כנסו זה ממש חשוב!!!

סיונול

New member
כנסו זה ממש חשוב!!!

אז בגלל שאף אחד (כמעט, ותודה למי שכן..) לא מגיב על השירשור שנועד כדי לקבוע את המפגש נעשה ככה. המפגש יהיה ב9.4 בשעה ב17:00 כל מי שיש לו בעיה עם התאריך שנקבע שיגיב בבקשה...

סיונושששששששש:)

אם אתה נפגשים באיזור ת"א אני יוכל לאחר קצת ולהגיע ב 6 או 6 וחצי... אם לא אז אל תחשיבו אותי כי רוב הזמן אני לא יוכל לבוא צבא בלעטטטטטטטטטטטטטטטטטטט וכל הכבוד על היוזמה!!!

סיונול

New member
סבבה!!!!במבחינתי את יכולה לאחר, כי

לדעתי נתנחל בתל אביב דיי הרבה.. אני לפחות :) אז יופי מיכל באה מי עוד?...

Little MC

New member
איזה ת"א!? מיכל השתגעת??

הפגישה בכלל במודיעין ואני חושב שסיון תסכים איתי על זה הרוב קובע!! נה נה בננה נגעתי בירוק

סיונול

New member
מה שליאור אומר, ליאור צודק.. :)

הפגישה עברה למודיעין.. בכל מקרה אנחנו חצי מהפורום :) חחחחחחחחחחחח לא תל אביב שולט, ונגיע גם למד מן איכשהו אז סבבה :)

בהביבו

New member
תבינו, אם אתם בקטע הזה, אז אני אומר

חיפה - גרנד קניון, למה לאאאאאא?

סיונול

New member
חחחחח.. סבבה נעשה כל יום מפגש

בעיר אחרת.... אבל מודיעין שולטת!!!!

בהביבו

New member
../images/Emo124.gif אם אתם באים לחיפה -

אני מארח אתכם חופשי, מסדר לכם ה-כ-ל!!!!!!!! (אז ייאלה, מתי קובעים?*)

סליחהההההההההההה...

שניים רבים השלישית לוקחת:) תבואו לחדרה, נכון שזה חור אבל זה חור בין חיפה לת"א!!!

אחחחחחח.... יפיופה שלי... ../images/Emo98.gif

איפה את נעלמת???
אני זזתי לישון אז לילה טוב לכולכם.
ושבוע מצויין...
ואת את את
חתיכת מדהימה
- דברי איתי

ילדה !!

תרגיעי את עצמך !! היה חשוך בברבי אבל לא עד כדי כך חשוך... אני תומכת במיקום שלך כי העיקר שאת תבואי !! כי את מצחיקה !!!! ואת אוהבת באגיז... לילה טוב מתוקה שלי !

תשתקי!!!! את ... את...

מדהימהההההההההההההההההההההה!!!! אני קבעתי ואני צודקת... שנשאל כמה אנשים שהיו שם??? את מקסימה וגם את מצחיקההההה ... מוואה עליך:)

מה יש לעולם היום ?!

סיון , מתוקתי אני מתה עלייך !! ואני מאוד אוהבת את המכנסיים שלך !!! אז תזכרי ותשנני ותעשי שלט גדול על הדלת שכתוב " להביא להדר את המכנסיים המושלמות שלי "...ואת עז כי את לא אומרת לי שאני מדהימה !! מיכלוש' , אני לא מדהימה..תשאלי את סיון היא רואה אותי על בסיס שבועי ( מה נעשה שסיון באה פעם בשבוע לבצפר !!) כנראה התאורה החשוכה בברבי עשתה איתי טוב...כי רק זה יכול להסביר את המחמאות שלך ואת שאר הדברים שקרו באותו ערב...אוהבת אותך לילה טוב לכולם !!

סיונול

New member
אני כן באה לבצפר.. טוב לפחות מעכשיו

אני חייבת לבוא, אסיפת הורים יו נו...

חחחחחחחחח !!

אמא שלי החליטה שהיא מעדיפה לשכוח מאסיפות הורים...לא הלכתי... כבר מה יכולים לומר ?! שרוצים להעיף אותי מהכיתה ?! זה לא חדש...

למעלה