כנסו כולם - בקשר לקרינה

חופשי

New member
כנסו כולם - בקשר לקרינה

שלום לכולם! יש לי פלאפון מסוג SK כבר מספר חודשים! לאחרונה אחרי כל שיחה יש לי צריבה בעין (שליד האוזן בה דיברתי) כאבי ראש וכו´. האם מכשיר פלאפון יכול לפלוט קרינה גבוהה אם הוא מתקלקל לדוגמא?! אודה על תשובות

פלסטיק

New member
הראש כנראה מתפוצץ מסיבה אחרת

זו קרינה שאתה לא יכול להרגיש. אבל אם אתה חושד תדבר עם פלאפון ותראה איתם מה אפשר לעשות. אם יש לך SK אתה יכול להשתמש בדיבורית הפנימית ולא להחזיק את הטלפון ליד הראש שלך.

דניג

New member
תפסיק לבלבל את המוח

יש לי פלאפון כבר המון שנים וגם קניתי SK לאחרונה. כל אלה שמדברים על קרינה ומפחידים את הציבור סתם גורמים נזק. אין שום הוכחה בעולם שהדבר מסוכן וגם כל אלפי המשתמשים בארץ לא מתלוננים. תשתה מים ותירגע.

חופשי

New member
אתה כזה אידיוט

באמת נראה לך שזה לא מזיק?! זה מזיק - כולם יודעים אתזה - אבל אין ברירה אנחנו צריכים את הפלאפון לעבודה/צבא/ וחיים בכלל. אז אני לא יודע מי שלח אותך לכתוב פה מה שכתבת, ואני מקווה שאתה לא נציד של חברה סלולרית מסוימת יום טוהב

מצטער אבל הוא צודק

אין שום הוכחה לנזק של הקרינה. ההוכחה היחידה שיש כיום זה שמכשיר פולט גלים, אבל אין הוכחה שהגלים מזיקים.

shlomi6

New member
תקראו מה הרמב"ם אומר על כך.

אמנם אני לא זוכר את הציטוט המדוייק אבל הרמב"ם אומר כי " אדם צריך לבחור את דרך האמצע " כלומר באופן עקרוני, כל מה שנעשה או ניצרוך בצורה מוגזמת לכאן או לכאן זה לא טוב. להלן כמה דוגמאות ( גם אם קיצוניות ) מים, מעט מידי = התיבשות, יותר מידי = שטיפת מלחים מהגוף קרי נזק. דאגה, יותר מידי = פראנוייה ואפילו מחלקה סגורה, מעט מידיי = תוחלת חיים קצרה עקב לקיחת סיכונים מיותרים. אותו דבר גם בטלפונים סלולריים, מי שמדבר המון שיזהר, המשתמש הביתי הממוצע שמדבר מעט, שישן בשקט. ותחשבו על זה.

למעלה