כנסו כנסו.. יש לי סוד..

כנסו כנסו.. יש לי סוד..

היום, לפני 28 חורפים, נולדה בחורה מדהימה בשם לנצח. מורי לנצח
כפרהההה, אוחח כמה שאני אוהבת אותך, אי אפשר אפילו לתאר את זה במילים. תמיד כשאני נפגשת איתך אני יודעת שזה יגמר באיזה התקף אסטמה, אפילו שאני בכלל לא אסמטית! הלוואי שכל הטוב שאת מפזרת לאנשים אחרים יחזור אליך כמו בומרנג, והלוואי שעידן יתחיל להופיע כדי שנוכל ללכת לרייר עליו בקפה ביאליק
אני אוהבת. אוהבת. אוהבת. אוהבת. [והזכרתי שאני אוהבת?]

חכמיוש

New member
נשמה יפה שלי! ../images/Emo99.gif

כמו שכבר כתבתי בכל מקום אפשרי... אני באמת.. מכל הלב... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם...
שתצליחי ותפרחי בכל תחום שתבחרי ללכת בו.. את אחת המדהימות!!!
ואני אוהבת אותך כ"כ...!!!! תעברי כבר לגור במרכז כי את חסרה לי במלא הופעות!!
נשיקות אהובה!

לעבור לגור במרכז זו קצת בעיה

אבל הופעות, יום יבוא ואני אשלים
תודה על הברכות יקרתי

סנובית לנצח../images/Emo99.gif

מורי היפה והסנובית והמלכת על שבזכותה יש לי שירים של עידן |סגידה| יום הולדת שמח!!
יצאה לך היומולדת בפורים שזה סופר מגניב!! אז מה שבטוח שזאת תהיה יומולדת שמח
נשמה ..שתהיה לי בריאה [למי זה מוכר?] ומאושרת ותצליחי בכל אשר תחליטי ללכת. אוהבת אני

../images/Emo214.gifמ../images/Emo41.gifז../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gif ט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gif!

המון המון מזל טוב (והכי טוב!) תמשיכי להנות מהחיים, להגיע להופעות הכי שוות ביקום
ושיהיה לך...רק טוב וכמה שיותר מתוק בחיים!

inbarIL

New member
נשמה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כפרה, את אחד האנשים הטובים ביותר שקיימים! באמת! ובגלל זה, פשוט נעתקות לי המילים, ופשוט אני רוצה לאחל לך המון מזל טוב. שתהני. תצחקי. תחיי עד הסוף. ובאמת שתישארי את. זה הכי חשוב.
אוהבת המון
ענבר.

../images/Emo126.gifמהממת!../images/Emo99.gif

אני הכי מצטערת בעולםםםם על האיחור, ימים לא קלים עוברים על כוחותינו
מדהימה, המון המון המוווווווווווווווווווון מזל טוב! אני מאחלת לך עוד המון המון שנים של הופעות, חיוכים, אומנות ואהבה. את בן אדם מדהים ואני בטוחה שאת תצליחי בכל מה שאת תעשי כי את הכי מלכה בעולם!
נטע.

למעלה