כנסו חשוב!!!

moryag

New member
כנסו חשוב!!!

מה קורה?? טוב אני צריכה עזרה. עם אני מרגישה חרא ממש ואני לא יודעת למה כי לא עשתי משהו שלא האתי צריכה וגם אפחד לא עשה לי כלום אני סתם מרגישה חרא שבאה לי כול הזמן ליבכות וזה ממש מעצבן !!!!!! מה אני צריכה לעשות אני בטוחה שיש עוד מלאה אנשים שזה קרה להם אז אני רוצה שתספרו לי איך זה עבר לכם כי אני לא יכולה ככה זה כבר שבוע ודייי אין לי כוח לזה יותר !! מקווה שתיתנו לי דרך להעביר את זה אוהבתמונמון

amit678

New member
אם זה מעודד אותך...

גם אני לא מרגישה כ"כ טוב...כואבת לי הבטן ממש ויש לי מלא תוכניות לאחה"צ ונראה לי שאני אבטל אותם כי אני על אקמול וזה עדיין כואב בטירוף... ובקשר למה שאת מרגישה אז אני יכולה לספר לך על עצמי ועל אנשים שאני מכירה שכמה שזה מעצבן, לכולנו יש תקופות כאלה... אולי כדאי שתנסי לשחזר את מה שקרה בשבוע האחרון ולחשוב על כל דבר קטן שעיצבן אותך ולנסות לפתור אותו... יש ימים שפשוט כל דבר הכי קטן מעצבן אותך אז כדאי לנסות פשוט להתייחס לדברים האלה בשיא הרצינות ולפתור אותם ואז אני מקווה שכבר תרגישי יותר טוב...לי זה עוזר לפחות... ואם את רוצה דרך להעביר את הזמן אז אני ממליצה לך על לעשות מרתון של סדרת טלוויזיה מצחיקה ונחמדה כלשהי כמו friends והחיים זה לא הכול למשל. עכשיו שישי בצהריים וזה הזמן שכל הערוצים משדרים מרתונים של סדרות, תמצאי סדרה שאת אוהבת ו'תיצללי' לתוכה, ככה גם תיהיי מרוכזת בעלילה ותרגישי פחות חרא
מקווה שעודדתי אותך טיפה...תרגישי טוב

flora non

New member
אני מציעה לך לדפוק ת'ראש:)

לא בקיר, ולא באלכוהול, אלא בחברים, סרטים, מוזיקה, ספר טוב, נגינה, ומרתונים בטלוויזיה, כמו שעמית הציעה:). אפשר לנסות לכתוב שיר על מה שאת מרגישה, או סיפור, זה משחרר וגם מכניס לך מחשבות אחרות. עוד משהו אפשרי- שחקי במחשב. כן, עד כמה שזה מטופש והכל, אבל זה מסיח את הדעת בצורה מופלאה:). עוד אפשרות- לרייר על איזשהו חתיך, במקרה שלך זה הרועי המה- שמו- הזה:). העיקר קצת להדחיק. לא חייבים מיד לפתור את הצרות של עצמך. תני לעיניינים להתבשל בתת המודע. מקווה שעזרתי!

למעלה