כנסו, כנסו, כנסו ותתעלפו

היי לכולם..

כפי שאמרתי ידעתי שאני לא אהיה כמה זמן אני אהיה כאן בגלל הבגרות במתמטיקה שהייתה מאוד קשה אגב ואני הולכת להכשל ולעשות מועד ב אבל זה לא משנה..כנראה שהלימודים ימשיכו עד ל14 ליולי אז רק עכשיו ראיתי את האתר והוא פשוט יפה..מושקע!!! פשוט מדהים...... אתר בין היפים רק לא מזמן גם יצא לי לשמוע את פס ליום אחד שזה שיר מדהים בעיני ממש יפה....~!!! אה ועוד משהו מזל טוב לכל מי שחגג יום הולדת לאחרונה רק עכשיו אני רואה את כל המזל טוב אז מזל טוב לכל מי שחגג.. ביי ביי

כנסו, כנסו, כנסו ותתעלפו../images/Emo24.gif

ותגידו שזה לא האתר הרשמי הכי יפה שראיתם!!!!!!!!!!!!!!!!! אז הקליפ כבר צולם, בקרוב ישודר בטלויזיה, האלבום בדרך..עם המון אהבה,והפרוייקט הנוסף: אתר האינטרנט הרשמי של יוסי אזולאי!
אתר פשוט מושקע, מדהים, עם המון המון דברים שכולנו חיפשנו כמו למשל קליפים מהופעות גדולות, וכן, כן גם ההופעה מ"נטליה אוריירו"!
אגב, יש המון תמונות של יוסי שלא ראיתם,מתקופת הצבא אפילו, ילדות, ואתם מוזמנים להפיץ את האתר כמה שיותר, ובכל מקום!!!!!!
כנסו: www.yossi-azulay.com

Pirat Yoh

New member
מזל טוב!!!! איזה אתר מדהים!!!

כל הכבוד למי שבנה ועמל לבנית האתר, עשיתם עבודה מדהימה!!! איזה כיף שסוף סוף יש לו אתר רשמי ואתר כזה יפה ומושקע! באמת כל הכבוד!

רווית 23

New member
מישהו יודע למה אני לא מצליחה

להכנס לאתר של יוסי? מישהו הצליח להכנס?

flori1

New member
איזה אתר יפההההה!ממש מקסים..

אבל למה הסירטונים לא פועלים?או שזה רק אצלי...

רווית 23

New member
אני לא מצליחה להכנס לאתר

מי יכול לעזור? אני כותבת את כתובת האתר אבל האתר לא נפתח מישהו אולי יכול להעלות כאן איזה קישור לאתר?

אוקיי לא להילחץ קודם כל..../images/Emo24.gif

למי שלא הולך: כשנכנסים לאתר נפתח חלון קטן שאמור להיפתח בגדול, לחלק מכם בוודאי יש פיירוול שמונע את הכניסה, לכן מתחת לשורת הכתובת של האתר (איפה שכותבים www...) יש אופציה "אפשר זמנית ...." לא זוכר בדיוק איך זה כתוב, אבל הרעיון לאשר לאתר להראות את התכנים שלו.... אגב, הקרדיט מגיע לאורי פיינמן מעצב ובונה האתר. בשיא האובייקטיביות - האתר הכי יפה ומושקע שקיים לאמן בארץ!

i D a N 16

New member
ייאאאאאאאא../images/Emo6.gif

וואי איזה כיף,אתר ממש טוב,עיצוב טוב מאוד
רק שהוא ממש איטי....לדעתי בגלל כל האפקטים האלה של הפלאש,בכלל,חבל שהאתר בפורמט של פלאש,ככה אי אפשר להוריד תמונות,סרטונים וכד'.... יאללה חבר'ה להפיץ

maayanm14

New member
../images/Emo6.gifאיזה אתר יפההההההההה!!!

אתר ממש יפה אהבתי!!!

orianush

New member
יאאאא אתר מהמםםםםםםםםם../images/Emo70.gif

אווווף
אני לא מצליחה לראות את הסרטי וידאו..

מלודי22

New member
משגע!!!../images/Emo45.gifברמה בינלאומית!

בהתחלה לא הצלחתי לפתוח את הקליפים, זה הסתדר...

אתר מדהים

התמונות מדהימות, קליפים מדהימים ועוד המון דברים מהממים
אני עדיין בשוק מרוב האתר
כל הזמן שגלשתי באתר הייתי עם פה פעור

ניר86

New member
באמת ברמה גבוהההה../images/Emo45.gif

האתר באמת מושקע ובאמת ברמה גבוהה ביותר אחלה אתר ומכאן נאחל רק הצלחה ליוסי שלנו

teila0

New member
מזל טוב אנשים../images/Emo49.gif

מזל טוב אנשים אתר חדשששששששש ליוסי שלנו............. כל הכבוד למי שעשה את זה .........

למעלה