כנסו כולם

יiסיי

New member
כנסו כולם

לפני הכל צלמתי משהו לפני 3 שבועות מעל יהוד והאזור ממכשיר סוני אריקסון מראש אני אומר הצילום לא מזויף אני צלמתי ומוכן להשבע לכם שזה אמיתי מה שמוזר זה שמאז האורות לא חזרו ועבר 3 שבועות מי שאומר שזה מזויף מבחנתי לא מבין כלום צלמתי צילום מעל 2 ביניינים במוצאי שבת לפני 3 שבועות האורות עמדו מעל 4 שעות ולא זזו פחדתי לעלות את הצילום שלא תצחקו גם אם מתברר שזה לא עב"ם אבקש לא ללצחוק כי הנושא מאוד רגיש אצלי בתודה יוסי.

יiסיי

New member
לידע כללי

רק שאני מגדיל את התמונה רואים אורות זהים לכל האורות שמסנוורים בתמונה שאני רואה בתמונה קטנה רואים משהו מעל הבניין אני מוכן לצלם עכשיו באור את הבניין מהגג שלי ותראו שאין כלום מעליו לכן מה שהיה מעל הבניין אני בטוח שזה לא אורות מהחלונות של הבניין אלה משהו שהיה ועכשיו נעלם.

יiסיי

New member
אחרון תמונה באור

והנה תמונה באור שהרגע צלמתי שתראו שאין כלום חוץ מ 2 אנטנות שלא דלוקות בלילה לא יודע מה זה האורות האלה אבל אני בטוח ב100000 אחוז שראיתי משהו בשמיים.

ענק אחי

אני מקוה שאף אחד לא יגיד לך שאתה עשית את זה עם מחשב.אני כבר לא מבין מה הולך פה אני ראיתי תמונות מהעבם של ירושלים ושבפורום אחר ליכלכו ואמרו שהכל מזויף ופה אמרו שאמיתי ועכשיו אומרים שסרט שהבאתי הוא מזויף אני כבר לא מבין כלום חוצמיזה אומרים בקומונה של תפוז שהמנהלים פה לא מבינים כלום ופה אומרים שכן מבינים.אז מה הולך פה????????????

יiסיי

New member
יש לי גם סרטון

התמונות והסרטון לא מזויף צלמתי במצלמה של הסלולארי שלי אני באמת שלא יודע מה זה היה אבל מה שאני יודע שזה צילום אמיתי ולא זיוף בכל אופן אני אוהב את הפורום הזה ואני לא מכניס את עצמי למרבות.

LironZob

New member
רואים שלא זייפת את התמונה

לגבי מה שראית, לא ממש ברור מהו. יכול מאוד להיות שזה משהו טבעי לחלוטין שלא רואים בתמונה. תפרט קצת את האירוע. תאריך, שעה, כיוון, איך העצם/ים התנהג/ו, אם הוא טס בשמיים או היה נייח, כמה זמן האירוע נמשך וכו'... דר"א- איפה זה צולם ביהוד? אני לא מזהה את האזור.

יiסיי

New member
הכל יכול להיות

בכל אופן עליתי לגג שלי קומה 9 בשעה 2:40 בלילה והייתי שם לפחות מעל שעה בגלל האורות עליתי לגג וירדתי לבית כל כמה זמן בסירטון זה נראה קצת מוזר אבל שאני צופה לא במצלמה באורות זה לא זז והם עומדים מסודר הם היו מאוד גדולים לדעתי, במשך הלילה הייתי כבר עייף והלכתי לישון עליתי יום למחרת ומאז אין אורות ולא כלום זה היה בתאריך 13/3/2011 זה לא מעל יהוד זה לכיוון שם משהו באזור לא יודע את האזור המדויק

למעלה