כנסו כנסו אתם תקרעו מצחוק

Nookie^^

New member
כנסו כנסו אתם תקרעו מצחוק

תלונה לאתר Vgames: ויגיימס, אני חובב גדול של אתרכם, ותמיד נהנה לקרוא את כל החדשות, הכתבות והביקורות שלכם. אך הפעם לצערי, הוצאתם אותי ואת מיקי מכלינו! אני זועם וכועס! מנין לכם שהחתול יעדיף לשחק קוויק ?!? זה כתוב בצורה כל כך "מובנת-מאליה" שזה פשוט מרתיח.. ואפילו מיקי קיבלה עיוות בזנב! אני לא מוכן לסבול את האפליה הזאת! מיקי שלי אוהבת לטחון אויבים ב-UT וכך גם כל החתולים! מיקי קיבלה אימיילים זועמים מכל חתולי תבל וגם מאתיופיה - על העוול שנעשה פה! אחד האימיילם שנתקבל הינו מ-"בא-חתוולמיש" - מפקד יחידת החתולים בעירק שטוען שאם העוול לא יתוקן, יבוא פרוות הזנב לחיפה (עיר מגוריו של העורך) תופסק לאלתר! עוד אימייל מ- "שמיל החתול" שמצא נחמה בקנדה הרחוקה - קטעים מובחרים: " מיאו.. מיאו מיאו מיאו!!!!" כמו שניתן לראות, הוא כועס מאוד על החדשה וטוען שחתולי הרחוב הפגינו מול משרד הנשיא וביקשו אישור לשיגור הנשק הגרעיני על חיפה (שוב, עיר מגוריו של העורך). עוד פנייה נתקבלה מ-אמאזון וטענה שמשלוח ה"לה-קט" של בחרשומחתוליחדישעאה יגיע בעוד כ-3 ימים וההזמנה תקבלה! "העולם לא ישתוק" מספר אחד החתולים, אנו נמשיך להלחם על זכותינו לשחק ב-UT ולקרוע תחת ב-CS. מליוני עותקים של קוויק נשרפו עד עתה.. ומשרדיה של id מוקפים במאות חתולים שמבקשים את נפשו של "סארג´חתול" - החתול הרשמי של ג´ון קארמק. מאות הפגנות נצפו עד עתה בכל רחבי העולם, ביניהן הפגנות גדולות מאד בקרמלין במוסקבה - שם החתולים הרוסים מבקשים מהרשויות תוספת וותקה ל"לה-קט" שלהם. הפגנה עצומה ליד מגדל אייפל, שם מאות חתולים צרפתים זרקו בגטים על השוטרים שניסו להרגיע את הרוחות. שמועות מספרות שאחד החתולים עלה על ראש מגדל אייפל ומאיים לקפוץ אם לא ייקברו כל עותקי הקוויק בצרפת כולה, ולא יושג לו עותק מיוחד של כל תוספי המפות ל-UT. עוד מספר הפגנות נצפו בארה"ב.. אך ככל הנראה החתולים שם מתלוננים על מחירו הגבוה של הג´יפורס 3 בישראל (!). היחידים שלא ממש מוטרדים מהעניין, הם החתולים הפרסים - הם גם ככה לא קונים משחקים. אריק שרון מוסר בתגובה שכל הפעילויות העוינות כלפי קוויק יובילו למעצרם של ראשי אגף החתולים בארץ, הלו הם ביבי נתניהו ואישתו שרה. כן, זהו רק חלק קטן מהבלאגן שמתחולל כרגע בכל העולם. וראש מחנה הפליטים של חתולי גרמניה מוסר מסר חד לאומה: "מיאו" ובלשון פשוטה: לא נפסיק להלחם אפילו אם יקחו לנו את פמלה ואת בריטני, נוכיח לעולם ש-UT "שם" את קוויק וגם נזכה לראות את הלידה מחדש של "זווינג" החתול האלוהי שהמציא את מקלחתולידאומה - המקלדת האינטרקטיבית החתולית הראשונה בעולם ע"ש זווינג הוצאות מקלדת חתולים בע"מ. יהיו שלום! הודעה זאת נכתבה בנימה מאד הומוריסטית ואין לקחת אף לא חלק פיצפון ממנה ברצינות.

Nookie^^

New member
למה?!

למה חלש?! ולמה זה מופנה אלי?! לא אני כתבתי את זה...

דרגורן

New member
חלש, כי זה לא כזה מצחיק,

זה אולי משעשע... וזה מופנה אליך כי אתה פרסמת את זה פה....

למעלה