס באמת לא דומה..

אבל אם תשני קצת את המילים לפי SHE אז זה יוצא די הגיוני. נראה שהוא לא ממש שמע טוב את השיר ולכן גם המילים שהוא כתב פה לא כל כך נכונות.

clam

New member
אני חושב שלקטע הזה הוא התכוון-

are you locked up in a world that's been planned out for you? are you feeling like a social tool without a use scream at me until my ears bleed i'm taking a heed just for you וכשהוא כתב dies הוא בטח התכוון לצעקה שבילי מביא לקראת סוף השיר...

BlueBeIl

New member
כן זה נכון...

איזה מוזר זה לנגן שיר שאתה אפילו לא יודע מהו...

למעלה