כנסו זה דחוף!!!!

mariZZa rules

New member
כנסו זה דחוף!!!!

מוטי וכל שאר הגולשים- יש לכם חדרים מלאים בדברים על התאומות? צלמו אותם ותיסרקו אותם ותשימו בפורום, זה יהיה נורא נחמד לראות....

mariZZa rules

New member
אתם תראו...

זאת הפתעה, וזה חשוב, אני יאמר לכם אחרי זה... אתם תשמחו (אני מקווה...)

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אין לי מצלמה דיגיטלית ואם אני אצלם ת'דלת, זה יפותח עוד הרבה זמן...

mariZZa rules

New member
למה אני צריכה את זה...

אני רוצה לפרסם את זה באתרי בעמוד: "חדרי מעריצים" - איך נראים חדרים של מעריצים אמיתים? (דרך אגב-יש לי אתר על התאומות! אם תרצו אני יתן לכם אותו!!) בבקשה תשתפו פעולה!!! מוטי- אתה יכול לצלם את החדר שלך?(אני בטוחה שכל הקירות שלך מלאות בפוסטרים ומוצרים וכ'ו... או שלא....) אם לא תוכלו לצלם לי את שלכם... אז תוכלו למצוא לי של מעריצים אחרים מארצות אחרות? לא משנה מאיפה???? פליזזזזזזזזזזזזזזז......!!!!!!!!!!!!!

motib4

New member
אין לי מצלמה דיגיטלית...../images/Emo29.gif

ובחדר שלי אין פוסטר אחד של התאומות. אני לא מאלה שתולים אותם.

mariZZa rules

New member
נכון התמונה הזאת?

איך אשלי (מצד שמאל) נראית מוז---ר!!! כמו דג!!! (בלי להעליב כמובן) אבל תשמעו! - על תקללו אותי שיש לי אתר חרא וכאלו טוב?! בגלל שזה נורא מעליב... עבדתי הרבה זמן על האתר...

mariZZa rules

New member
לקארין! RinRan!!

יש לך חדר מל-א בדברים על התאומות אולסן? או לפחות פינה 1? בבקשה את יכולה לסרוק לי ולשרשר לפורום? אני ממש צריכה את זה! נואשות!!!

mariZZa rules

New member
הכתובת היא:

city.boom.co.il/katyaolsen יש קישור למטה אבל בבקשה תשלחו לי הודעות דרך אתרי- כלומר למטה למטה באתר יש כזה "שלחו לי הודעה" בצד איפה שכל העמודים... ליחצו על זה ושילחו לי הודעה...

mariZZa rules

New member
תישלחו לי...

גם לפורום וגם דרך האתר... פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזיק!!!

Super Keshet

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

את העתקת רקע (לפחות אחד) מטרנצ'קוטס טווינס.קום
מעתיקנית

mariZZa rules

New member
so what?

אז מה? מה אסור? אני מכירה את אלו שבונים את האתר והם הסכימו לי... אז מה שתאמר/י לי לא משנה, כי לי הסכימו... ועל תקרא/י לי מעתיקנית לפני שתברר/י ברור?!

למעלה