כנסו, חדש

טוב אז אני אתחיל

15 דקות של אסף אמדורסקי טס מעל העיר יורה בהם חצים פלאשים בעיניים אויר במפרצים שט בתוך זרמים נעים כמו דגדוגים חשמל שבאזניים צמרמורת עינוגים חמש עשרה דקות חלילים וכנורות בסך הכל רוצה להיות אחת שיזכרו תני חיוך נוצץ סוף בלון להתפוצץ לא כדאי להתאמץ בכל מקרה מקצה לקצה זה תמיד מתמצה באותה נקודה הכתמים מופשטים הלילות מתקצרים לקו לבן בין רקה לרקה נקמה מתוקה מנועים שקטים רכבות של מילים חולפות כמו צללים מעלי ומעל העיר יעלי באויר מבליטה שדיים מסתירה את הפנים חמש עשרה דקות צלמים ומאפרות בסך הכל רוצה להיות אחת שיזכרו.

ליגי t

New member
לונלי אי מיסטר לונלי.. ../images/Emo29.gif

לא יודעת איך כותבים באנגלית.........

........./images/Emo110.gif

סתם זה מה שדיי מדבר אליי עכשיו... Beatles - Yesterday Yesterday, all my troubles seemed so far away Now it look as though they're here to stay Oh, I believe in yesterday Suddenly, I'm not half the man I used to be There's a shadow hanging over me oh, yesterday came suddenly Why she had to go I don't know, she wouldn't say I said something wrong, now I long for yesterday Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away oh, I believe in yesterday Why she had to go I don't know, she wouldn't say I said something wrong, now I long for yesterday Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away oh, I believe in yesterday, Mm

או.קיי אני ממשיכה../images/Emo13.gif

למרות שלא יורד גשם ושאני
לא לבד ו
לא עצובה.... שוב הגשם- שרונה ודניאלה פיק
ביצוע: שרונה ודניאלה פיק מילים: מירית שם אור לחן: שרונה פיק הגשם מטפטף וקר, הכל נגמר וכל הכיף שבלהתאהב עבר אני יודעת לשחק אני לא אולי אבל אתה בלתי מושג מתי כבר די? וכל הגשם שיורד בלי הפסקה בחוץ כל כך קשה לי ואני בוכה. אני עוד מחכה לך כבר מאוחר לא לא זה לא קורה לי. שוב הגשם יורד אני בוכה מתרגשת ומחכה לך והקשת כמו חלום נשכח מזכירה לי רע לי קיץ רחוק כל כך. אני חולמת על השמש שהיתה בקיץ שעבר אבל עכשיו אתה כבר לא איתי טיפות של גשם בחלון מותר לבכות אני לא יכולה לישון! זוכר בהתחלה הכל היה נפלא בקיץ שעבר היתה לי אהבה רציתי רק אותך בתוך החשכה אני עוד ממשיכה לחלום לי. שוב הגשם יורד... לפני חצי שנה (פחות) הייתי עוד ילדה זה השתנה הכל היה ורוד הייתי מאוהבת בך המבטים שלך היו כמו הבטחה זה אמיתי אתה כבר לא איתי אני בוכה לא לא זה לא קורה לי שוב הגשם יורד...

אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif

לעוף/היהודים: תן לי להבין ליום אחד ותן לי להבשיל בבת אחת למד אותי לעוף כדי שלא אפחד תן לי להמשיך לחיות לעד תן לי להחזיק לה את היד ותן לי להשיב מה שאבד למד אותי לעוף כדי שלא אכאב תן לי להמריא לפרוס כנף תן לי לחייך להיות מוקף ותן לי להספיק הכל עכשיו למד אותי למות תראה איך שאלמד או תן לי שאמשיך לחיות לעד

cutey baby

New member
../images/Emo6.gif

"תן לו, תן לו מושיק שמה בסנאר מושיק יודע גם לתת בפלור יש לו מצילות מכל המדינות יש לו מצילות מכל המדינות יש לו מצילות מכל המדינות מושיק מכונת תופים" סתם "משקאות חריפים-שייגעצ" אין לי כח להעתיק את המילים מהדיסק,כי באינטרנט זה עדיין לא כתוב. אבל זה פשוט תקוע לי באזניים ובראש,זה הכל.

yAeLuShA

New member
כרגע השיר האהוב עלי הוא

what if god was one of us הייתי שמה תליריקס אבל פאקינג לאוז ליריקס לא פועל אז... אבל תורידו אותו זה שיר גנוב. בערך כל השירים שיש לי במחשב זה השירים האהובים עלי.

למעלה