כנסו זאת כתבה שיש בראש אחד

כנסו זאת כתבה שיש בראש אחד

טוב אני חושבת שהכתבה הזאת תעזור להבין מה הולך עם ההריון של ג'ניפר אז אני כותבת אותה הכתבה: הרבה חדשות עצובות לג'ניפר אניסטון. ראשית, היפהפייה מטבעה בילתה חמש שעות בקליניקה נחשבת בלוס אנג'לס לניתוחים פלסטיים, כך טוען מגזין ה"סאן" הבריטי. העיתון מדווח כי ה"חברה" לשעבר בת ה-35 התגנבה למרכז המתמחה בניתוחים באמצעות לייזר, בשעה שתיים עשרה בצהריים ולא עזבה עד חמש בשורות נעימות הרבה פחות מגיעות מה"נשיונל אינקוויירר", שמוסר כי אניסטון הייתה בהיריון מבראד אך הפילה את התינוק. דבר זה מסביר את רחש השמועות סביב ההיריון, שהוכחש על ידה מכל וכל. חברים של הזוג מוסרים שההפלה הטראגית רק חיזקה את הקשר בין השניים, וכי הם לא יפסיקו את מאמציהם להביא תינוק לעולם. שתבוא שלישייה אמן. דרך אגב העיתונים שפירסמו את שתי השמועות הם לא צהובונים

כן קראתי את זה..אבל זה עדיין

לא מסביר מה קרה בדיוק :\ חלק הם מכשיחים חלק סתם שמועות..ואי אפשר לדעת..שמשהו יהיה ברור נדע..

נצל"ש-כנסו מהררררררררר

זה נכון שאתמול (השעה שתיים בלילה אבל זה נחשב לאתמול) היה היום נישואים של בראד וג'ן

מיצי007

New member
המממ...את האמת?

זה אחד הדברים שאני לא יודעת עליו,מתי הוא התחתן... ככה שיכול להיות שאת צודקת... חכי דקה אני אבדוק *בודקת* הוווווו אכן כן
אתמול היה יום הנישואין שלהם-4 שנים כבר ביחד. איך אני זוכרת רק שאדוארד שלי הלך לחתונה שלהם יחד עם סלמה השרמוטה,אוחחח זמנים טובים

מיצי007

New member
אצל סלבריטיז אי אפשר אף פעם

לדעת מה בדיוק קורה איתם. בואו נחכה כמה חודשים ונחזור לנושא,שנראה אם ג'ניפר עם בטן יותר גדולה או שהיא נשארת רזה כמקל

נצל"שששששששששששששששששששששששששששש

טוב אז שחכתי לכתוב שביום שישי יש בערוץ 10 את הסרט 12 הקופים
ושיש בראש 1 גם כתבה על הזוגות ההוליוודים ובראד וג'ן היו כמעט היחידים שקיבלו את הציון הטוב ביותר
(כן אני יודעת שזה לא כל כך חשוב אבל רציתי בכל זאת לכתוב את זה
)מי שרוצה את הקטע של הזוגות שיכתוב לי בפרטי, וברשימת הכוכבים בראד נמצא רק במקום ה-9 או משהו כזה (וזה אומר שחושבים שהוא בכלל לא חמוד או חתיך או משהו כזה
) וזהו זה מה ששחכתי לכתוב .....

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifתודה.. אבל באיזה שעה../images/Emo35.gif

למעלה