כנסו, זה מחייב!!!

noya05

New member
כנסו, זה מחייב!!!

הבלוג הכי מגניב בבלוגיה!!! כנסו
זה שווה את זה!!! שואלים את עצמכם איך נכנסים לבלוג? הינה התשובה!!! כנסו לעולם שלי, לחצו על הבלוג שלי, וזה הבלוג המגניב!!!!! מומלץ לבנות,זה בלוג על יצירות אביביות,אז תיכנסו!
~נויה~

wranger

New member
אוה, וואו.

כן, טוב, לא ככה עושים את זה. למה שמישהו שקרא את ההודעה הזאת ירצה ללכת לעולם שלך, לחפש את הקישור לבלוג ולהקליק עליו - ולמה שלא תשימי כבר בהודעה את הקישור לבלוג הזה? וחוצמזה, אם כבר את רוצה להמליץ על בלוג (הוא לא הכי מגניב בבלוגיה. הבלוג שלי הוא הכי מגניב בבלוגיה) - יש דרכים קצת יותר אלגנטיות לעשות את זה. הנה, כדאי לקרוא את זה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1762&MessageId=141159020

רגע של עברית ../images/Emo132.gif

המילה כנסו באה מן המילה לכנס. כינס, כינסתי, כינסנו... לדוגמא: וועד הבית כינס את כל הדיירים לאסיפה. מה אנחנו אמורים לכנס כאן? בוודאי התכוונת למילה היכנסו. שכן, אין לנו דבר לכנס. אולי להיכנס. מלשון: נכנס, נכנסנו, נכנסתי. עד כאן פינתנו המרתקת, רגע של עברית. ולבלוג שלך אין לי כל כוונה להיכנס...

הסבר פשוט

ישנה גולשת צעירה, אז במקום להרתיע אותה ולהבריח אותה, ניתן לסלוח לה ולהתעלם מכל הכללים השטותיים ולתת לה להיכנס בתחושה טובה. זה ההסבר שלי למה אני בעד.

למעלה