כנסו כנסו איה נאפה!

כנסו כנסו איה נאפה!

היי לכל הילדים...המבינים באיה נאפה.. אני מתכוונת לטוס לשם הפסח הזה ויש לי כמה שאלות אם לא אכפת לכם...:) תקשיבו אני הולכת לישון שם במלון 3* חמוד ביותר מצאתי דיל גם חמוד ביותר אבל..חבר שלי משגעעעעעעע אותי שהמחייה שם יקרה!! אני חושבת שתמיד אפשר להסתדר אה וגם השבוע שנהיה שם יוצא על ליל הסדר אזזזזז מה אתם ממליצים ילדים מטורפים שלי?? ואגב יש שם מסעדות של יהודים?? או שבפסח אני אוכל רק מצותתתתת אני יותר גדולה מכם אז תנו לי בכבודדדדד@ ותודה על כל התגובות:)

yossibalali

New member
אני חושב שללכת לפסח

ועוד למקום עם מחיה כל כך יקרה זה בזבוז של כסף. או שנוסעים לשם ביולי-אוגוסט שיש שם עניין או שנוסעים בפסח אבל לתורכיה או ליוון איפה שהמחיה יותר זולה... אני לא ראיתי שם מסעדות של יהודים יש את בית חב"ד אבל הוא נפתח רק ביולי-אוגוסט שוב.

שומעת...

קודם כל עשית מה הקטע של הילדים??? חבר של צודק המחיה שם יקרה ולמה את סוגר דיל מעכשיו?? זה טעות!!! בקבוק קולה יכול לעלות 15 שקל!!! המבורגר פיצה האט יקר תיקני שם אוכל בסופרים ותבשלי זה מאוד כיףף..... לא קשור לכסף פשוט זה כיף.... המקום באמת יקר וואללה את תהני קר חבל שאת לא נוסעת בקיץ....

בקשר לפסח

http://chabad.org.il/Branchs/Item.asp?ArticleID=31403&CategoryID=146&CountryID=18 בלינק הזה תוכלי למצוא פרטים על הבית חב"ד בקפריסין וגם מספרי טלפון ולברר הכל מה קורה בפסח ותגידי שמנדי שלח אותך הם מכירים אותי שמה טוב מאוד הייתי שמה חודשיים בקיץ האחרון בנאפה. אם צריך עוד עזרה אפשר להיתקשר אלי למספר0013472322263 בניו יארק. שבת שלום

פסח באיה נאפה!!

תקשיב אנחנו הולכים להיות במלון עם ארוחת בוקר, לא בדירה אבל אנחנו חושבים לקנות בשוק ירקות ולהכין לנו כל מיני דברים וחוץ מזה אם קר או חם זה לא העניין העיקר שאנחנו יחד :)) אני בכל זאת לא מחפשת ערומות על החוף חחח מה שכן מתכוונת להשכיר לי איזה ג'יפ או קטנוע מה אתה אומר??

מה שאני אומר זה....

שג'יפ זה מגיל 25 משכירים אני לא יודע בת כמה את קטנוע ישתלם לך... מאוד נוח..וסבבה.... ובקשר לארוחת בוקר אחרי שתירדי לארוחת בוקר פעם ראשונה לא תירצי יותר לאכול שם....מביאים לך ביקון ביצה וגבינה זהוווו!!!!!!!!! אהה וקפהה ותה....

אז אני מוותרת על ג'יפ

אני שמחה שאתה "מעודד" אותי... רגע אתה מקנא שאני נוסעת ואתה תקוע כאן? חחחחחחחחח טוב פעם הבאה אני אקח אותך.. ואני מבטיחה לך כשאחזור אומר לך בדיוק מה היתה ארוחת הבוקר שליייי בייי (מנדי תודה תודה חמוד! אנחנו נדבר)

את שומעת...

קודם כל אני לא מקנא.....ההיתי בנאפה בספטמבר.....ואני נוסע לשם באגוס... אבל אני מקווה שתהני כמו שאני נהנתי.....

למעלה