כנסו כולם. דחוף.

כנסו כולם. דחוף.../images/Emo87.gif

הפורום פשוט גוסס, או יותר נכון מת. אני מציע לסגור את הפורום! בתכלס אין מה לעשות איתו יותר, זהו נגמרו 2 עונות מוצלחות של פלוריסיינטה וכולנו נהנו מהן וכמובן שנהנו מהפורום הזה, כל יום הגבנו על הפרק היומי ובכלל על הסדרה! אבל הסדרה נגמרה, המון חברי פורום עזבו, אין יותר על מה לדבר בפורום! מיום ליום הוא יותר יבש ולא טוב שנזכור את הפורום הזה בתור פורום יבש ומשעמם! עדיף לסגור את הפורום ולזכור אותו איך שהוא היה פעם, פעיל מאוד- אפילו היינו כמה פעמים בראשי בתפוז! ולזכור כמה שנהנו בו וכמה שנהנו מהחברים בו! אני כמובן לא אשכח אותו זה הפורום שהאדים אותי ראשון, ואחד הפורומים הראשונים שהייתי בהם! אז עם כל הכאב והצער צריך לסגור את הפורום! חברי פורום מה אתם אומרים? מנהלות? תקחו את זה לתשומת לבכם.

TakiGirl

New member
לא..

אני פה מ2004 גם עם הניקים הקודמים שלי וזה לא רק הסדרה זה גם על השחקנים וזה יכול להיות קהילה מביננו אני אומרת שהעונה השניה תגמר

../images/Emo87.gif

כמה אפשר לדבר על השחקנים? אין עדכונים כל יום! יש עדכונים פעם בחודשיים! ככה פורום לא פועל!! חייבים לזכור אותו בתור פורום כיפי ופעיל. לא בתור משעמם ויבש. צריך לסגור אותו.

didalf

Well-known member
../images/Emo31.gifלמה לסגור?../images/Emo109.gif

אני נכנסת לפה כל יום אפילו שהוא באמת מת ולא תמיד יש על מה להגיב. פורום המורדים גם יבש ועדיין קיים, מידי פעם כן יש עדכונים שאפשר לשים פה, וחומצזה, למי זה מפריע שהוא פתוח?

../images/Emo87.gif

לא תמיד על מה יש להגיב? כמה אפשר לשחק משחקים עם תמונות? לא נמאס? עדכונים ששמים פעם באיזה חודשיים! והקטע שהוא פתוח רואים את הפורום יבש ומשעמם! וזה לא כיף לזכור את הפורום כפורום יבש ומשעמם שסתם נשאר פתוח שנים אחרי שהסדרה נגמרה! צריך לזכור אותו כפורום כיפי.

crazy girl2007

New member
לאא

למה לסגור?עם אתה לא אוהב להיות בפורום הזה אז פשוט אל תיכנס לפה אבל זה לא משנה שנגמרו 2 עונות של פלוריסיינטה!!!!חוץ מזה יש ש"ח,יש עדכונים על השחקנים(כמו שאמרו פה) זה נכון שהפורום יבש,אבל זה בגלל שאפחד לא משנה לשנות את זה ולעשות שהפורום יהיה כיף.אנחנו פותחים משחקים ושרשורים ובקושי מגיבים ומשתתפים וחבל.אני לא רוצה שיסגרו את הפורום!!חוץ מזה זו החלטה של המנהלות.

shira1993

New member
לא למה לסגור?

אולי אני אורחת בפורום באבל אין סיבה לסגור אותו גם אם הוא יבש מה זה משנה לך אם הוא פתוח או סגור?

Ortal D

New member
שום דבר. בינתיים תשאירו, לפחות עד שהסדרה תגמר

כל עוד ממשיכים לשדר את הסדרה לא צריך לסגור את הפורום, עוד יום-יומיים מישהו יתקל באחד הפרקים ויבוא להתעדכן ולשאול שאלות, וזה קרה פה כבר כמה פעמים יש סיכוי גדול שזה יקרה. אז לדעתי כל עוד הסרה משודרת, אין צורך לסגור אותו...

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo31.gifאני לא חושבת

שצריך לסגור אותו..ואני בטוחה שכל מי שהיה בתקופה שהוא היה פעיל יזכור אותו לטובה..כמו בפורום המורדים. ואם מדברים על עדכונים אז יש מלא עדכונים על השחקנים..אף אחד לא שם כלום אבל יש עדכונים באתרים, בפורומים ובפוטולוגים של השחקנים..אז זאת לא הבעיה...

god help people

New member
זה גם מה שאני אמרתי לפני כמה חודשים..

בקושי נכנסים לפה.. אין עידכונים..אין על מה לדבר סתם משחקים שבקושי מישהו משחק.. פעם הפורום היה ממש מעודכן וכייפי

אני מודע לכך שההחלטה../images/Emo87.gif

היא שלכם.. פשוט רציתי להביא זאת בפני חברי הפורום.. מצטער אם חרג מהכללים של הפורום או סתם עצבן אתכן!

חתיך63

New member
ולפי ההחלטה שלו

ooתומקארoo אתה אמור להבין שאנחנו לא רוצים שהפורום יסגר וכול חברי הפורום יעשו יד אחת בכדי שהפורום לא יהיה יבש הבנת? וההחלטה שלנו;; שהפורום ימשיך לפעול ויהיה עם המון תמונות פעיליות מידע והכול

חתיך63

New member
לאאאאאאאא

לאאאא אתה לא תסגור את הפורום לא לסגור למשל פלורנסיה ברטוטי תככב עכשיו בטלקומדיה יחד עם מריאנו מרטינס בשיתוף עם כריס מריאנה אספוסיטו סטפנו גריריו ואגוסטין סיירה ב-Casi Angeles למה לסגור? צריך לעדכן ואני מבטיח לכם שאני יביא לכם חדשות מענינות מאוד כול הפורום יתאמץ אז בבקשה הפורום לא יהיה יבש בבקשה אל תסגורררררררררר

למעלה