כנסו!!!!! חדשות טובות לגבי וודקה קאופמן.

כנסו!!!!! חדשות טובות לגבי וודקה קאופמן.

שימו לב ברמנים!!!!!!!! החל שיווק בלעדי לוודקה מס' 1 בעולם - וודקה קאופמן וטעימות והזמנות התקשרו עכשיו 054-2055559 למנהל שיווק ראשי ובלעדי לשוק הישראלי "איציק דבש"

tal1g

New member
חוץ מזה שלטענתך היא מס' 1 בעולם.

מה אתה עוד יודע לספר על הוודקה.ועל קאופמן עצמו. או על ההבדל בין שני הבקבוקים?

תראה חבר....

כאן בפורום מרוכזת לך השורה הראשונה של מובילי דעת הקהל בארץ בכל הנוגע ליין ואלכוהול. תהיה רציני, ותארגן ערב טעימות לוודקה הכלכך טובה שאתה מנסה לשווק. הצלחת לסקרן. בשביל להוציא את הארנק ולשלם, או בשביל להמליץ למישהו אחר לעשות את זה, צריך לדגום.

אני יכניס את מנהל השיווק לכאן

ותוכלו לשאול הכל וכבר עכשיו תכינו שאלות בפורום ואני ינסה שעוד היום יהיה מהנה

temptation411

New member
והמנהל שיווק..

זה אתה רק בכינוי אחר? או שבאמת יש יותר מ2 אנשים בחברה?

tal1g

New member
כתבתי לא כי אני לא מכיר

כתבתי כי אולי תחדש לי על מוצר שחוץ מפרס עיצוב על הליקוויד אין לו רזומה! מעבר לכך המשקה מיובא ע"י אלפא מגפון לארץ ואפשר למצא אפילו בטיב טעם קרוב לשנה אז בוקר טוב.

טל לא הכל אתה יודע "לא כי אני לא מכיר?"

תכיר, תכיר כמו שכתבתי "שיווק לשוק הישראלי" בטיב טעם תמצא גם שוקולדים וסוכריות מרוסיה ואת הוודקה שמשוווקת שם חצי שנה, תוכל למצוא אותה באיזה 500 ש"ח. אבל לך אני מציע לקנות שם הטלפון שמסרתי כדי שתוכלו למצוא אותה ביותר זול, ועם כשרות דרך מישהו שאני מכיר שהוא מנהל השיווק בארץ. בוקר טוב גם לך טל

temptation411

New member
כמה תמים מבחינתך..

מזל שאתה פה להציע לנו את הוודקה הזו במחיר יותר זול מה הינו עושים בלעדיך..

411 מה עובר עליך? אתה מתוסכל?

הייתה מקבל כפות בבית הספר ואתה מוציא את התיסכולים שלך כאן??? אני אורח ולא ככה מקבלים אורח . יא פרנואיד......

tal1g

New member
לא הבנתי מה רצית אני

לא באתי לרדת עלייך וברור שלא הכל אני יודע. אבל וודקה זה ההתמחות שלי כמו שאני מקווה אתה מבין בחשמל. הפורום מקיא באופן כמעט אוטמטי מפרסמים שלא מקצועיים וחושבים שהם משדרים לחבורת ילדים חובבי אלכוהול. טיב טעם הינה רשת שיווק טובה ומקצועית בתחום האלכוהול. יצא לי לעבוד מולם ומרשים מה שהם עושים לשוק מבחינת חשיפה לאלכוהול.אני גם מגיע בין השאר בכדי לקנות את אותם מעדנים מרוסיה והיבוא האישי מוסיף המון לחוויה האישית שלי שאני קונה שם עם משפחתי. ושוב הפורום הינו פורום ששם דגש על מקצועיות וידע.לא באתי לתקוף . הפורום עדיין לא קיבל תשובה ממנהל השיווק שאמרת . אחלה בוקר ואחלה יום.

מצטער על ההתקפה החוזרת שלא הגיע לך

אתה מיקצועי ביותר, ומנהל השיווק יכנס בקרוב למסור פרטים

oh-da

New member
ראיתי קאופמן בXO בקרית אתא

הגרסא של ה non vintage ב 300 ש"ח וגרסת ה vintage (2003) ב800-900 ש"ח

obbb

New member
מישהו יודע מה ההבדלים?

או יודע על מה כל ההילולה שיוצא לשמוע עליה? אגב, בקבוק מ-ד-ה-י-ם!

temptation411

New member
כל המידע באתר שלהם..

בגדול זו וודקה שיוצאת לפי שנות וינטג תשאל אותי..חראט http://www.vodkakauffman.com/

למעלה