כנסו!!!!! חשוב, ו..דחוף....

mr lavi

New member
כנסו!!!!! חשוב, ו..דחוף....

שלום לכולם. היום שבעה 14:30 בערך ראיתי ליד תחנת הדלק בגדרה (הייתי בחזרה מהתיכון) משאית אזרחית, בגודל בינוני-גדול סוחבת זנב של מטוס ומייצבים אחוריים שהיו מחוברים לזנב. צורה כמו של 737 רק נראה לי יותר קטן, מייצבי גובה באותו מקום כמו של מטוסי הנוסעים (כבר בהתחלה שללתי אפשרות של מטוס קרב, ברור. זה ממש לא נראה של מטוס קרב) בצבע שהוב בהיר-ירקרק. מטוס חדש חדש!! בבנייה! חשבתי וחשבתי.. אולי זה הגיע עם המשאית מרמתא (תע"א), ודרכה של המשאית לנתב"ג (תא"ע), כי גם כיוון המשאית היה צפונה, על כביש גדרה, בילו כזה. אני בטוח בטוח (לא יודע למה) שהיא נסעה לתע"א בנתב"ג. אי ןלי כ"כ הערכה של גודל. הייתי באוטובוס בנסיעה, והמשאית עמדה שם ליד תחנת הדלק, כך שהיה לי רק מבט חטוף וטיפה יותר להסתכל על הזנב הזה. זו לא פעם ראשונה שאני רואה בדיוק את אותו סוג זנב!!! ראיתי לפני חודשים בודדים את אותו סוג זנב, על משאית ממש דומה, ודרכה הייתה גם צפונה (כנראה נתב"ג) מה אתם אומרים? למישהו יש מידע? איזה מטוס זה..? מאיפה הגיע המשלוח? נמל אשדוד אולי? או מפעל תע"א (רמתא)? האפשרות השנייה היא שהזנב הגיע כמשלוח מחו"ל באונייה, ומשאית סחבה אותו לנתב"ג. אז..מה מבשלים לנו שם בתע"א? מצטער שאין לי תמונה של זה, זה היה עור נראה לי בהרבה!! המטרה היא שאולי פשוט עוד אחד מכם ראה את זה היום. שוב, כיוון צפון, צבע ירקרק-צהבהב (של מטוב חדש שעוד לא צבעו) נראה לי, בהערכה גסה מאוד, 3 מטר גובה זנב, אבל ממש ממש ממש לא סגור על הגובה, שוב..הייתי בנסיעה. יום טוב לכולם, מחכה לתגובות ותשובות אם יש לכם.

MrHankeY

New member
הייתי אומר

שהמטוס מובל כנראה להרכבה סופית בטח איזה ג'ט של התעשיה

mr lavi

New member
כן, בשביל המסקנה הזו אני לא צריך

אתכם (בלי להעליב כמובן!) אליה הגעתי כבר באוטובוס.
אבל, אולי..מישהו? שם המטוס, משהו.. הזנב היה מכוסה ברובו, ולא ראיתי שום כתובית

MrHankeY

New member
אני חושב

שמי שיכול לתת לך תשובה זה רק מישהו שעובד בתעשיה ויודע בדיוק איזה מטוס צריך להגיע לאן היום במשאית.. אחרת אין שום דרך לזהות אותו חכה קצת, יגיעו מומחים ממני, לך תדע אולי תקבל את התשובה שלך

נועם04

New member
ייתכן וזה מכלולי מטוס הגולפסטרים

שתע"א בונה תחת רשיון ומה שהיה במשאית אלו חלקים שנשלחים מקבלן משנה ומורכבים כאן

mr lavi

New member
כה, גם את האפשרות הזו העלתי בראשי

תודה לכם, ו..יום טוב! (ערב טוב) נחכה ונראה מה ייצא מזה בסוף, אני כל כמה חודשים ספורים רואה עוד חלק ועוד חלק אשר מובלים במשאיות באותו מקום ואותה שעה...

jetman

New member
זנב מסתורי

התעשיה האוירית לא בונה מטוסים ברשיון אלא מטוסים שהיא עצמה פיתחה נכון שהבעלות על האסטרה והגלקסי שייכת היום לגאלפסטרים, אבל אי אפשר לקרוא לזה בניה ברשיון

למעלה