כנסו כנסו .. חדשות טובות

טוולי

New member
כנסו כנסו .. חדשות טובות ../images/Emo13.gif

אוקי אז ככה... חברה שלי מכירהה את אדם ממש טוב =) ויש לה את המספר שלו... בקיצור אתמול היא התקשרה אליו והביאה לי לדבר איתו ... סיפרתי לו שאני מהפורום
ואמרתי לו שאנחנו רוצים לארגן מפגש שיהיה סגור רק לפורום שלנו איתם
אמרתי לו שכמה מן הפורום הכינו מכתב ממש יאפהה לרוברטו... כדי שנוכל לארגן מפגש איתם ... :][: ואז שאלתי אותו עם הוא יוכל לנסות לדבר עם רוברטו על זה... כדי שהמפגש כן יתקיים ואמרתי לו שאנחנו ממש ממש מחכות ומצפות למפגש הזה ובכלל לראות אותם ... אמרתי לו שזה לא יהיה המוני עם הרבה ילדים ושזה יהיה במקום סגור או שאפילו הם יבחרוו את המקום... ואז הוא ענה ואמר לי ... קודם כל את ממש חמודה
ואני ינסה לעשות משו בנושא...
ואז אמרתי לו תודה אתה ממש נחמד ותאמין לי שיהיה שווה לפגוש אותנו כי אנחנו פורום עם בנות ממש מתוקות
ואז הוא אמר שהוא ממהר משו כזה=/ ... והוא אמר כזהה תמסרי ד'ש חם לכל הפורום, יאעי
ואמרתי לו ברור שאני ימסור ! אוהבת מלא
... וזהו הוא ניתקקק!!! הלוואי שזה יצליחח ... ונראההה אותםםםםםםם =) אוהבתתת אותכםםםם מלאאאאאאאא

טוולי

New member
עאעא איךךך שמחתיי ....

הוא ממש אחלה :][: מה זה התרגשתי לדבר איתו למרות שדיברנו ממש מעט הוא ממש מיהר ... כל שניה כזה הוא בא להגיד בי ואני ממשיכה חח.. אבל הייה שווה כל דקה...

suzi4444

New member
וואלה??

קטלני ביותררררררר יואו ההופעה לקריון מתקרבת!! ושם חוגגים גם את המסיבת גיוס של אביחי ואת היומולדת של אושרי קטלני אהה..

טלעעעעעעעעעעע

יפה שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דבר 1 כיפ לך שדיברת עם אדםםםםםםםםםםםםם היפה שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דבר 2 אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שהוא ידבר עם רוברטו וזה יצליחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תחזיקו אצבעותתתתתתתתתתתתתתתתתת

litalg06

New member
כל הכבודדדד איזה כיפלךךך דיברת עם

אדם המאמי! אמן הוא יסדר לנו מפגש איתם!!!

יוווו../images/Emo13.gif

הלוואי והוא ידבר עם רוברטו! ואז הכל יסתדר! טל אם משו זז את ישר מודיעה לי ולאורי כפיש?! חח...אייסיקיו: אורי:292087535 בר:196745321
תצרי קשר טוב מאמי??

טוווווווווליייייייי

אתתת גדולהההההההההה נשמהההההההההה שלייייייייייי ! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

ייאאאיייי!!!!

איזה כיף לך שדיברתם.. גם אני רוצה!!! הוא ממש חמוד.. איזה כיף הלוואי שזה באמת יצא לפועל

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךך
יווווווו וואיייי איזה מאמי הואאאאאא
ואני מקווה שהוא ידבר עם רוברטו ורוברטו יסכים

אדרררר

New member
יאאאאאאאאאאאיייי (=

איזה מושלם אדםםם! ותודההה!!!
יוווואו הלוואי

shoshishoosh

New member
../images/Emo13.gifיאאאא את ע-נ-ק-י-ת

הלוואיייי שהוא ידבר עם רוברטווו....תחזיקו אצבעותתתת בנותתת נעשה הכל בשביל הבויז שלנו!!

לוטוששש

New member
יאא איזה כיף לך שדיברת איתו =]

ואאאאאאאאאאאאאמן הוא ידבר עם רוברטווו וניפגוש אותםםם!

litalg06

New member
אל תשכחו לראות היום שוב המצעד

בשבע עם הבויז המהממים!!!

למעלה