כנסו.....חשוב!!!

כנסו.....חשוב!!!

בגלל שההודעה הקודמת שרשמתי פה נימחקה על ידי המנהלת (בגלל מילים בוטות שרשמתי בה) אנסה לנסח את עצמי בצורה יותר אינתיליגנטית ומנומסת. בואו ניסתכל על צמד הזמרות טאטו בהיגיון ולא כמעריצים שלהן... מה תומר על הופעה של שתי כוכבות פלייבוי שמופיעים אך ורק עם גופיה ותחתונים לבנים רטובים (לא לבוש צנוע במיוחד לדעת כולנו) שנמרחות אחת על השניה תוך כדי שירה...בואו לא נשחק אותה ראש קטן הרי אם היינו מוסיפים ואומרים שלשתי הכוכבות קוראים סטלה ופמלה היינו חושבים שזה מופע אירוטי לא חינוכי כלל ושהכניסה לאותו מופע הוא לבני 18 ומעלה בלבד! אבל בגלל שלשתי הכוכבות קוראים יוליה ולנה כמובן שאותו מופע מתאים לכל גיל ויהיו גם אנשים שיומרו שאותן זמרות כשרוניות מאוד... הרי כולם מסכימים איתי שאם מישהו היה אומר שהוא מעריץ את החושפנית שראה אתמול במועדון כולם היו חושבים שהוא מגעיל אז למה שאומרים שמעריצים שתי כוכבות פורנו שרוקדות ריקודים אירוטים מול קהל של בני 14 וגונחות בקצב המוזיקה זה בסדר????? למה להדפיס תמונות מאתר סקס של שתי חשפניות ערומות שנוגעות אחת בשניה זה לא חינוכי אבל להדפיס מאתר של טאטו תמונות של לנה ויוליה ערומות באותן תנוחות בדיוק זה בסדר???? אני מכירה אישית מהפורום הזה בנות שמעריצות את טאטו שעד לפני שהתחילו להעריץ את טאטו חשבו שזה ממש זול ללבוש בגדים חשופים...ומאז שהן מעריצות אותן אין להן בעיה עם לבוש חשוף וזול...טאטו השפיעו עליהן - טאטו נותנות דוגמא רעה לנוער! בואו נפתח את העיניים ונחשוב האם באמת ראוי להמשיך להעריץ אותן או כדאי לעצור את התופעה ולהחרים אותן....

בפעם הקודמת לא הבנת אותי...

אז אני ירשום לך שוב... אם לא מוצא חן בעינייך....אל תסתכלי עליהם...אל תשמעי אותם וכלום... וגם אל תבואי לפה...כי זה פורום ט-א-ט-ו הבנת?

buffgirl

New member
אוקיי, זה הצד שלך. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תשמעי, אם החברות שלך התחילו להתלבש ככה, אז אני מצטערת להגיד לך - אבל יש להם אופי חלש מאוד. אני אוהבת את טאטו ואני לא חושבת שאיך שהן מתלבשות זה סגנון הלבוש שלי ואני בוודאי ובוודאי לא הולכת להתלבש ככה. עכשיו, תחשבי על כל אומני הפופ והיפ הופ. הם מנשקים, רוקדים אחד על השני בצורה ממש לא חינוכית, ואף אחד לא אומר עליהם כלום. רק בגלל שטאטו לסביות עושים מזה סיפורק גדול. מצטערת להגיד לך אבל זה הומופוביות לשמה לפי מה שאת כתבת. וחוץ מזה, נכתב פה בעבר ואני כותבת גם עכשיו - אם אני אוהבת את המוסיקה שלהן, ממש לא צריך להיות אכפת לי מהתדמית של הלסבו-שיק שלהן או לא. אם את מפגרות, טיפשות, מזויפות או כל דבר אחר. אני פה כי אני אוהבת את המוסיקה שלהן. נקודה. אם את לא רוצה להיות פה - אף אחד לא מכריח אותך, באמת. הפורום הזה נועד כדי לדבר על טאטו ועל הערצה שלך אליהם. אני רוצה לפי ההודעה שלך והחתימה המאוד.. אממ... גלויה שלך, שאת לא אוהבת אותם. אז אם את לא אוהבת אותם את מוזמנת לא להיות פה. את לא תצליחי לשכנע מעריצים שמי שהם מעריצים (במקרה הזה טאטו) הוא ככה וככה וככה. אז אני מציאה לך בעדינות ובידידות לוותר כבר מראש. הבהרת את העמדה שלך. שמחה שעשית. להתראות!

תודה שהזכרת לי...

בקשר לחתימה... אני יסכם את זה בכמה מילים: אם לא שמת לב את שונאת אומרנים מצליחים מאוד...ולפי דעתי זו קנאות לשמה...

תסלחו לי....

אני לא מדברת על זה שהן לסביות כי ממש אין לי בעיה עם זה...... גם אני מדברת על הערצה אליהן אם לא שמתם
אבל אני מנסה לומר שהן נותנות דוגמא רעה לנוער....(חולצות ותחתונים לבנים רטובים אז אני מאוד מצטערת אם הבנתם אותי לא נכון.... ואני ממש לא מקנאה כי אין לי במה לקנאות אני גם יכולה ללבוש את מה שהן לובשות אבל לדעתי זה מ-ז-ע-ז-ע ......... כריסטינה לא יותר צנועה מהן ולכן יש לי בעיה גם איתה... ובקשר לאבריל היא לא יודעת לשיר הי מזייפת.נקודה.

DileMMaGi®L

New member
הן לובשות את זה רק בהופעות../images/Emo166.gif

ועם את לא אוהבת אותן את לא תבואי לפה ולא תגידי דברים רעים אליהן זה ברור לך

נכון...

וזה לא בעיה שלך שהן או כריסטינה מתלבשות ככה....כי כל אחד בסופו של דבר מתלבש איך שבא לו!!! ואם חברות שלך מושפעות עם זה...תסלחי לי אבל הם ממש מפגרות ואין להן אופי משלהן!!!

../images/Emo45.gif

היא צודקת ב- 100%!!!!!!!! אני לא מבינה למה אתם כמעריצים אומרים לה שהיא מלכלכת עליהן. בהודעה שהיא כתבה לא היו בכלל דעות ההודעה היתה אוביקטיבית לגמרי וצוינו בה רק אבל רק עובדות. התלבושת שלהן בהופעה היא עובדה. ההשפעה שלהן על חלק מהנוער גם אם הוא חלש אופי היא עובדה. התמונות הפורנוגרפיות שלהן היא עובדה. זה שאת התמונות של דוגמנית פלייבוי שהיא אינה זמרת אסור לנוער לראות זאת עובדה. ילדה רעה 2004 לא מלכלכת על טאטו! טאטו מלכלכות על עצמן! אז אל תגידו שהיא לא צודקת כי היא כן!!!!!!! תגידו אנחנו אוהבים את זה כי זה מה שאתם באמת ואם לא אז רק פסיכולוג יכול לעזור...

עוד פסיכית...

עובדה שאני אוהבת את טאטו ואני לא מתלבשת כמוהן!! וחוץ מזה הן מתלבשות ככה רק בהופעות...אז אןם לא נוח לך את מוזמנת לא ללכת להופעות ולא להסתכל עליהן!!! וכמו שאנחנו לא אומרים לך את מי לאהוב אין לך שום זכות להגיד לנו את מי לאהוב!!! וזה שיש אנשים שמושפעים מאנשים שהם אוהבים והם מתחילים להתלבש כמוהן...זה האנשים האלה שצריכים פסיכולוג ולא אנחנו!!!

buffgirl

New member
האם אתה רומז שאני ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לסבית? שדברים כמו גירל און גירל מדליקים אותי? שולת! מישהו חושב שאני לסבית... אבל, לצערי אני לא. אז אני חושבת שכבר הבהרתי את דעתי בנושא: הפורום קיים לא בגלל טאטו, אלא בגלל השירים שלהם. אם יש פה אנשים שאוהבים את הפרובקטיביות שלהם - ס22ה להם. אבל כרגע, זה ממש לא מזיז לי, וגם לא צריך לך. העניין הוא: שאתה נכנסת פה מרצונך. ואם אתה לא רוצה להיות פה - אף אחד לא מכריח אותך להישאר. אני לא אוהבת הודעות כאלה. זכותכם להגיד מה שאתם רוצי, אבל את מי אתם חושבים שבדיוק תצליחו לשכנע?

Mrs James

New member
נכון...

אם אתם לא אוהבים אל תכנסו לפה... ובזה שאתם מלכלכים עליהם זה לא יעזור לכם...כי אנחנו אוהבים אותן כמו שהן... נ.ב. אני לא חדשה...הכינוי הקודם שלי היה: blue make me wanna

נגיד ש...........

אני בטוחה שהתמונות שאתם מפרסמים פה בפורום הם רק בגלל שאתן אוהבות את השירים שלהן ולא את התנוחות... אני אמרתי שאני לא רוצה להיות פה?!?!? אני מאוד רוצה להיות פה עובדה שאני כותבת פה.... וכנ"ל אם אני לא הולכת להופעות שלהן כי אני לא אוהבת אותן אז אל תכנסי להודעה שלי אם את לא אוהבת אותה. ואני לא מנסה לעבוד על אף אחד טאטו כבר עבדו עליכן! ההודעה הזאת אמורה רק לפתוח את העיינים, מי שלא מקשיב נשאר טיפש....חבל

Sapir00sh

New member
*אהם* *אהם* כנסו....

עכשיו זה כבר עבר את הגבול...מספיק כל החברות שלי שונאות אותן ואין לי עם מי לחלוק את "אהבתי" לטאטו....וגם חברות שלי אומרות לי לא להעריץ אותן... לפחות בחייכם אנשים..זה פורום טאטו...ולא פורום "שונאי טאטו"...פה נמצאים מעריצים של טאטו, ולדעתי, לבוא לפורום ולכתוב שהן פרובוקטיביות, ונותנות השפעה רעה לנוער זה לא צעד חכם במיוחד... אז..בבקשה ממכן..זה פורום טאטו, תנו להנות פה קצת עם אנשים שיש להם משהו משותף..שאפשר לחלוק איתם את ההערצה... ואם יש לכם משהו להגיד..אז רק בבקשה לא בפורום הזה...
ואני באמת מבקשת ממכן...תתיחסו למה שכתבתי.

אז לאן רציתי שנכנס

כדי לכתוב את דעתינו על טאטו 50+?!?! בפורום טאטו כותבים את הדעה על ההערצה לטאטו גם אם היא טובה או רעה....

למעלה