כנסו כולם כולל שיר!

כנסו כולם כולל שיר!

זה כבר בלתי אפשרי מה שהולך כאן אני שמחה לפחות שהריב שהיה כאן נמחק זה אידיוטי. תפסיקו להתעסק בשטויות זה ששיר לא נמצא כאן עושה המון בעיות צריך כאן מנהל יום יום כי כל שניה מעלים פה נושאים לא רצוים או שגורמים ריבים! עכשיו לדוגמא מישהו פתח נושא שהכי לא אמור לעלות בפורום של מעריצים שלה בטח ובטח כשזה עדיין לא מפורסם אתם עושים פה עוול מתי תקלטו כבר? אני מקווה שלפחות אנשים כאן יתיחסו ברצינות להודעה כי זה לטובתנו שהפורום יתנהל בצורה טובה (זה שיהיה כאן מנהל יעזור מאוד!) וזה שנפרגן ליעל ולא נהרוס לה (המבין יבין). שיהיה לכולם יום טוב =)

Nofar723

New member
לא הבנתי

למה התכוונת בזה: "עכשיו לדוגמא מישהו פתח נושא שהכי לא אמור לעלות בפורום של מעריצים שלה בטח ובטח כשזה עדיין לא מפורסם אתם עושים פה עוול מתי תקלטו כבר?" ולא הבנתי, את רוצה שמישהו יחליף את שיר? כאילו שיהיה מנהל אחר?

חבר'הה...אני מצטערת שאני בקושי

בפורום, פשוט יש לי בגרות מחר, ואני כל השבועיים האלה רק בחזרות.. שהיא תיגמר אני מבטיחה שאני אהיה יותר פעילה....מצטערת... אוהבת אתכםם

Dark Force

New member
המממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

תראי, בסה"כ אני לא מבין איזה שרשורים בעייתים את מוצאת לנכון למחוק כרגע- אני באמת משתדל לשרשר והכל למרות הלחץ שיש עליי, אני בתקופת מבחנים ובגרויות, ובלי קשר- יש לי עוד עיסוקים פרט למחשב. אני משתדל להכנס מדי לילה ולעשות כאן סדר. אני מוכן להודות שאני לא כאן כל היום בכל יום, אבל מכיוון שהפורום לא דורש את מלוא תשומת הלב לפחות ביינתים, אני גם לא מתכוון לשנות זאת- יש כאן מנהל, ואני לא מבין מה מטרת ההודעה שלך

אני יסביר את הכונה../images/Emo13.gif

יש פה דברים שכן דורשים תשומת לב אני מבינה שאתה לומד וזה בסדר גמור אבל צריך לפחות מישהו אחראי אחד כאן שיהיה במשך היום גם רותם לא נמצאת וגם אתה זה בעיה הועלה אתמול נושא שממש לא אמור להעלות כאן לדיון יש ריבים יש בלגאן יש המון דברים שדורשים טיפול וצריך לקחת בחשבון שזה פורום פעיל עם אנשים שגודל גם אני רואה וחייב מישהו פעיל לפקח על העניינים כדי שלא יוצר מצב של ריבים או נושאים מטומטמים (אני לא אפרט כאן). זה לא טענה ספציפית אליך זה לכולם פשוט שיתנהגו יותר נורמלי שישתפו פעולה עם דברים לדוגמא, ולגביך אז פשוט לסדר את הדברים על הצד הטוב ביותר אם אתה לא יכול אז פשוט לתת לעוד מישהו שכן יכול לעשות את זה וככה ירד ממך הלחץ כי כרגע גם לרותם אין זמן והיא לומדת. אל תיקחו את זה כביקורת או כהתקפה באמת זה בא מתוך כוונה טובה שיהיה פה כיף לכולנו

למעלה