כנסו (כן חזרתי מוקדם)

כנסו (כן חזרתי מוקדם)

אולי הטיול האחרון בשנים הקרובות וגם אותו לא יכולתי לעשות. בקיצור, שמעו משהו ותגידו לי מה דעתכם: בראש השנה נפרדתי מחברה שלי, אפרת. זה לא שאני לא אוהב אותה, ההפך אני מטורף עליה בכל דרך אפשרית. הבעיה היא, אני מכיר את אחד המפקדים שלה, והוא סיפר לי שהיא בוכה הרבה בבסיס ומספרת לכולם שזה המרחק בינינו שמקשה עליה. אתם לא יודעים איך הגבתי, הייתי בטוח שאני מת באותו רגע. אז העדפתי להפרד ממנה מלגרום לה אלוהים יודע מה בצבא (מה יהיה כשהיא תתחיל מארבים?). עד עכשיו אני לא יודע אם עשיתי את הדבר הנכון, ואני כל כך מדוכא מכל העיניין. מה אתם חושבים, אידיוט לא?

Cobe Anan

New member
לגמרי.

אם המרחק מקשה עליה, זה בגלל שהיא זקוקה לך, רוצה אותך. אז מה אתה עושה? מפנה אליה את הגב? היא אוהבת אותך, היא צריכה אותך- תהיה שם בשבילה, עדיף מעט מדי ורחוק מדי מאשר לא להיות שם בכלל!

מיטללל

New member
יו. איזה אידיוט

( בעצם, מותר לי לכנות חברי פורום בשמות תואר שכאלה ? חזק ממני
) לא. (לדעתי) לא עשית את המעשה הנכון. קודם כל, מי נפרד מחברה שלו בראש השנה ??????? אבל חוץ מזה, א. איך לדעתך היא מרגישה עכשיו? יופי טופי ? עכשיו, לדעתך, היה תהיה כולה חיוך אחד גדול בבסיס ? ב. מה אתה מחליט בשבילה החלטות כאלה ? ג. געגועים בסיוטאוציה כזו זה חלק מהעניין. החוכמה הייתה להתגבר על זה ביחד. ד. מה שהוקבי אמר.

בקשר לראש השנה

זה היה או בראש השנה, או בטלפון. כמה תשובות (או עוד שאלות...): א. לא עדיף שהיא תחשוב רק על עצמה בזמן הצבא? ב. מה האפשרות האחרת? ג. איך? הרי אי אפשר לשנות את הסיטואציה.

מיטללל

New member
זה לא עובד ככה

זה שנפרדת ממנה לא יגרום לכך שהיא תפסיק לאהוב אותך או תשכח אותך או לכך שהיא "תחשוב רק על עצמה". לדעתי רק גרמת לכך שהיא תהיה אומללה עכשיו. מה זה "תחשוב רק על עצמה בזמן הצבא" ? צבא זה יומיים או שנתיים? לדעתך במשך שנתיים היא לא צריכה להיות באף מערכת יחסים? ומי אמר שלחשוב רק על עצמנו זה טוב ? מה אמור לחזק אותה ברגעים הקשים ? מה רע בשיתוף? ואהבה? והנאה? לא יודעת מה איתך, אבל "לחשוב רק על עצמי" או "להיות רק עם עצמי" זה לא חיובי במיוחד. האפשרות האחרת הייתה לתת לזה צ'אנס אמיתי. להתרכז ולהנות מה שיש. לחזק אחד את השני. וכן, מי יודע ? אולי מערכת היחסיםהזו לא הייתה מצליחה ומתפרקת לאט לאט. אבל יכול מאוד להיות שלא. זה יכל להצליח. זה יכל להתחזק. זה יכל להיות מדהים. לא תמיד יהיו לך התנאים האידיאליים. תמיד תברח?

שלוש שנים בשבילה...

לא יודע, אני מניח שאתם צודקים. רק שאלה אחרונה, מישהי פה הייתה סולחת על קטע כזה?

הרגת אותי..

"קודם כל מי נפרד מהחברה שלו בראש השנה..." חחחחח
דבר שני- צודקת בכל מילה ארכיטקט, נתנו לך פה כל כך הרבה סיבות משכנעות למה לזחול אליה בחזרה! מחכים לעדכונים.

אכן אידיוט

תתנצל ומהר ותחזור בך אנני מכירה זוגות שלא חיים באותה ארץ, עדיף לה לדעת שאתה שם ושאתה שלה מאשר להפגע כמו שהיא בטח פגועה עכשיו

אולי המילה אידיוט קשה מידי

סליחה אני ידועת שעשית את זה מאיכפתיות וטוב לב אבל יכול להיות שהגעת למסקנות פזיזות מידי? אולי היא דיברה איתם על כמה היא מתגעגעת לוא דוקא בעצב? אולי בהתרגשות? אולי העיניים שלה זרחו כשהיא אמרה את זה? אולי היא בוכה כי היא רוצה שיגיע כבר הרגע שתתראו ותחבק אותה?! זה שהיא בוכה לא אומר שלא טוב לה אנחנו הבנות אוהבות לילל גם כשטוב לנו יש משהו רע, זו הזדמנות לקבל תשומת לב חום ואהבה (מודה.. זה בלתי נשלט) ולשאלתך- אני מאמינה באהבה. עדיף מעט זמן ולא שום זמן בכלל. יש משהו כיף וקשה בו זמנית בלהתגעגע. מה אתה אומר?

כן, שמתי לב איך אתן מקבלות

את מה שאתן רוצות, אני אישית לא מסוגל לעמוד בפני זה. בכל מקרה, יש טעם בכלל לנסות לדבר איתה?

יש טעם

אבל אתה חייב להסביר לה למה עשית את זה ושטעית לומר לה את הדברים כמו שאמרת פה. תגיד לה כמה שאתה אוהב ושחשבת שזה הדבר הנכון בשבילה, אבל שטעית ושאתה מקווה שהיא תתהייה מוכנה לסלוח אני כל כך מקווה לטוב בשבילכם, אני באמת מחכה לעידכונים

למעלה