כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו

כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו

כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו כנסו לאת הזה:::: http://linkim.yo-yoo.co.il/vote.php?id=6634 חחח תודה

מה את עושה לי טובה?, לא רוצה לא צריך

למה להיות אבל מגעילה? לא רוצה לא צריך אבל מה הבעיה שלך איתי? חחח מה את חושבת שאת מזיזה לי כשאת אומרת לי פרנציפ? עזבי עזבי, את סתם ילדה קטנה בייי

pop128

New member
../images/Emo41.gif קודם כל שימי לב איפה את מפרסמת את ההודעה

זה לא קשור לילדה קטנה... את מפרסמת בפורום מיילי סיירוס הודעה שבכלל לא קשורה לחיים. אם כבר היית מנצ"לשת, גם את זה לא... אחרי זה את מצפה שאנשים יכנסו.

pop128 כנסי...

שיואו איזה שם מצאת לך... בכל מקרה אני פירסמתי את ההודעה שלי איפה שאני יודעת שיהיו הרבה אנשים... וגם בגלל שאני חולה על מיילי אני מצפה שאנשים יכנסו כי לא כולם כמוך, מגעילים כאלה שלא מתחשבים יש כאלה שכן מוכנים לעזור, כמו ה200 איש שכבר נכנסו לאתר הזה וידעו לאן הם נכנסים את לא רוצה לעזור, לא צריך אף אחד לא הכריח אותך אז תירגעי אז זהו ביי

pop128

New member
../images/Emo41.gif יש לך בעיות עם שמי?

תראי אני לא קיללתי אותך, לא רבתי, בסך הכל אמרתי, אני רגועה לגמרי. רק בגלל שאני לא נכנסת לאתר שלך אני מגעילה ולא מתחשבת? מי הילדה הקטנה עכשיו. רק אמרתי שצריך לנצל"ש דאטס אול. אז זהו ביי :].

לא, תקראי לעצמך איך שאת רוצה, חחחחח

לא אמרתי שקיללתי אותך, את סתם היית קצת תוקפנית לא אמרתי שבגלל שלא נכנסת לאתר שלי את מגעילה אלה בגלל איך שאת מתייחסת לאנשים אחרים עזבי אין לי כוח לחנך אותך עכשיו אז ביי

pop128

New member
../images/Emo41.gif =\

תיראי אני תוקפנית כי את תוקפנית, תיראי ת'תגובה שלך הראשונה. פעם ראשונה שאני מתחייסת למישהי ככה כי את תוקפנית ומגעילה, אני לא הטיפוס שרב. את ממש ממש לא צריכה לחנך אותי אני ילדה גדולה.

אני גם לא רוצה לחנך אותך

אני לא תוקפנית ,אבל יש אנשים פה שכן אני בחיים שלי לא רבתי עם מישהו, בטח שלא דרך האינטרנט.... תראי אני לא רוצה לריב איתך גם אז בואי נגמור את השיחה הזאת כבר....

pop128

New member
או נו באמת תיהי בשקט!

מתרוצה מחיינו ?! אמרנו שאנחנו לא רוצים להיכנס קבלי את זה וזהו. את לא צריכה להגיב את אותו דבר על כל תגובה אנחנו יודעים שאת חושבת שכולנו ילדות קטנות ומגעילות, הבנו, זהו לכי. באמת שעיצבנת אותי עכשיו!

תיהי את בשקט!

קודם כל תלמדי איך לכתוב, עברית שפה קשה... לא ממש איכפת לי אם את לא רוצה להיכנס, זה לא מזיז לי כל כך אני לא חושבת שאתםילדות קטנות, מגעילות אולי כן עם הצורת דיבור שלכן אני לא יודעת בנות כמה אתן אבל אני מציעה שתשתו קצת קפה בבוקר, קחו כדור הגעה והכל יהיה איתכם בסדר... ביייי

millllley

New member
לא קצת הגזמת ? ../images/Emo176.gif

טוב טוב , אז אחת אמרה על הפרנציפ . אם זה מפריע לך את יכולה להתעלם . נכנסתי , בקשה פעם הבאה לנצלש רק .

למעלה