כנסו כולם!!

כנסו כולם!!../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

סליחה על ההודעה החדשה!! לכל המעריצים האמיתים של ErrWay והמורדים!! הם מתפרקים!! כן כן מתפרקים!!!
והם לא באים לישראל להופעת פרידה של הדיסק השלישי!! מי שבאמת אוהב אותם ורצה שהם יבאו לפחות בפעם האחרונה לישראל שיבוא להפגנה שמתארגנת!! ההפגנה תערך ב: יום: ראשון ה21.11 שעה:16:00 מקום: רחוב הברזל 6 ת"א (מול המשרדים של יאיר דורי...) חייבים לבוא!!! הכל בשביל ארוואי!! עוד פרטים ב: http://planet.nana.co.il/bomba84/html.hafgana.txt ************************************************** כולם להעביר הודעה זו למען ארוואי!!

נ"ש אנשים כנסו../images/Emo7.gif

בצער רב אבל אני לא חושב ש"פלורינסייטה" לא תגיע לארץ עקב המצב הביטחוני תראו את הערבים הברברים האלו בערוץ 22 אפילו עוברים עליהם עם אותו הם לא זזים אלוהים יעזור לי עם מי אני חי בארץ שלי

אבל מי שגר...

במרכז בבקשה בבקשה תבואו זה הפגנה רישמית ויש לנו סיכוי אחרון לראות אותם שוב פעם בבקשה תבואו תבואו תבואו בבקשה

אני גרה במרכז../images/Emo9.gif

ובשביל המושלמים שלייי
אני מוכנה לבוא
אבל נראה זה עדיין לא בטוח
נראה מה ההורים שלי יגידו

הייתי באה בשמחה אבל אני גרה ליד

חיפה וההורים שלי לא יתנו לי לנסועה עד ת"ל להפגנה... צריך לעשות עצומה כדי שכל מי שלא יכל לבוא יחתום יחתמו אלה ותתנו גם אותה ליאיר

אתם קולטים שהם לא יבואו...

מה איתכם זה הדבר היחיד שנוכל לעשות זה הסיכוי האחרון בבקשה תבואו
מיה, מנואל, פבלו ומריצהאתם זוכרים אותם בכלל??? אם כן אז בבקשה אנשים בואו להפגנה

אני חושבת שאני אבואא../images/Emo70.gif אני יגיד גם

לעוד כמה חברות ואולי אני אבוא..אני משמ אעשה מאמצים כדי לבוא
ואנשיםםם...המורדים, זוכרים אותם
את מריצה ופבלו, מיה ומנואל את כל הרגעים היפים והעצובים, המשמחים
פליייזזז תבואו
צריכים הפגנהה גדולללההה
רוציםם את רבלדהה חזררההה

disha

New member
מה היה יום חמישי בפלוריסיינטה

מה היה יום חמישי בפלוריסיינטה

../images/Emo105.gif

כולם לבואאאאאאאאאאאאאאא ולהעביר שכולם ידעו!!!!!!!!!!! מקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייייייייייייצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה