*כנסו כולם, בבקשה, זה חשוב**

*כנסו כולם, בבקשה, זה חשוב**

שלום, אני יהלי:) דודו הוא קרוב משפחה שלי: יש לי בן דוד אז דודו הוא בן דוד שלו מהצד השני. מי שמאמין או לא מאמין, זו כבר בעייתו, אני רק יכולה לומר שאני דוברת אמת. רציתי לבקש ממכם טובה קטנה. שתצביעו בנבחרי הילדים להראל סקעת וגם לשאר הדברים מפני שחייב להצביע לכל הקטגוריות אחרת הוא לא ייקבל את ההצבעה. זה ממש ממש ממש חשוב לי, אני אוהבת את הראל מאוד ואני הכי רוצה בעולם שהוא ייחייך ויהיה מאושר. נכון שאתם הייתם רוצים שדודו יהיה מאושר? (לא שאני לא רוצה, גמני רוצה) אז גמני רוצה שהראל יהי מאושר. ואתם יכולים לעזור לי בזה, מה שאני מבקשת לא מסובך מידי, דקה ביום להצביע לנבחרי הילדים ולהראל ס-ק-ע-ת. תודה ענקית ענקיתת מראשששש!!! יהלי:) קישור להצבעה- http://www.shesh.co.il/messages/nivcharey2005.asp

הוא לא ממש קרוב משפחה שלך,את יודעת.

אני בספק אם זה נקרא אפילו "רחוק משפחה" או בכלל "משפחה". וחבל על התעמולה בגרוש שאת עושה,ועוד בשביל הראל סקעת,יכולת לבקש ישירות שנצביע,ואנחנו כבר נחליט מה לעשות עם זה
כל טוב

:)

זה לא משנה אם הוא קרוב/רחוק שלי.. בכל זאת יש קשר כלשהו. וכולה ניסיתי לבקש קצת עזרה, זה נחמד מידי פעם לעזור
ואין לי בעיה שתצביעו למה שאתם רוצים רק ביקשתי טובה קטנה- שבזמר תצביעו להראל סקעת. זה הכל. תודה בכל זאת:) יום טוב.

RTur

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

אם לא יהיה מישהו ברשימת המועמדים שאני אוהב יותר מהראל סקעת אז אני אצביע לו.. זה כולה נבחרי הילדים של ערוץ הילדים, אני בספק אם מכירים שם זמרים נורמליים יותר מסקעת (לא שאני מזלזל חס וחלילה בסקעת, אבל בטח כל שאר המועמדים זה עוד פופ קיטשי חחח
.. בקיצר, הלכתי להצביע..)

RTur

New member
אז ככה..

האמת שהייתי מעדיף לבחור את עברי.. קצת הפתיע אותי שהוא בכלל נמצא שם.. בכל מקרה, אני אוהב את עברי וסקעת בערך באותה מידה אבל בגלל שביקשת אז הצבעתי לסקעת חחחח

איזה מתוק:)

תודה רבה, אתם מקסים:) המון תוד לך.. וגם אני אוהבת את עברי, מאוד מאוד, אבל את הראל יותר, ככה שההצבעות הולכות אליו:) שוב תודה:)

למעלה