כנסו (כן חזרתי מוקדם)

עכשיו מה שורה זה..

שהיא בבסיס.. פגועה כואב לה וקשה לה.. אחרי שזרקו אותה.. מה שיקרה.. יבוא איזה חרמן יהיה איתה לבד קצת.. ינחם אותה וינגב את הדמעות.. ישכיח לה את הכאבי לב.. ועוד שבוע שבועיים היא תשכח אותך.. זה מה שאתה רוצה..??..??

Cobe Anan

New member
אם זה באמת מה שהיה קורה- מילא.

הוא היה מוכן לוותר על האושר שלו בשביל הבחורה שהוא אוהב, וזה ניתן להערכה. אבל אנחנו לא חיים בסרט, מה שהיא צריכה עכשיו זאת כתף, לא זין, וכתף לא צומחת תוך 15 שניות למצב פעיל. כתף תומכת היא משהו שנבנה עם הזמן. אז כמו שאמרנו לארכיטקט- שימהר ויתקן. יש עוד מה להציל.

האמת כואבת...?

מה לעשות שאני אומר רק את האמת... ומצידי אתה יכול לחפש.. ואם אתה רושם פה.. אז תצפה לתגובות.. גם כאלה שלא נראות לך..!

Piren

New member
העיקר שכותבים לך משהו

שלא מוצא חן בעינייך אתה תוקף וצועק על כולם...

ברוררר שאדיוטטטטט

כןןןןןןןןןן......מה אתה מפגר?!?!!!?? היא כ"כ אוהבת אותך עד כדי כך שהמרחק זה מה שמפריע להה..אבל לפחות יש לה למה לצפות..ללחזור הביתה לאהוב שלה..עכשיו גם את זה לקחת ממי שאתה מטורף עליה כמו שאתה אומר!?!?? אתה לא נורמאליי......לך תחזור אליה מייד... יהיה לה קשה...אבל שהיא תחזור אתה שם תחכה לה..וזה שווה כל רגע שם במארבים שמישהו יגיד לי אם אני טועה!?!?????

דיברתי איתה

נסעתי בבוקר בדיוק עכשיו חזרתי. סיפרתי לה הכל. אז אחרי כמה צעקות, ואחרי שהיא אמרה שאני טיפש (בצחוק כמובן), ואחרי שהמפקד שלה נתן לה פקודה לסלוח לי חחחחחחח הכל יסתדר. אז כרגע אני מאושררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר והחיוך לא יורד לי מהפנים

Cobe Anan

New member
לאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!..............

אוף, נו... מיטל, אני חייב לך 100 שקל.. ;) סתאאאם... אחי, הרבה מזל טוב, תהיו מאושרים, ו... אל תעשה עוד שטויות! (זה תופס אח"כ מקום בעמוד הראשון...D:) מקווה שבניגוד למה שאומרים, ראש השנה הוא לא תבנית להמשך השנה.. תחזיקו מעמד ביחד, ותדע ששירות של חי"רניקים הוא לא כזה סיוט.. שורדים:)

Cobe Anan

New member
כן, האמת שכן..

אבל גם עוקץ זה חי"ר.. ואפילו שם יוצאים הביתה מדי פעם- אז אל תהייה שבוז...!

עוקץ לא נחשבת לחי"ר

למרות שהם מצטרפם לחי"רניקים ועוסקים בלוחמה בשטח בנוי, אבל לא משנה.

למעלה