כנסו כולם בבקשה. לידיעתכם ולתשומת ליבכם

smadar20095

New member
כנסו כולם בבקשה. לידיעתכם ולתשומת ליבכם

לאחר שהגיעו המים עד נפש,מצאתי לנכון הפעם להודיע לכם לכתוב לכם כאן ולא רק במסר אישי,לגבי מישהוא. אני יודעת שלא ניתן לכתוב ולהגיב (לפי הכתבה הזו) בשמות וניקים לגבי מישהוא/י. אני מקווה שאתם תבינו על מי מדובר. אותו אחד,לפי הודעותיו ותגובותיו כאן ובפורומים למיניהם,ל-ועל נשות הפורומים,שנוהג לרדת על נשות הפורומים ולהשפיל אותן בגישתו המרגיזה והמעצבנת,שמעיר להן ומותח עליהן ביקורת,עשה זאת גם בפורום 50+ יכול להיות שלא קראתם את תגובותיו בפורום 50+ אני מתפלאה למה לא מוחקים עדיין ובכלל, את הודעותיו ותגובותיו בכל הפורומים ולמה לא חוסמים אותו לתמיד כך שלא יתאפשר לו לכתוב/להגיב בשום פורום? שמתם לב לדבריו? בחורה/אישה שבאמת מציאה אנושית חיצונית ושיכלית,למערכת יחסים ולמטרה כלשהי ולזוגיות,ליציאות ובילויים בחברת גברים, לא תמצאנה בפורומים למיניהם,לא כל יום/כל שבוע/לפעמים,גם לא באתרי הכרויות למיניהם. נשים כאלו הן משחקות אותה כאילו תפוסות/לא פנויות מחוץ למחשב לו הן מכורות,כותבות ומגיבות ל-ועל גברים בצורה כזו,שפנים אל פנים לא היו מעיזות,גיבורות אמיצות וחזקות מאחורי המסך,עושות רוח ומנפחות שרירים באמצעות המחשב. אלוקים יודע מאילו סיבות הן רווקות/גרושות בגילן,בטח שהן לא תכתובנה את האמת על עצמן,אחרת איך תסתירנה את פרצופן האמיתי? כאילו הן מושלמות בדבר-מה,במקום שתחפשנה ותמצאנה את הדברים השליליים והמינוסים העיקריים הניקרים בהן, הן כותבות ומגיבות על-ול גברים. כאילו הן בקיאות במתאמטיקה פיזיקה כימיה פילוסופיה לוגיקה תאולוגיה ודיני הוראות, החוכמולוגיות של הפורומים למיניהם. כך לדבריו. אתם רואים את המניאק הזה? מה הוא חושב את עצמו? עושה מאיתנו קרקס? שופט אותנו עד כדי כך בצורה משפילה?

vali9

New member
ואווו כמה כעס אהובה .....

מדוע את כל כך מתרגזת מאלמונים שכותבים כל מיני .... מישהו באמת יכול בדבריו לשנות משהו ממך ????! אני חושבת שהתשובה היא חד משמעית , לא . מחר בבוקר יכול להתעורר איזה פוץ ( סליחה על הביטוי אבל הוא מתאים פה ) ולהודיע לעולם שאת טיפשה או חולה או סתם זונה ( לא עלינו...)... האם באמת באותו הרגע את הופכת להיות מה שהוא אומר ...?! כאשר יש לנו ידיעה עמוקה מי אנחנו - אין דבר שיכול לאיים עלינו . לא מילים של אחרים לא מעשים של אחרים. אנחנו כל כך יפים ונחכמים , עשויים אור ואהבה שלמים וייחודיים ואין לנו תואם או תחליף בכל היקום הזה - תני לו לדבר - היקום ישלח לו חזרה באותה המטבע .... משכי לחייך את היופי והאושר והשפע , תתעטפי בו ותחייכי כי הכל לטובה ! הרי זו הזדמנות נהדרת עבורי לומר לך - את קסם של אשה ! ולא הייתי זוכה לומר לך את זה אם לא היית מעלה את הדיון הזה - ואת לא היית מעלה את הדיון הזה אם לא היה משתלח האיש בפורום 50+ ( איפה זה בכלל..?) את רואה איזה מזל שכך הדברים כפי שהם ??! חיבוקים. ואלי - כוהנת טנטרית .

smadar20095

New member
תודה על תגובתך, ואלי ועוד משהו

אם הוא חושב שאני מפחדת ממנו או עושה לו חשבון, הוא טועה בגדול. אותו מניאק כתב ושלח אל המסר שלי, אמש, שתי הודעות. לדבריו,אינני יחיד שמסומן אצלו ב x. גם את וגם 0אור0,מאיה642,נירוונמס. באחת ההודעות הוא כתב לי למסור לכן,שמאותו יום אחרי שהוא כתב את ההודעה כאן, מאז לא בכבודו לחזור לכאן עם הודעה/תגובה כלשהי,מצידו הוא השאיר כאן מילה אחרונה ועוד הוא כתב לי,שאני ואתן,סוטות וירטואליות,דפקטיות ומעוותות מלידה,מה אנחנו שוות מחוץ לפורומים ומחוץ למחשב? בודדות מיסכנות מתוסבכות ומתוסכלות שלא מוצאות את עצמן מחוץ למחשב? לדעת ולגעת בטנטרה ביגדיל? מה אנחנו מושלמות בדבר-מה? אנחנו בקיאות באנטומיה ורפואה כלשונה? מתאמטיקה? פיזיקה? כימיה? אסטרונומיה? פילוסופיה? תאולוגיה? חרות ודטרמיניזם? דיני הוראות? לדעתו, כפי שאנחנו ניראות ונשמעות בשטח במיוחד בחברת גברים נאורים, אם ישימו את השכל שלנו בראש של ציפור,היא תעוף אחורה. הוא עוד כתב לי, ששתי נשים כתבו עליו כאן, לפני כמה חודשים,שהוא משתמש בשני-שלושה שמות וכינויים. לדבריו, מרבית הנשים (לא רק כאן) לא אומרות ולא כותבות על עצמן לכל אחד/ת בכל מקום, את שמותיהן מלידה,בנות כמה הן באמת,מצבן המשפחתי ואזור מגורים ואנו נוהגות לשנות/למחוק/לחדש את הפרטים שהוא ציין לעיל ואנו משתמשות ביותר משם וכינוי אחד במקומות שונים, מפני מה/מי אנו מסתתרות/חוששות? האם במובן זה אנו אמיתיות/ישרות/כנות/רציניות? מה עם ביקורת עצמית? מזיקה לנו בדבר-מה? קשה לנו עם זה? לדבריו אינו יחיד שלא רק חושב אלא בטוח איזה סוג של נשים מוצאות את עצמן בפורומים למיניהם, גם באזור מגוריו ובמקום עבודתו מודעים בכך ועוד לדבריו, הוא ירד קסאח והישפיל נשים מסיבות אלו, שרובן נשמעות כבלתי אושיות ונבזיות וגם כצ"חצ"חיות, לא מנומסות,לא מתורבתות,ללא כבוד עצמי ולא לאנשים,לא בקיאות בהבנת הנקרא, לא מגיבות לו ועליו בהתאם להודעותיו ותגובותיו והוא בטוח שאף אחת מאיתנו לא תודה בעובדות אלו כי קשה לנו עם זה,לא נח לנו להודות בדבר-מה מדבריו, במה אנו שלמים בדבר-מה? כאן/בכלל? אנו יכולות לבנות את הסולם לשמיים או תרופה למת? לאחד כל גוף ונפש בכל מקום ועת בכל מערכת יחסים/בזוגיות? אם כן,למה אנו לא פותחות בשוטפות חברה בשם "יושבות ראש בעינייני טנטרה, המתנגדות לגירושים ותומכות לאחדות וריבוי בזוגות,מבטיחות לעזור לכולם בכל". הרי אנחנו שלמות,לא? הוא שואל ולסיום דבריו הוא מציע לנו לעבור לפורום קלמנטינה כי תפוז חמוץ מדי עבורינו. כך לדבריו.

vali9

New member
יקרה.

אני מניחה שבן ואפרת יענו לך בהקדם . בכל מקרה , אני לא מחשיבה את האיש הזה ממטר את יודעת למה ? לא בגלל מה שהוא עושה ואומר , בגלל שהוא מבזבז חיים שלמים על טיפשות . הוא לא יודע מהי אהבה הוא לא חי אושר הוא לא רואה שפע ועל כך נותר לי להתעצב ..... מעבר לכך - אין לו מקום בחיי . האנרגייה שלו היא שלו בלבד ולי נותר רק ללמוד ממנו משהו........ שתהיה לך שבת קסומה ונעימה , בלעדיו ! ואלי.

smadar20095

New member
ואלי,גם לך ערב טוב שבוע טוב

את ואור,נשים מקסימות. באמת כותבות ומגיבות לעיניין. תודה לכן.

0 אור 0

New member
אכן הוא כתב שטויות מרובות

אלא מה? קודם כל, חשוב לך להיות שלמה עם עצמך ומי שאת. לא לחיות לפי דעה של אחרים ובטח לא של כל אורח פורח שבא לרגע. שנית, ונניח שבכל זאת את חוששת לתדמית שלך בעיני אנשים בפורום. מי שמכיר את הדינמיקה של פורומים כאלו יודע, שברוב המקרים האנשים שכותבים בפורומים קבועים מכירים כבר זה את זה. בכל הפורומים הקבועים שלי, אנשים מכירים אותי לא רק בעולם הוירטואלי, אלא גם בחיים האמיתיים. אז נכון שלאחר שעברתי חויה לא נעימה של איומים מהסגנון "אני יודע איפה את גרה ותיזהרי" אז המידע המפורט עובר רק במסרים, וכשהיה מפגש פורום אצלי בבית , לא השתתפו בו אנשים שהגיעו לפורום רק יום לפני כן ופתאום רצו להשתתף, ועדיין אני לא בן אדם אנונימי לרוב מי שקורא מה שאני כותבת, וגם הם לרוב כבר לא אנונימיים לגבי. אז אולי בפורומי הכרויות זה אחרת (אני מסתובבת בעיקר בפורומים מקצועיים). אני מניחה שלא לגמרי, כי אחרת לא יווצר גרעין קבוע שמושך אחריו אנשים להכנס ולהצטרף. ואחרון חביב, האנשים בפורומים לא מטומטמים, וכשקוראים יציאות של מישהו כזה, מיד מבינים מיהו ואיך להתיחס לדבריו - ואף אחד לא יתייחס לשטויות שהוא כתב עליך או עלי או על שאר הנשים, בתור עובדות או אפילו דעה הגיונית.

מאיה642

New member
כל מילה בסלע ממה שנכתב כאן

אני למדתי לא להתיחס בכלל ולו בתגובה חיובית זה מה שהוא בעצם רוצה אמרתי זאת גם במסר, חבל על ה"עצבים" על מי שנטיתו בשלילי העיקר שהוא חושב שהוא חכם עזבי אותו בחוכמתו אם זה מה שטוב לו להרגיש... מי אנחנו שנגיד לו מה להרגיש, מזלנו שהוא לא בחיים האמיתיים שלנו יום נפלא חודש אדר שמח ומצחיק, רק צחוק מחזיק אותי מהדברים האלה...

אלכס135

New member
מאיה. אני מסכים איתך

ועם כל מי שכתבה והגיבה בנוגע אליו ולדבריו.

למעלה