כנסו!!!!!זה חשוב מאוד

כנסו!!!!!זה חשוב מאוד../images/Emo11.gif

תיראו אני חייבת לומר את זה למרות שאני יחסית חדשה. כל פעם שמישהו פותח הודעה חדשה מעירים לו על זה וגם אם שמים תמונה מעירים ואומרים:"למה פתחת הודעה חדשה בשביל תמונה". אי אפשר ככה ואתם מתפלאים שכולם רוצים לעזוב-לא שזה בגלל זה אבל אולי גם זאת תיהיה סיבה בעתיד. אבל באמת כל דבר שעושים הפורום מעירים וזה מבאס את הצורה אז פעם הבאה אני מעדיפה לא לעשות כלום לא לשים תמונה ולא הודעה או תגובה. אני אומרת לכם זה מעצבן כבר ותשימו לב כל פעם,(אפילו תיראו בהודעות קודמות).ובאמת אני מקווה שזה לא ימשיך הבנו כבר. אני מקווה שכולם לא יעירו לי גם עכשיו!! אני מחכה לתגובות!!!!!

סיוון...

את צריכה להבין שכשמעלים יותר מידי תמונות לפורום אז הוא עולה יותר לאט... אז יש סיבה שאנשים מעירים לך... אף אחד לא נטפל אלייך- כולם רוצים את טובת הפורום... ולמה צריך להעלות תמונה עם כל הודעה שאת כותבת
מה הטעם
מילא אם התמונה קשורה לנושא. מילא אם פותחים שרשור תמונות חדשות של התאומות (וגם זה אפשר להתאפק עד יום שישי). את צריכה להבין שאלה החוקים של הפורום
עלייך לכבד אותם
ניצוש"י: אני לא בטוחה אם כבר שמו את זה בפורום (יש לי הרגשה שכן) אבל תלחצו כאן.

Tatty Teddy

New member
גם אני חדשה ו...

אני לא יודעת אם זה ככה אבל אני חושבת שאת צודקת בזה שזה מעליב... ולאריאלה: מה זה הקישור הזה?
טוב ותראו דקה יש לי מלא תמונות מתוקות מה דעתכם שנשרשר כולנו תמונות חמודות של התאומות ולא של התאומות?? אה וכנסו לאתר הזה: תשאירו פרטים... (מגזין, רשימת אייסקיו, פורום, ספר מבקרים...) תשאירו תגובות ומה כדי להוסיף... (כן פרסמנו אותו לא מזמן...) האתר בנוי על ידי : יעל ושלי (אני והחברה הכי טובה שלי...) כנסו:

ruth yehuda

New member
תיכנסי ותיראי...אני חושבת ../images/Emo60.gif

שזה כללי הפורום, לא

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifסיוון (ואריאלה)

סיוון- כמו שאריאלה אמרה, את צריכה להבין שלא להוסיף תמונות להודעות ולא לפתוח הודעות חדשות זה לטובתך ולטובת כל מי שנמצא בפורום! הודעות חדשות פשוט מציפות ומעבירות הודעות אחרות עמוד... אם למשל היית שואלת משו באיזה שרשור, ואז היו פותחים הודעות חדשות וההודעות האלה היו מעבירות את השרשור שבו שאלת עמוד, עוד לפני שהספיקו לענות לך, איך היית מרגישה? ותודי שזה מעצבן לחכות עד שהפורום יעלה, וזה הכל בגלל הוספת התמונות
אז באמת חבל... וזה לא משו נגד החדשים! בכלל לא! תאמיני לי שאם אני הייתי פותחת עכשיו מליון הודעות חדשות ומוסיפה תמונה לכל הודעה שלי, היו כועסים עלי ומעירים לי! אבל אני לומדת מהר, ככה שגם לא היו צריכים להעיר לי כשהייתי חדשה (
|מלאכית|
) אז פשוט תנסי להשתלב ולפעול לפי חוקי הפורום... זה לא כ"כ קשה, להיפך- זה חוסך עבודה! במקום כל פעם ללכת למטה ולבחור תמונה, אז פשוט לוחצת על ´שלח´ אחרי שאת כותבת את ההודעה
אז בקיצור- די. אריאלה- הקישור לא עובד
צריך להכניס פאסוורד...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifתיקון טעות../images/Emo3.gif

אז פשוט לוחצת על ´שלח´ = את פשוט לוחצת על ´שלח´.

תקשיבו../images/Emo124.gif

מצטערת אבל אתם לא יכולים לראות את העמוד כי זה דורש סיסמא (כמו שקארין אמרה) אבל מה שיש שם זה: זה האתר של ´טרנצ´קוט טוינס´ ובעמוד של הכתבות יש את הכתבה מעולמו של דיסני.... על ´מרי-קייט ואשלי בפעולה´...

למעלה