כנסו כולם !

כנסו כולם !

שלום חבר'ה! אמנם יבש כאן ומשעמם, נכון, זו מן תקופה שקטה כזאת מבחינתו של יוסי, ההבטחה שלי היא שזה השקט שלפני הסערה!! בעוד ממש זמן קצר קצר קצר יוצא משהו מיוחד שיוסי סיים אותו ממש בימים אלה, יש לנו למה לצפות,מבטיח שעל הדרך ירדו לכולם כמה דמעות רק מלשמוע................ אז יש למה לצפות! בקרוב תשמעו את זה בלי סוף...... אז לא להתבעס מהשקט שלפני הסערה. אריאל

lir2004

New member
ישששששששששששששששששששששששששש

האלבום השלישייייייייייייייייייי סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

1מאיוש

New member
מתרגשת :)

איזה יופי! סופסוף! חיכינו לזה כ``כ! אני בטוחה שזו תיהיה הצלחה גדולה! וב``ה ניפגש בזהב גם של הדיסק הזה! ... יש לי עוד משו להגיד ... אני נשבעת שאני אהיה הראשונה לקנות את הדיסק!!!!!!! חחח.. אבל באותו יום אני אלך לקנות אותו! אריאל תודיע את התאריך יציאה כמה ימים לפני שנתכונן.. תודה לך |חיבוק|

ניר86

New member
תרגיעו אין שום תאריך

זה לא שיוצא האלבום... רק יצא איזה סינגל בקרוב ב"ה (בקרוב זה גם יכול להיות חודש ) חחח על אלבום יקח עוד זמן אני מאמין... אבל בכל זאת משהו חדש מיוסי זה תמיד טוב ואין לי ספק שכולנו נתרגש ! מצטער על ניפוץ ציפיות חחח

lir2004

New member
פנאנצ'יק, אחי

תעדכנו אותנו כשהסינגל יצא... מעניין על איזה סיגנון יוסי ילך הפעם... קצבי, סטייל "פס ליום אחד" או מרגש, סטייל "בוכה בלילולת"...

בואו ננפץ את זה עד הסוף...

זה משהו שלא נחשב כסינגל. אבל בהחלט יהיה באלבום........ :) (קשה להבין הא?!) סבלנות !

sarit lang

New member
ואו! זה מתחיל להיות מסובך...

אבל מעניין... אני מחכה....(אבל לא הרבה זמן) כי אני עדיין סקרנית..!

למעלה