כנסו ותחכימו - נאפה

כנסו ותחכימו - נאפה

חזרתי לפני יומיים (ביום שישי) מאיה נאפה והיה קרחנה רצינית, צחוקים כאלה בחיים לא היה לי, כוסיות, אלכוהול,וכל הדברים שכדאי לכם לדעת על נאפה: קודם כל הייתי במלון הלייזי למון שזה מלון בן זונה!! לא היי קלאס מי יודע מה אבל מספיק טוב בשביל לישון שם, יש מטבחון עם כיריים שזה מספיק להכל, מזגן ולובי להיט שיש בו אוירה חמה ותמיד יהיה שם צחוקים. המלון 2 מטר מכמה קיוסקים שאפשר לקנות מהם אלכוהול למקרה שנגמר (כמו שקרה לנו), והבעלים של המלון הוא בנאדם זהב קוראים לו ג'ורג' שולט בכל הצד הזה של איה נאפה הוא חזק במאפיה אבל בנאדם טוב (לפחות לאנשים במלון חח) ואם תהיו בני אדם הוא יעשה המון בשבילכם, ויש גם את מרגריטה הקרועה בראש היא עובדת כדלפקיסטית במלון בעיקר בלילות עשינו לה ת'מוות אבל היא התאהבה בנו בדוק חח ביום שחזרנו הביאה לנו בירה חינם היה איתה כיף...העיקר תהיו בני אדם ולא ישראלים טיפוסים ויעשו בשבילכם הכל בלייזי למון. ועכשיו לאיה נאפה עצמה, קודם כל הדבר הראשון שאני רוצה לדבר על זה זה השכרת כלי תחבורה כי זה הדבר שהרס לנו פחות או יותר את הטיול!!!!!!!! אם אתם חבורה של בלגניסטים ואוהבי שטויות אל תשכירו כי אני וחברים שלי בדיוק חבורה כזו והאופנועים והטרקטורונים רק דפקו אותנו....בלילה השני שלנו שם אני ועוד חבר קיבלנו דוח על נהיגה בשכרות ואחרי יומיים נקבע לנו משפט שבו שילמנו 300 פאנוד (שזה 3000 שקל!!!), בלילה הרביעי חבר שלנו עשה תאונה והושבת למשך כל שארית הטיול ולא הלך לפארק מים איתנו, ולא לים והיה ממש מבאס, אז תלמדו מהטעויות שלנו ואל תקחו טרקטורונים אם אתם לא אחראיים בלי לדבר על זה שזה די הרבה כסף: 95 פאונד לטרקטורון ו45 פאנוד לקטנוע. בנוגע לכבישים שם מתרגלים מהר שנוסעים בצד שמאל לא להיות בלחץ. עכשיו בנוגע ללילות שם, הפאבים עובדים מ10 עד 1 וחצי פאבים מומלצים שאנחנו נהנו שם זה סניור פרוגס, פיראטס, בד-רוק ועוד כמה פאבים שהיינו שיכורים מדי בשביל לקלוט את השם שלהם. המסיבות נפתחות מ1 וחצי עד 4 וחצי מועודונים בני אלף זונות זה הבלק אנד ווייט שאם אתה רוקד שחורה יפה אתה מעמיד בנות שם, הבלו מון, קסטל אליפות, play זה מועדון טוב יום שבת אסטריקס סקאזי ואסקימו עולים לתקלט שם, אביס מסיבת קצף קטלנית ביותר וגם באייס הייתה מסיבת קצף אפילו יותר טובה כי היו פחות ישראלים. דרך אגב אני לא יודע בדיוק מה זה היה פאב או מסיבה אבל הטוגה טוגה זה אליפות!!!!! מועדון חשפנות עם כוסיות כמו שבחיים לא ראית ובמחיר של 10 פאונד אתה מקבל מונית לשם חינם, 2 שתייה לבנאדם, ריקוד פרטי לבערך 5 דקות (שאח"כ גורם לך לכאב ביצים של 5 שעות), ואתה יכול להשאר שם עד 4 וחצי בערך. יש את האקווה שזה אפטר פארטי קטלני מ4 וחצי עד הזריחה תמצאו לכם שיכורות שזורמות לשם ואתם תעשו חיים מילה שלי...בנוגע לכל חיי הלילה זה הולך בערך ככה - אם יקלטו שאתם ישראלים בהרבה מקומות יעשו לכם בעיות פשוט לא יתנו לכם להיכנס באמת...אם כבר נכנסתם אל תעשו בלאגן תזרמו עם האוירה וכבר לא יעיפו אתכם. בנוגע לבקרים והצהריים יש לכם בעיקר את החופים ששם תהנו מכוסיות וכוסונים בשביל הבנות, אוירה טובה ואייס קפה להיט בבתי קפה שם שעל החוף, יש לכם אופנועי ים שם אתם יכולים לעשות סיבוב האמת שדי יקר וזה לא להרבה זמן אז לא יודע אם שווה אבל עדיין חוויה...חוץ מהחופים בבוקר יש לכם את הספינה שאסור לפספס, תנסו להגיע לספינה עם די ג'י מרשל השפיץ הוא יעשה לכם שמח וגם השוודיות על הספינה יעשו לכם שמח...יחד עם כל זה יש גם את הפארק מים שהוא די נחמד אין מה כלכך לספר תגיעו לשם ותהנו.. עוד משהו חשוב בדיוק כמו הנושא של הטרקטורונים זה הדיל שיציעו לכם הנציגים של חברות הנסיעות - ב50 או 60 פאונד ואתם תקבלו בערך 4 מסיבות, פארק מים ספינה ואת האקווה באיזה ערב שתרצו, אז טוב תקשיבו אם אתם לא בקטע של ישראלים ורוצים יותר תיירות אל תגעו בדיל הזה!!! בכול מסיבה מהדיל היו רק ישראלים כל מועדון נהיה כמו הטי אל וי והדום והאוירה אולי סבבה אבל מבאס אם אתם באתם לחפש תיירות ואותו דבר בשביל הבנות אל תגעו בדיל אם באתם לתיירים. אז קחו לתשומת ליבכם אנחנו התבאסנו מהדיל הזה.. מה עוד נשאר?....אה כן עזבו את החישובים של כמה זה שווה בשקל וכמה זה שווה בדולר וכל החרטאות...באתם כבר לאיה נאפה תהנו אל תתחשבנו אני מאמין ש250 פאונד יספיקו לכם בהחלט בשביל שבוע שם, אנחנו היינו כלכך קצרים בכסף שרצינו להתחיל לעבוד בזנות אבל זה רק בגלל הקנס של המשטרה 300 פאונד לי ולעוד חבר....אז אני יוצא מנקודת הנחה שאף אחד מכם לא יקבל קנס ו250 פאונד יספיקו יופי. עוד משהו חשוב זה עניין האוכל תביאו יםםםםםםםםם מנות חמות וטונה ופסטות ותכינו כי חבל שתבזבזו פעמיים ביום על ארוחות בחוץ בזמן שהייתם יכולים לשים את הכסף הזה על מתנות למשפחה, לחברים, לעצמכם וכמובן על אלכוהול
המחירים שם בקיוסטים על שתייה פחות או יותר כמו בישראל אולי יקרים יותר ב2-3 שקלים אבל אפשרי להביא בקבוקי שתייה מישראל כדי לחסוך בכמה ימים הראשונים. אני חושב שפחות או יותר סיכמתי הכל אם יש משהו ספציפי שאתם רוצים לדעת תשאלו כי אני חושב שחזרתי עם ניסיון על כל דבר באיה נאפה....

sansho16

New member
בקשר לטרקטרונים....

אחי אני וחברים שלי שכרנו טרקטורונים וזאת הייתה ההחלטה הכי טובה שעשינו כל נאפה..... רק צריך לשכור ממישהו אמין ולא לעשות שטויות... אתם בראסמי באמת מטומטמים, סליחה על המילה, שנהגתם שיכורים..... זה הדבר האחרון שהיינו עושים אי פעם... כי הנה ראית 300 פאונד קנס כמו כלום... ואם לא עושים שטויות טרקטורון זה חובה פשוטטטטט!!!!!!! אני ממליץ על אחד אני יודע תמיקום שלו... אם מגיעים מכיוון הרמזור לכיוון ניסי ביץ' אז איפה שיש את הפניה לאנטאה... פניה אחריה ממשיכים ישר ופניה אחרי זה פונים ימינה.... ואז מגיעים אחרי 100 מטר לאיזה מקום כזה מצד שמאל עם מעקה מעץ שהוא בן אדם סבבה לגמריייי מתקן לך כל בעיה שצצה ככה סתם בלי לחייב וגם ראינו אנשים שהחזירו לו טרקטורון הרוס יחסית והם נתנו לו 41 פאונד ואמרו זה כל מה שיש להם אז הוא החזיר להם תדרכון... הוא לא עושה בעיות והוא לא מאלה שדופקים לך תאופנוע בשביל שתשלם אחרי זה... ויש לו כלים פשוט מפציצים באמא שליייי... ובכל מקרה לא משנה איפה אתם שוכרים קחו 150 סמק לפחותתתתתתתת כי טרקטורון 50 סמק לא סוחבבבב זה כמו אופניים חחחח אז יאללה תהנו =]

בקשר לתגובה על הטרקטורונים

לא אמרתי שזו לא ההחלטה הטובה ביותר אחי גם אנחנו נהנו ביותר אבל רק אמרתי שאם לא אחראיים לא שווה..

מווורקי

New member
לא כדאיי להשכיר טרטורון או אופנוע

מעבר לזה שזה מסוכן עם כל העניין שהנהג נמצא בצד ימין מלא אנשים נדפקו שם, על כלום!!! לשכנים שלנו, שמו דבק 3 שניות איפה שאמור להיות המפתח, ועוד חברים שלנו התהפכו עם הבאגי והם דיי נדפקו על העלות על זה לא חסר סיפורים על זה אם לא בא לכם לחפש צרות, אל תשכירו!@#$%^ ואם בכל זאת, אז תלכו לויקטור, מספרים שהוא הכי אמין בעסק ולא מחפש לדפוק אותך

elad281189

New member
בנוסף לטוגה טוגה

יש גם את המועדוני חשפנות מג'סטיק וגם את המולין רוג'. המג'סטיק.. מועדון יחסית קטן אבל בהחלט שווה.. יש שם אחת שתמיד עם אדום, ויש לה קעקוע ברגל. מומלץ בחום, היא נותנת הכל.. חח המולין רוג' נמצא כחצי דקה הליכה מהמקדונלד'ס, כולן שם רוסיות כוסיות.. חוץ מאחת שמנה ששברה לי ת'זין.. (עשינו 3 על 3, חבר בחר אותה) אל תלכו למועדוני חשפנות אחרים!! יש שם תאילנדיות!! בעע

מווורקי

New member
מילים כדורבנות!

למעט העניין עם הפליי, שזה חרא מועדון! אבל אם יורשה לי אני אחזק את דעתך בעניין "הבלאק אנד וויט" שזה אחד המועדונים החזקים שם! שווה כל פאונד! וגם הפארק מים, אסור לפספס!!! (אם זה לא הובהר מספיק) איזה חמוד שכתבת את כל זה:) ממש יפה מצידך!

בכיף

חח הרגשתי צורך לספר מה שקרה לנו באיה נאפה כי חבל שאנשים שנוסעים עכשיו יעשו אותן טעויות כמו שלנו

מווורקי

New member
חמוד:)

וכל מי שנוסע, אל תתלבטו תשכירו כספת! גם אם זה ממש יקר.. לי נגנב כל הכסף וזה באסה רצינית להיות שם שבוע בלי פאונד (למזלי הייתי עם חברה טובה שסידרה אותי רצח, אז בסוף יצא שנהנתי אבל זה סתם מבאס ודופק משהו כמו יום מהטיול)

למעלה